• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    RENA_SULIROVA: RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA 20:58:19 23.1.2025 --- [03:14 :: diskuze :: INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]1 odpověď-5
    HAR4NT: Jenže ono záleží na tom, co a kolik toho pila a zda staticky nebo naopak v pohybu.

Třeba pokud pila v sedě při pokecu piva nebo sladký míchaný koktejly, tak to je pak jednoznačný, že při abstinenci zhubla.

Ale je to rozdíl oproti mně, která piju bílý sušší víno a zakončuju max dvojkou červenýho, přičemž však vyvíjím 8 hodin v létě na louce nebo 4-6 hodin teď někde na parketu docela veletoče nebo veleskoky, v závislosti na žánru.

Existuje údajně hubnoucí dieta, kdy právě člověk pije bílý víno a tančí. Myslí se tím asi nějaký latinsko-americký tance.
    U mě je to jinej štýl, ale to je asi jedno.

Nejvíc podle mě hubnu na psytrancu, v závěsu těsně jump up dnb, jeden rok jsem pravidelnou návštěvou Storm clubu, Crossu a Roxy právě zejména na dnb za zimu zhubla 15 kg, pak pomalejší jsem na teknu a tam právě zaznamenávám zvýšenou spotřebu alkoholu, kdy se mi ta hudba opilejší víc líbí a kdy to, když leze ziménka, prokládám k ránu i nějakým panáčkem a tam už to asi úplně zdravý nebude.

Teď v zimě držím lajnu součtem láhev (za večer a noc) jednou za týden.

Takže u mě se nejedná o plánovanou mírnou abstinenci z důvodu hubnutí, to jako taky, ale spíš z důvodu OCHRANY JATER.

Ale je to jen předsevzetí, který nevím, kdy a jak budu realizovat.

Plánuju to už nekolik let, prakticky od doby už čtyři roky po tom, kdy jsem až ve 30 letech začala opravdu pít, takže to plánuju už dost let a ono ne a ne a ne.

Navíc teď bych na ten alkoholismus měla mít přechodně víc času, takže předsevzetí na neurčito odkládá se.

A na počínající břišní špek jsem si ve výprodejích v ligneriích koupila lehce stahovací podvazkovej pás a stahovací kalhotky, takže už jsem se vybavila jako začínající boubelka, vypadá to dobře a mám klid od drastičtějších diet.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    RENA_SULIROVA: nedávno jsi psala něco jinýho.

V tý vší záplavě sraček co sem píšeš to ale nedohledám
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    HEJSEK23: Jenže já doma zásadně nepiju. Nepiju ani o narozeninách a nikdy v týdnu (Nedávno tedy jsem zažila jednu akci v týdnu, ale to bylo poprvé asi po deseti letech).

Piju jen o víkendu jeden den a to jen, když se tancuje.

Prostě jen, když jdu nebo jedu někam tancovat.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VICTO_REA: ,, spousta takových žen rozhodně netrolli internet každým hovnem, co jí hlavou proběhne, ale v tichosti si přesně takovou péči pro své dítě zařídí."

Takže nejsem jediná, kdo to tak má nebo chce?

No perfect!

Jo a hYsterčení se píše s tvrdym Y, ale to asi víš a byl to jen letmý překlep, chápu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LODBROG:

1. Jsem nekuřačka. Byt s balkónem nevyžaduju.

2. Chci svou kopii. Zachování rodu. Mít s tím objektem zájmu a mužem, kterýho budu milovat, prostě dítě.

3. IMHO je to naopak. Žena muži a zbytku rodu porodí dědice a oni se pořád nevděčně snaží to dítě s péči o něj hodit výhradně NA KRK JÍ.

4. Je to asi něco podobnýho, jako když matka není schopná naučit syna do jeho 30 let vytřídit prádlo, dát ho do pračky, zapnout jí, prádlo vyndat a jednoduše pověsit nebo ho není schopná až do jeho 40 let naučit uvařit tak, aniž by podpálil barák a nebo ho naučit, že když se homo sapiens nají, tak dá nádobí do myčky nebo ho po sobě umyje, což je běžný rituál vyspělého čistotného člověka, který nechce dostat bakteriální infekci nebo tak.

Pak ta zoufalá matka v panice a v pudu sebezáchovy SE SNAŽÍ PŘEŠALTOVAT PÉČI O TOHOTO NEMOŽNÉHO A NEPOUŽITELNÉHO JEDINCE na nějakou ubohou mladší ženu, co ho chce jen milovat, mazlit se s ním a mít s ním potomka a jen občas uvařit polívčičku pro toho potomka, kdyby náhodou nepapal ve školce nebo ve škole.

Pak jsou z toho nedohady a problémy.

Věř mi.

Lépe je si vše vyjasnit předem, než pak do konce života žbrblat, jak že se obětovala a jak jsou všichni nevděčný.

Protože kdo to má KUA PORÁD POSLOUCHAT! No ne?

:)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    GRANTORINO: ,,ucení, domaci ukoly s nim, vylety, čtení před spaním, naučit jezdit na kole"

Všechno výše, cos psala, MĚ UČIL TÁTA.

Plus mě na lyžičkách tahal po horách od mých 5 let.

Doktory tedy máma. Ale 8 letý dítě už si k doktorovi dojde samo.

Nebo pokud to není na jízdu metrem, protože horečka, tak se k doktorovi nejlépe dostane taxíkem nebo (fuj smrad, ale občas nutnej),

no čím asi? AUTEM!

A kdo ho tam tudíž bude muset dovézt?

No přeci TATÍNEK!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    RENA_SULIROVA: naštěstí je jasný že zase akorát skončíš s vyvalenym pupkem a lahví alkoholu u televize. že by nějaký dítě mělo tu smůlu a narodilo se živý tobě se moc nebojim
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: O tom zmražení začínám uvažovat. Ale to uchovávání je docela drahý.

Chtělo by to začít screeningem vaječníků a vajíček, jako jestli mám tu normální zásobu vajec, kdy žena menstruuje až do padesáti.

Nebo jestli u mě nehrozí nějaký abnormálně rychlý vyčerpání.

Na internetu kolují varování, že v dnešní době jsou ženy, který jsou v přechodu už od 40 let a už nemaj vejce od 40!

No rizikovej faktor je kouření nebo obezita. Ani jedno se mě netýká.

Ale chtěla jsem probrat s gynekologem, zda je možný toto:

Třeba žena se dvěma dětmi logicky 2 x 9 měsíců v životě nemenstruovala a ušetřila tedy vyloučení vajíček skoro za dva roky, tedy 24 vajíček.

Tak jestli se dá třeba říct, že JÁ budu, když mám menses nonstop celý život, PROTO MENSTRUOVAT TŘEBA O 2 ROKY KRATŠÍ DOBU. Tedy ne do 50, ale jen do 48, nebo tak. A že bych třeba nemohla otěhotnět už od 46 nebo tak.

No nevím.

Já chtěla se snoubencem dítě už mnohem dříve, po svatbě by to vyšlo tehdy na mých 35 let, což by bylo akorát, ale odešel.

Občas se dost zlobím. Nejde jen o něj.

ALE JSOU TO NORMÁLNĚ NOMÁDI ZASRANÝ, KTERÝ SI SEM DO PRAHY PŘIJEDOU VYSTUDOVAT, VYDĚLAT PRACHY, TŘEBA I KOUPIT INVESTIČNÍ BYT, KAM ŽENSKOU VYLÁKAJ OD RODINY, TAKŽE ONA PŘÍJDE O MOŽNOST SE NĚKAM VRÁTIT A BYDLET...

...NO A PAK JIM NĚCO PŘELÍTNE PŘES NOS A VRÁTĚJ SE DO DOMOVINY, KDE SE NARODILI, JEN SE PO NICH ZAPRÁŠÍ A KLIDNĚ VYKOPNOU PRAŽANDU NA ULICI.

Některý si sem do Prahy choděj na pár let nebo jezděj JAK DO BORDELU.

Zmetci jsou to!

To Anděl, co se mi teď líbil na akci, je vlastně chytřejší chlap a víc na úrovni, když mi na rovinu napsal, že odjíždí a že nechce vzbudit nějaká velká očekávání.

Sice mě to mrzelo a ráda bych s ním něco měla, protože mi připadal naprosto totál úžasnej,

ALE FÉR.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER: A víš jak.

Plán na spokojený dítě bych pořídila.

Ale s jeho čtením bych začala, až by si ten potenciální partner/manžel PŘEČETL NEJDŘÍV ,,PLÁN NA SPOKOJENOU MANŽELKU A MATKU".

Pak bychom udělali společně průmět obou plánů, haprující body by pak načtením a aplikací svého ,,PLÁNU AKTIVNÍHO MANŽELA A OTCE" vykrýval on.

Ale nač teoretizovat.

Prostě PLÁN MÍT DÍTĚ JE PODLE MĚ URČO LEPŠÍM PLÁNEM, NEŽ I PO ČTYŘICÍTCE NADÁLE HLEDAT NAPLNĚNÍ VÝHRADNĚ V JÍZDĚ NA KOLE, KOUPÁNÍ, VYBÍRÁNÍ SKATE BOT, ŘASENEK A RYBÍCH NEBO VEGETARIÁNSKÝCH BLAFŮ PO BUFÁČÍCH NEBO VYBÍRÁNÍM PARTIES NEBO OPENAIRŮ NA VÍKEND.

Ne?
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    RENA_SULIROVA: hlavne bacha, at se ti v ty fronte ten zastup zajemcu neuslape
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER: Jako v pět jsem si ve školce ještě vesele hrávala s ostatními dětmi. Třeba na krám, co si tak pamatuju. Měla jsem pult a jakoby prodávala dětem jídlo. Ale když se mám v práci a na nákupu sekla tak, že přišla až v 18 h, tak se mi to nelíbilo a to jí stejně vychovatelka drze sprdla, tak se to moc nestávalo. Takže cajk. Žádný traumata.

A JÁ BYCH RÁDA ZASE PROGRAMÁTORA A TI DO 18 HODIN FAKT KAŽDEJ DEN DĚLAT NEMUSEJ, MAKAJ TŘEBA JEN 6 HODIN DENNĚ ZA SLUŠNÝ PRACHY A POKUD BYCH HO TEDY V POLOSPÁNKU VYHNALA BEJČÁKEM DO PRÁCE UŽ NA SEDMIČKU NEBO NA OSMIČKU, TAK +7 H. Mno odhadem v 16 H BY BYL PRO MIMÍSE VE ŠKOLCE JAKO NA KONI.
    To bych se tak nějak vrátila z kola nebo plavání nebo nákupu a přebrala si unudlence do péče nebo kdybych neměla ten den nějak kór náladu, tak bych ho přešaltovala na mou mámu nebo tátu, podle jejich preferencí.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER: No pak ty další roky už prostě nebereš mateřskou. Ale nějaký přídavky tam pak ještě pár let jsou.
    No chce to mít pilnýho chlapa a ideálně ten vlastní byt, ale o bytě už tu toho bylo tolik, že BYT už neřešme. Tedy alespoň chvíli.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    dopamine rulez. Když budete plusíčkovat každý hovno, jeho autorovi se uleví. Dostane dopamínek. Mňam, do píči.
    NEI
    NEI --- ---
    VICTO_REA: V některých domácnostech jsou luxus hračky, někde kvalitní jídlo, někde vůbec nějaký jídlo, v hodně domácnostech budou luxus laskavý a milující oba rodiče, kteří se i milují navzájem.

Asi se sice celkově pobybuju v kruzích dost poškozených lidí, protože jsem sama taky taková, ale znám osobně jen dva muže a jednu ženu, jež takové rodiče měli/mají.
    NEI
    NEI --- ---
    VICTO_REA: To je další možná interpretace, konkrétně to s těmi hranicemi, ale taky to nemusí být pravda.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    LODBROG: kéž bys měl pravdu, ale strašně moc lidí bylo vychovavanou právě takovou matkou, kterou tady R. popisuje a právě půlka z těchto případů (těžko říct, kolik jich reálně je v %) bude stejně svoje dítě vychovávat. A spousta takových žen rozhodně netrolli internet každým hovnem, co jí hlavou proběhne, ale v tichosti si přesně takovou péči pro své dítě zařídí.
    Ja osobně tipuju, že R. si moc dobře uvědomuje, co píše za sračky a hodlá to jen stupňovat, aby se jí víc a víc dostávalo pozornosti a té vytoužené hranice, kterou si sama v rámci sebereflexe dát nemůže (a nebylo jí dáno ani v dětství) a tak tu spouští dál a dál svoje dětinské histerčení, aby se ve vás víc a víc spouštěl ten přísný rodič, který na to bude reagovat slovy "Ty Ty Ty"
    no a finální otázka na závěr: hádej, kdo nemůže mít dítě? No přeci dítě nemůže mít dítě.
    NEI
    NEI --- ---
    LODBROG: Možné to je, ale také to tak být nemusí.
    LODBROG: je to psychopatka, kterou vychovala psychopatka. Co cekas?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    RENA_SULIROVA: Proč vlastně to dítě tak chceš?
    N co, když ho už teď plánuješ co nejdřív a co nejčastěji odkládat kam a komu to jen půjde - prarodičům, chůvám, jeslím, školkám, komukoliv kdo půjde okolo - zatímco sama budeš... co? Surfovat po netu? Dávat na balkóně jedno brko za druhým?

Měla bys toužit být s ním každý okamžik co to je n půjde, měla by ses bát každých deseti sekund kdy ho musíš dát z ruky.

Dřív jsem myslel, že je úplně jedno, co si holka myslí a plánuje než otěhotní, protože pak přijde 9 měsíců dennodenního kotle hormonů, který jí od základu přeorá psychiku i fyzično a vykove z ní nesmlouvavou matku co rozdupe každýho kdo nedává dost najevo, že její mimísek je nezpochybnitelný středobod všech vesmírů,
    ale taky už jsem viděl leccos na to, abych se obával, že se ta změna v některých ženách nestane, a chraňBůh takové nešťastné dítě.

Řekl ti už někdy někdo, že dítě (krom stravy, tepla atd.) potřebuje HLAVNĚ ZÁJEM své matky? Ten pocit, že pro něj udělá cokoliv bude moct a kdykoliv bude moct?
    Že musí vidět, že ho má celá rodina ráda, nerada se s ním loučí a když ho nevidí, tak má strach co s ním je?

Jako, fakt mě tvoje nulová empatie ničí.
    Doufám, že je jen něčím hodně silně zakrytá - ne že ji v reálu vůbec nemáš, jak to tu vypadá.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    NEI: Ty jo, to je možná přijatelné vysvětlení toho všeho - podivného postoje a tak.
    Nesrovnané touhy nepřiznané strachy.. a proto tenhle projev. Doufám, že to tak je.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: no a pak ho odevdas škole a konec, jo? zadny ucení, domaci ukoly s nim, vylety, čtení před spaním, naučit jezdit na kole, návštěvy doktora nebo odbornika
    ... prostě něco jako Afghanistan, ať si hraje s kamínky za barákem, čutá do meruny
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA:

Možná začínám chápat tvůj obranný psychický mechanismus na oko na diskuzáku shazování péče o mimíse, protože je to příliš bolestivý že tahle de facto základní ženská potřeba není naplněná a možná nestihne být?
    Je to možný?

Co pro sebe můžeš udělat teď: Domluv si meeting a nech si někde pro jistotu zmrazit vajíčka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam