• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jakože když sem někdo píše něco, co se vám dvěma zrovna nelíbí, tak byste to smazali. Opravdu dětinský chování je tohle, co předvádíte: Dožadovat se správce, protože nejste schopni reagovat bez argumentačních faulů ad hominem a ještě to drze vytáhnete.

LODBROG: tady opět akorat dokazuješ, že si ve svý bublině.
    Samozřejmě, že má možnost se na to zeptat mužskej i ženská. To je dospělé se domlouvat na svých potřebách.
    Nedospělé je, vykládat o tom, za co jí ten chlap pošle nebo nepošle do prdele kvůli jedný otázce, jestli to bere vážně nebo ne. Nicméně pokud je tvůj příspěvek ukázka tvé reakce a tvého chování, tak je asi dobře, že se holka zeptá a zbaví se takovýho adepta hned. Očividně to nebude její Cup of tea.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a co teda ten marek, nema komu pridat spravce, nebo na to sere, kdo to vi?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Už aby byla zas zpátky Renča.. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a dalsi pismenka
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    *a ty mínusy pro zajímavost nemáš ode mne. Namáhat se jako ty nebudu.. PALEONTOLOG: :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: je dalsi pismenka :)))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG:... řeklo ID, jehož jediná reakce dlouhodobě na všechny moje příspěvky je" podívejte se na ni, má čtyři děti a tři různé otce", což byla ohromně vyspělá reakce na úrovni a vůbec, ale vůbec, to nebylo ad hominem... Následovala psychoanalýza všeho druhu. A samozřejmě to vůbec, ae vůbec nebylo chování malého fakana.

Jestli jsem se něco naučila do roku 2025, tak fakt, že lidi často mluví hlavně, ale hlavně o sobě.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: tedy nevidim duvod ucastniky diskuze vselijak oznacovat a urazet a srazet jejoch prispevky ponizovanim. vic jsi totiz nedokazala udelat. wall of text a chovani malyho fakana :)
    a tak se ptam, jestli tohle je tvuj diskuzni vrchol v 1.Q, nebo rovnou pro celej rok 2025 :))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: nevím jaký drogy sis vzal, a nevím jestli je chci taky.
    Samozřejmě, že vím, co je ad hominem. Ale narozdíl od tebe /vás jsem tady s panem LB měla něco v IRL a pokud vím, tak pocity holek opravdu dobře nerozklíčuje a to říkám bez ohledu na kauzu RN, která to spíš potvrzuje.
    Co s tím má co dělat můj muž, to fakt netuším, nicméně mě zná dobře a co se týká mýho psaní na net, tak s tím problém nemá.
    V mým pošahaným světě se s mým mužem divíme lidem, kteří neumí ani sami udržet vztah, založit rodinu, jít na normální rande, normálně se ve dvou domluvit a zajímavé je, že lidi, co jim to nejvíc nejde, mají nejvíc tendenci radit nebo komentovat ostatní. Je to stejný všude, na nyxu, na FB... Všude narazíš na tyhle přechytralý samohoniče.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: pouzilas na zacatku ad hominem, nejspis ani mevis co to je, alesrrhlas na sebe hystericky pozornost za urazeni lodbroga. pokid ti tohle tvuk muz toleruje, ke tk case vec, ale myslet si, ze s tim v diskuzi uspejes..... tqkze jsem tvou logiku otocil a namisto madavek sem jen vypichnul, ze jsi irl weirdo a tvoje posahany poucky plati jen v tvym posahanym svete. oh lala a ono se ti nelibi, no to vubec nechapu teda :))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: jakej táta, nerozumím.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: reagoval jsem na to, co pises, tvoji zpustlou psychikou se dal nezabyvam. ocividne smerujes veskerou pozornost na sebe, kdyz ti to tata dopreje je to asi fajn, ale diskuzi to prilis neprinese :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: informativní hodnota tvého příspěvku je 0. Já jen, jestli si toho jseš vědomej.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: jasně, možná, že hysterickej jsi spíš sám, že na mne máš furt potřebu reagovat.
    Jo já jsem si vědoma, že jsem jinde, ale taky znám dost mužů, kteří mají děti se třema ženskýma, takže v tom nevidím problém.
    Nicméně moje rada pro tentokrát byla, neposlouchat hejla jako je LB, protože je to mimoň, který si do ženských celkově neustále projektuje svoje zkreslené představy.
    V tom ostatně vyniká dlouhodobě.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GRANTORINO: Všimla sis někdy - aspoň na MALINSKOU CHVILKU - že jsou ve vztahu dva? A rovnocenní? ;)
    Že zatímco "...si ženská v 38 letech ověřuje, jestli je to jen pokus nebo snaha o vážný vztah.." tak ten chlap si nejspíš taky potřebuje ověřit zda neplýtvá časem a nervama na někoho nespolehlivého?
    On má taky nějaký čas od který nechce přijít, nervy o které nechce přijít (a koneckonců peníze, o které nechce zbytečně přijít).

Takže jestli je takovéhle ženské "testování" (v dospělém věku! Ne u nejisté puberťačky) nikoliv nejistým úletem, ale vědomým záměrem, tak do pekla s takovou ženskou.
    Chlap ji pošle do p*dele protože takové vylomeniny nemá zapotřebí (a ona se pak může doma/mezi slepicema utvrzovat, jak jsou chlapi "opravdu všichni úplně zlí"),
    nebo se v lepším případě zeptá na nyxu, jestli je to normální.. ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: inu tvoje mnohocetnost je na mistni pomery spis neobvykla a osobne to pricitam neobvyklosti osobmostni, tedy i tvoje pohledy a rady budou specificke, stejne jako tvuj zivot. nekpho mozna oslovi, me dlouhodobe ne.
    hystericka jses, tl dr.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: napsala jsem to jako takový shrnutí, abychom přeskočili jako už tolikrat debatu o tvejch dojmech z mého života, ve kterých se vždycky snažíš kormidlo vést ať opět ke opravdu "objevné geniální" myšlence, že když mám ve svém životě za sebou dva partnery a s nimi dítě, a aktuálně žiju ve spokojeném třetí vztahu se všemi dětmi naráz, tak je to něco, čemu se jako máš vysmívat nebo o co se to pořád snažíš.
    Na to, abych tě poslala doprdele, jsi mi zas moc ukradenej a nezajímáš mne, takže je to taková univerzální odpověď pro všechny tvého druhu.
    Hystericka nejsem ani trochu. Jen mi připadá legrační, že tady lidi jako LB nebo ty poučujou ostatní, když sami si svoje vztahy nijak zvlášť neukormidlovali. Na to reaguju a ty jako čertík z krabičky vytáhneš zase známou otřepanou frázi o tom, že jsem matka, co má víc dětí s více otci. Ano, jsem. No a?

A že si ženská v 38 letech ověřuje, jestli je to jen pokus nebo snaha o vážný vztah, mi osobně připadá naprosto normální a logický. Naopak, ptá se na rovinu. Já jsem se taky v 38 letech už ptala jestli to má bejt pokus o vážný vztah nebo je to "jen tak".
    Není na tom nic emotivniho, divnyho, ani ujišťujícího.
    Je to racionální pragmatická otázka přístup, protože už nechceš ztrácet čas s nějakým pokusem.
    V 38 letech už to fakt nemáš zapotřebí. To už jsi radši sám než nějaký pokusy, to je stejný i pro některé muže nebo naopak jasně deklarují, že o vážný vztah nestojí a je taky jasno.
    Pro mnoho lidí by se možná situace o hodně rozjasnila, kdyby si tohle vyjasnili na začátku.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: takovejch slov jen abys mě poslala do prdele :) stálo ti to za to?
    jseš hysterická a bylas hysterická ještě před tím, než lodbrog napsal svůj pohled a za pár dní budeš hysterická zas. pokud by mě měl o svý pravdě přesvědčit někdo třeba svým chováním, tak ty bys to nebyla.

každej z vás se zaměřil na úplně jinej aspekt tý situace a přiznám se, kdyby mě ženská postavila do takový situace, že si něco ověřuje, jestli to má smysl, na posraným divadle, tak by u mě skončila, protože si s mejma emocema nikdo zahrávat nebude a ještě na takový zbytečnosti. na druhou stranu, pokud se zaměřím na fakt, že jí mrzí, že je tak snadno nahaditelná, tak nejen že bych věděl, že nahraditelná ségrou není, ale asi bych stál o to jí to dokázat. teda pokud nejsem chlap typu leklá ryba, kterej potřebuje mít jen srovnaný papuče a vypraný povlečení. můj model to není, já jsem spíš temperamentní a vášnivej, ale i takoví chlapi jsou a pokud urbputnik nedokáže svojí nápadnici dokázt, že ji chce za střed svýho života, tak nemá smysl pokračovat. ona nejspíš bude ten typ ženy, co potřebuje o lásce ujišťovat. jak často a intenzivně je už urputníkův mysterybox :)))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: hele, možná ty seš stejně jako západní kultura hrozně upnutej na to, že matka a otec má být jedna a jedno, dítě jedno, ale svět takhle nefunguje.
    Takže pokud si myslíš, že teď si mi to nandal, tak je to akorát trapný.
    Prostě jsem ve svém reroduktivním věku stihla mít tři vážnější vztahy, že kterých jsou 4 děti a nejen, že se za to nestydím, ale jsem na to i docela hrdá a rozhodně mám kolem sebe IRL lidi, kteří mne znají a kteří to považují za solidní rodinku. Stíhám dělat druhou vysokou školu a normálně mám hezký život.
    A rozhodně bych to neměnila zpátky. 4 děti a jsou víc radosti než žádný, jedno, dvě nebo tři.
    Rozhodně se považuju za šťastnější a úspěšnější něž třeba lidi, co by ty děti chtěli, ale nemají je.
    Na světě běhá i milion matek, co mají třeba 6-8 dětí s dvěma otci nebo 11 dětí nebo matky, co mají 4 děti s dvěma otci, úplně běžné, stejně jako je běžný, že muž má děti s dvěma ženami nebo třema. Důležitý je, jestli to funguje. A u nás to funguje.
    Chápu, že pro lidi, kteří skončí akorát u jednoho nepovedeného rozvedeného vztahu, že kterého je jedno či dvě děti, mají tu svojí hranici jinde, jsou zahořklí, další vztahy nechtějí nebo se jim nedaří, mají pocit, že si budou svoje mindráky léčit na lidech, co to mají jinak, ale to jdi klepat na jiný dveře.
    Osobně se považuju za úspěšnou, protože mám hezký děti, hezký vztah a za muže chlapa, co nejen, že není debil, ale je vysoce nadprůměrnej oproti tomu, co předvádí zbytek české populace mužů. Stejně jako ty.
    Protože ty neumíš nic jiného než předvést takovou jako ubohou snahu mně dehonestovat, přitom jseš vedle. Zkoušíš to čas od času a ne, nemění se to. Mám se dobře, děkuju za optání :)
    A ano, rozhodně jsem zdroj informací, ale klidně to přeskoč a poslouchej lidi, co jim to nefunguje, jak si tu poraděj vzájemně, Good luck.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: hele já si nejsem jistej, jestli zrovna x-násobná matka s x otci je ten správnej zdroj informací k porozumění ženskýho chování.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam