PUPEK: heh, je zajimave, ze mam potrebu chranit jeji anonymitu, byt myslim, ze na nyxu neni .. kazdopadne co jsem tu o ni neprozradil, ze jeji zavazek je vlastni dite
ja jsem si s ni asi tyden psal a znelo to oboustranne kladne .. pak byla tyden s prckem nekde v cudu, to jsme si nepsali vubec .. pak jsme se sesli na kave, kde jsme asi 4h povidali a vlastne taky kladne (pusobila trochu unavene a uzkostne, coz jsem koneckoncu od samozivitelky cekal, ale byla mila a konverzace plynula) .. na to jsem ji pozval do divadla .. a zbytek viz v prvnim postu :)
dluzno rict, ze na tu extenzivni online komunikaci netlacim, kdyz sama nepise, tak ji aktivne nebombarduju (nechci z toho udelat vztahovy standart, ktery by mi byl prilis tesny) .. na druhou stranu mne to znejistuje, jestli vlastne vubec uz/dalsi vztah chce .. je to pro mne dalsi tema do divadla :)
a take tu asi uplne nezaznelo, ze hledam vazny vztah, chci zalozit rodinu a nechci to stavet na diteti jako spolecnem zavazku .. tj nechci se ji primarne dostat do kalhotek ..
v ramci reakci tady a i nejakych videi o "stavajicim stavu randeni" mi doslo, ze tak, jak je dating prostredi ted spolecensky nastavene, ze to neni vubec "styl/zpusob" pro mne .. ja potrebuju udelat nejakou vazbu/spolecnou zkusenost, abych si dovolil risknout fyzickou intimitu .. takze swipovaci silenstvi je hrozne hrr, to mi vubec nesedi ..