• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE:
    ACKO:

[RENA_SULIROVA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]

+ taky to bylo nějaký psycho v opilosti, kdy jsem tehdy v roce 2020 řešila, jestli budu mít kde bydlet, po tom zdrogování a znásilnění přes nyx, jak jsem tehdy přišla o práci.
    Prostě jsem opilá někde byla divná, uznávám.

Momentálně bylo hodnocení mý osobnosti v práci tak nějak:

Pohodová, problémy řešící s nadhledem, vnášící potřebný smysl pro humor, aktivní, jen v počátcích trochu nesamostatná, po letech samostatná.

Pochybuju, že by celou laborku a fabriku svěřily do rukou člověku s nějakou poruchou osobnosti.

A že občas někam vyrážím a tam piju víno, věděli.

Ale jak se tam chovám ne.

Ale já se poslední léta už chovala líp, truchlím po něm už jen občas.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NEI: Myšlenka dne :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: To asi nepůjde.

Na poruchu vypadající jsem byla jen v opilosti a bylo to asi před 5 lety, v době, kdy jsem truchlila po ztrátě snoubence.

Bylo to i v jednom francouzskym filmu -

Otec ženy tam vysvětloval muži, kterej jí opustil:

,,Ona NENÍ BLÁZEN, ONA TRUCHLÍ!

Truchlí, protože ji opustil muž jejího života, kterého milovala a na kterého spoléhala!"

U ní to bylo, že si rok nemyla vlasy a chovala se jak blázen.

Bylo to proto, že on jí nějak, než ji opustil, myl vlasy, nebo tak nějak.

U mě to bylo, že jsem ho chtěla zpět nebo nějakýho muže, co ho nahradí.

A on byl Čech a nekuřák.

Byla jsem potom tředa někde opilá zlá na lidi porušující protikuřáckej zákon.

Nebo když mě, když jsem to při chystání se na akci, kde jsem si chtěla najít manžela, přehnala se sex appealem a pak mě zvali nějaký dva cizinci do hotelu...

...tak jak mě urazili,

...tak to pak ode mě schytali dva cizinci na úplně jiný akci, v mý opilosti, že jsem byla nějaká nevrlá a zlá.
    ACKO
    ACKO --- ---
    RENA_SULIROVA: Ne, někdo takhle psychicky rozsekanej a nevyrovnanej má nulový předpoklady vychovávat dítě. Pro výchovu dítěte potřebuješ především jednu kvalitu: velkou psychickou odolnost, abys dokázala čelit situacím, na který nejsi připravena a o kterých jsi neměla ani tušení, že by taky mohly nastat.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    Někteří z nás tu nebyli v éře Reborny, tak bys nám mohla popsat, co se jí to stalo?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: tomu rikam na miru usitej konstruktivni navrh!
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Protože já při tom rozhovoru myslela, že mě chtěj vyhodit. Protože jsem mluvila jen s jednou z nich, ne s oběma, co to navrhly.

A vůbec jsem nepochopila, že mě chtěj jen personální překopat tu pracovní smlouvu, aby mohly dát zase jen dobu určitou. A že starší kolegyně si mě chce nechat. Protože jsem to perfektně dělala.

No jsme slepice a nedohodly jsme se.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Jestli jsi tolik na peníze, mohla bys zkusit si nechat udělat psychiatrickou diagnostiku a na základě toho si zažádat o invalidní důchod.
    Mohly by z toho být pěkný penízky a dostalo by se ti konečně adekvátní péče a léčby.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    reborně snad jenom reborna, ten při delším hysteráku neumře hlady.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Jenže oni je dostanou i zaměstnaný chlapi, co maj byt a auto nebo co maj auto, protože si to obhájili, jako že to potřebujou, aby se dostali do práce!

A já, odloučená žena sama v nájemním bytě, která mám jen starší kolo a lítačku a byt žádnej a auto žádný, bych ostrouhala a to i teď, když jsem nezaměstnaná.
    NEI
    NEI --- ---
    Je teda pravda, že prej příspěvek na bydlení je teď nejvíc zneužívaná věc.
    A žádají to i lidi co mají třeba dvě vlastní nemovitosti a z nich dokonce příjmy.
    Mělo by to bejt přísnější podle mě.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Ano, od Nového roku zase po letech náhle bez práce.

Náhlé neprodloužení smlouvy opakovaně prodlužované na dobu určitou každý rok. Nedohodnutí se o opětovné době určité při pozměnění a odlehčení smlouvy provázené lehkým snížením platu.

Při ponechání podmínek smlouvy by musely už dát ze zákona dobu neurčitou a mít mě tam do důchodu. Tedy i přes mateřskou, kdybych jim pak otěhotněla.

Ale že nemám ani s kým těhotnět, věděly.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Další věc je pro žádat o příspěvky, když máš našetřeno 200k.
    Příspěvky by měli dostávat lidi bez financí.
    KULA
    KULA --- ---
    Já vždycky chci napsat nějakou jízlivou poznámku ale pak to smažu. Kdo to má stejně?
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: A nestačí ty peníze prostě jenom vybrat a nemít na účtě?

Přijde mi škoda utrácet nějak víc nepromyšleně, když jsi teď bez práce.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: jaka superdavka? Ty nechodis do prace?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: No teď má být ta superdávka, kdy maj kontrolovat i ten stav na účtu právě.

Lidem s byty a auty to daj a mně hrozí odebrání.

Koupila bych si auto, ale nemám dodělaný ŘP.

Tak trochu probendím. Si to po letech šílenýho šetření a ,,agresivních hysterií o penězích", jak psala SUBVERSION, snad zasloužím.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    RENA_SULIROVA:

,,Úpravu" stavu na běžném účtu na požadovaný bych chtěla završit tím, že si zase po deseti letech koupím LÍSTKY NA ZIMNÍ LET IT ROLL. Tedy pokud to není vyprodaný.

To si člověk koupí pár lístků a dostane se na účtu pod 200 tis. jen to frkne.

Kdysi jsem se tam dostala tak, že jsem šla jen okolo se podívat a na jinou akci s 500,- korun (do 150,- na vstup a 200,- na pití a 150,- rezerva), ale našla jsem čtyři kila, který někomu asi vypadly, když vystupoval před LIRem z taxíku. Tak jsem si za to ten lístek na LIR koupila a ještě mi z mýho zbylo něco málo na víno.

To teď bych tam musela najít VÁLET 1500,- a to už je snad přestupek to vzít. Nevím. Neznalost v tomto případě snad omlouvá. Peníze nebylo komu vrátit a FAKT NEMÁM RÁDA LIDI, CO PROBENĎUJOU PRACHY ZA TAXÍKY, TAK JSEM SE JIMI PROSTĚ NECHALA TEHDÁ POZVAT NA LIR TÍMTO ZPŮSOBEM.
    Snad by se nezlobili. Poslala bych jim zpětně fotky, jak tam šťastně pařím a že ty peníze byly použity na dobrý účel, pro tehdy chudou slečnu opuštěnou, co si jen chtěla zatancovat, poslala bych jim fotky, ale bohužel nemám možnost.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Nevím jak je to teď, ale když jsem v roce 2022 žádala o příspěvek na bydlení, tak nechtěli výpis z účtu.

Tady můžeš zatím prohlížet a hledat byty pro sebe.
    Vyhledávání nemovitostí
    https://www.bezrealitky.cz/vyhledat?offerType=PRONAJEM&estateType=BYT&priceTo=16000%C2%AEionOsmIds=R435514&osm_value=Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha,%20Praha,%20%C4%8Cesko&location=exact%C2%A4cy=CZK&searchPriceWithCharges=true
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: No, to fakt nedělej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam