NEI: O tom zmražení začínám uvažovat. Ale to uchovávání je docela drahý.
Chtělo by to začít screeningem vaječníků a vajíček, jako jestli mám tu normální zásobu vajec, kdy žena menstruuje až do padesáti.
Nebo jestli u mě nehrozí nějaký abnormálně rychlý vyčerpání.
Na internetu kolují varování, že v dnešní době jsou ženy, který jsou v přechodu už od 40 let a už nemaj vejce od 40!
No rizikovej faktor je kouření nebo obezita. Ani jedno se mě netýká.
Ale chtěla jsem probrat s gynekologem, zda je možný toto:
Třeba žena se dvěma dětmi logicky 2 x 9 měsíců v životě nemenstruovala a ušetřila tedy vyloučení vajíček skoro za dva roky, tedy 24 vajíček.
Tak jestli se dá třeba říct, že JÁ budu, když mám menses nonstop celý život, PROTO MENSTRUOVAT TŘEBA O 2 ROKY KRATŠÍ DOBU. Tedy ne do 50, ale jen do 48, nebo tak. A že bych třeba nemohla otěhotnět už od 46 nebo tak.
No nevím.
Já chtěla se snoubencem dítě už mnohem dříve, po svatbě by to vyšlo tehdy na mých 35 let, což by bylo akorát, ale odešel.
Občas se dost zlobím. Nejde jen o něj.
ALE JSOU TO NORMÁLNĚ NOMÁDI ZASRANÝ, KTERÝ SI SEM DO PRAHY PŘIJEDOU VYSTUDOVAT, VYDĚLAT PRACHY, TŘEBA I KOUPIT INVESTIČNÍ BYT, KAM ŽENSKOU VYLÁKAJ OD RODINY, TAKŽE ONA PŘÍJDE O MOŽNOST SE NĚKAM VRÁTIT A BYDLET...
...NO A PAK JIM NĚCO PŘELÍTNE PŘES NOS A VRÁTĚJ SE DO DOMOVINY, KDE SE NARODILI, JEN SE PO NICH ZAPRÁŠÍ A KLIDNĚ VYKOPNOU PRAŽANDU NA ULICI.
Některý si sem do Prahy choděj na pár let nebo jezděj JAK DO BORDELU.
Zmetci jsou to!
To Anděl, co se mi teď líbil na akci, je vlastně chytřejší chlap a víc na úrovni, když mi na rovinu napsal, že odjíždí a že nechce vzbudit nějaká velká očekávání.
Sice mě to mrzelo a ráda bych s ním něco měla, protože mi připadal naprosto totál úžasnej,
ALE FÉR.