NICOLLETTE: Myslela jsem si, že mám pro výchovu dítěte všechny předpoklady.
1. ráda a dobře vařím
2. ráda dělám určitý domácí práce, když si k tomu pustím muziku, mám to jako zábavu.
Některý mokrý práce nedělám ráda, protože z nich můžu mít exém, ale s těmi bývalý snoubenec bez problému pomohl. Hold to chce myčku, robotickej vysavač, dobrej vytírací systém a chlapa, co je tim občas ochotnej pomoct vytírat, protože teď VYTÍRÁM jednou týdně. S dítětem by to bylo každej den - chápu.
Ale jsem pinktlich pořádkumilovná.
3. jsem mentálně pořád trochu dítě, bavilo by mě možná víc debilní žvatlání a primitivní hry, než řešení závažnejch problémů v práci, kterým jsme museli v práci čelit
Nevidím vlastně jedinej důvod, proč bych já jako pečlivá snaživá a pořádkumilovná, která ráda levně nakupuje potraviny a vaří, neměla mít dítě, když to zvládly i některý líný a neschopný ženský.
ALE JDE O TO, ŽE JESTLI JE TO TAKOVEJ MASAKR VYCHOVÁVAT DÍTĚ, PROČ TEDY U TOHO NĚKTERÝ MUŽI, MÍSTO ABY ŽENĚ POMOHLI, JI JEŠTĚ OTRAVUJOU A ZATĚŽUJOU TŘEBA S TÍM, ABY JIM PRALA NEBO PO NICH UKLÍZELA, NEBO JIM VAŘILA?!!
Vždyť dítě do 4 let často to, co vyžaduje k večeři muž, ani nejí.
Já bych se podle mě bez problému postarala o to dítě, ale s tím že se nebudu starat přeci logicky u toho ještě navíc o toho chlapa, když sama nezvládám, ne?
Tak ať se to pokud možno naučí postarat se o sebe sám, naučit se naházet košile do pračky, pověsit je, poskládat si fusekle, nakoupit si a hodit si na pánev roštěnku, snad dokáže každej mentálně vyspělej jedinec.