KOUDY: Hele, mně je to jedno.
Klidně ať tu NAVARA nahodí a doporučí nějaký pozice:
něco pro ženu, kde je podmínka maturita nebo VŠ, s jazyky, alespoň minimální využití AJ a PC, bez ŘP, ale může to bejt částečně spojený i s nějakou fyzickou aktivitou typu: obchůzky laborkou, nějaký analýzy, obchůzky provozem, čímkoli nebo nějaká fyzická makačka - to naopak uvítám se třeba 2 - 4 h denně smět hýbat a ne jen sedět za stolem a datlit, aby to alespoň trochu zavánělo nějakým OBOREM nebo odborností, bez AUTOMOBILOVÝHO PRŮMYSLU, BEZ ELEKTRO (tím myslím nějaký elektro-součástky, čistě PROGRAMOVÁNÍ a pod.), BEZ STROJÍRENSTVÍ, no prostě bez těch jakoby ,,mužštějších" oborů, naopak CHEMIE, BIOCHEMIE a další příbuzné vědní obory, POTRAVINÁŘSTVÍ, LÉČIVA a pod. a takovéto ,,ženštější" obory vítány.
Dojezdnost do 60 min MHD z centra Prahy. Takže Praha západ nebo Praha východ jen tak, aby ses tam podle idosu dostal pomocí MHD z centra DO HODINY včetně docházkový vzdálenosti.
Pak zaškrtnout PRÁCE JEN NĚKTERÉ DNY V TÝDNU, tj. cokoliv nižší než celých 40 hodin týdně, i kdyby to mělo znamenat jen tam občas v pátek nebýt.
Takže pokud se zaškrtne PRÁCE jen některé dny v týdnu, tak to stačí, to je pak na domluvě, jestli to bude PO-ČT po 8 hodinách = 4 x 8 hodin = 32 hodin.
To by pak platili asi jako za 30 hodin. Standard je 40 hodin, tak mně by stačilo i kdyby to bylo zkrácený tak, abych tam prostě nemusela být nad 36 hodin týdně + dvě hodiny cesta tam a zpátky každý den.
Plat nad 27 hrubého.
No já se po přestěhování podívám sama.