RENA_SULIROVA: RENA_SULIROVA
RENA_SULIROVA 20:58:19 23.1.2025 --- [03:14 :: diskuze :: INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]1 odpověď-5
HAR4NT: Jenže ono záleží na tom, co a kolik toho pila a zda staticky nebo naopak v pohybu.
Třeba pokud pila v sedě při pokecu piva nebo sladký míchaný koktejly, tak to je pak jednoznačný, že při abstinenci zhubla.
Ale je to rozdíl oproti mně, která piju bílý sušší víno a zakončuju max dvojkou červenýho, přičemž však vyvíjím 8 hodin v létě na louce nebo 4-6 hodin teď někde na parketu docela veletoče nebo veleskoky, v závislosti na žánru.
Existuje údajně hubnoucí dieta, kdy právě člověk pije bílý víno a tančí. Myslí se tím asi nějaký latinsko-americký tance.
U mě je to jinej štýl, ale to je asi jedno.
Nejvíc podle mě hubnu na psytrancu, v závěsu těsně jump up dnb, jeden rok jsem pravidelnou návštěvou Storm clubu, Crossu a Roxy právě zejména na dnb za zimu zhubla 15 kg, pak pomalejší jsem na teknu a tam právě zaznamenávám zvýšenou spotřebu alkoholu, kdy se mi ta hudba opilejší víc líbí a kdy to, když leze ziménka, prokládám k ránu i nějakým panáčkem a tam už to asi úplně zdravý nebude.
Teď v zimě držím lajnu součtem láhev (za večer a noc) jednou za týden.
Takže u mě se nejedná o plánovanou mírnou abstinenci z důvodu hubnutí, to jako taky, ale spíš z důvodu OCHRANY JATER.
Ale je to jen předsevzetí, který nevím, kdy a jak budu realizovat.
Plánuju to už nekolik let, prakticky od doby už čtyři roky po tom, kdy jsem až ve 30 letech začala opravdu pít, takže to plánuju už dost let a ono ne a ne a ne.
Navíc teď bych na ten alkoholismus měla mít přechodně víc času, takže předsevzetí na neurčito odkládá se.
A na počínající břišní špek jsem si ve výprodejích v ligneriích koupila lehce stahovací podvazkovej pás a stahovací kalhotky, takže už jsem se vybavila jako začínající boubelka, vypadá to dobře a mám klid od drastičtějších diet.