PALEONTOLOG: napsala jsem to jako takový shrnutí, abychom přeskočili jako už tolikrat debatu o tvejch dojmech z mého života, ve kterých se vždycky snažíš kormidlo vést ať opět ke opravdu "objevné geniální" myšlence, že když mám ve svém životě za sebou dva partnery a s nimi dítě, a aktuálně žiju ve spokojeném třetí vztahu se všemi dětmi naráz, tak je to něco, čemu se jako máš vysmívat nebo o co se to pořád snažíš.
Na to, abych tě poslala doprdele, jsi mi zas moc ukradenej a nezajímáš mne, takže je to taková univerzální odpověď pro všechny tvého druhu.
Hystericka nejsem ani trochu. Jen mi připadá legrační, že tady lidi jako LB nebo ty poučujou ostatní, když sami si svoje vztahy nijak zvlášť neukormidlovali. Na to reaguju a ty jako čertík z krabičky vytáhneš zase známou otřepanou frázi o tom, že jsem matka, co má víc dětí s více otci. Ano, jsem. No a?
A že si ženská v 38 letech ověřuje, jestli je to jen pokus nebo snaha o vážný vztah, mi osobně připadá naprosto normální a logický. Naopak, ptá se na rovinu. Já jsem se taky v 38 letech už ptala jestli to má bejt pokus o vážný vztah nebo je to "jen tak".
Není na tom nic emotivniho, divnyho, ani ujišťujícího.
Je to racionální pragmatická otázka přístup, protože už nechceš ztrácet čas s nějakým pokusem.
V 38 letech už to fakt nemáš zapotřebí. To už jsi radši sám než nějaký pokusy, to je stejný i pro některé muže nebo naopak jasně deklarují, že o vážný vztah nestojí a je taky jasno.
Pro mnoho lidí by se možná situace o hodně rozjasnila, kdyby si tohle vyjasnili na začátku.