ACKO: Jenže já právě hledám skoro něco jako tu vybydlenou garsonku, víš.
To, že budu muset obětovat část oblečení, který mi dočasně není, i když pak třeba zase bude, už jsme tu řešili.
A dá se sehnat i garsonka s vybavením typu: postýlka, prádelníček, stoleček na ntb a dokumenty, dvě starý skříně, sporáček, minilednička, stará pračka, za kterou si můžu dát novou, co mi nesežere jemný prádlo.
Jen nevím, kam dám kolo, když to nemá ani sklep a předsíňka je malá s těmi skříněmi.
Asi ho budu muset pohodit bezdomovcům, ale tam by hrozilo, že si to kolo vezme ta nezaměstnaná Rusanda, co se místo mě celý léto povalovala u bazénu a ve vířivce a já to sponzorovala z mých daní a sociálního, zatímco já jsem tři léta hákovala.
Tak to ne!
Kolo tý fuchtli s těma umělejma chrounama, obočím, řasama, kachní napíchanou hubou i umělejma drápama, zmalovaný jak Marfuša s těma plavkama jak pro kurvu, nedam teda!
Aby na tom jezdila, někoho místo mě na tom sbalila, nějakýho Rusa nebo toho Španěláka uřvanýho, co mě tak sral jak kdysi na jednom pracovišti, tak i jinej v tramvaji a pak se nám to tu pářilo! To teda ne!
Si kup vlastní kolo Marfušo líná!