• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: ale hovno opilecký tanečky. Já o tobě vim od roku 2005, kdy mi byla "blonďatá Renátka, který hráblo z drog" dávána za odstrašující příklad, co se stane labilním nanynkám, když moc fetujou. Chápeš, že je to už minimálně 20 let od doby, kdy o tobě lidé z tvého okolí začali říkat "Celkem hezká, ale totální magor " ? Tak to asi nebudou jen nějaký náhodný soudy.
    A ten týpek, kterej se s tebou rozešel, protože ti hráblo a nedalo se s tebou vydržet, to byl vlastně DJ žejo.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: ,,V tomhle případě nebude na vině nedospělost, ale dekompenzované psychiatrické onemocnění, ve kterým se plácá už minimálně 20 let."

Aha. a na to jsi přišla, když jsi REBORNU viděla tancovat ožralou na LITRU vína NĚKDE NA PSYTRANCU, předtím, než ji opustil/ po tom, co ji opustil bývalý snoubenec/ a/nebo až po tom, co tady na nyxu domluvili její dohledání na akci, kam napsala, že pojede, její zdrogování, znásilnění a že si to zaznamenaj na mobil a budou si to pouštět a smát se tomu??

Fakt by mě zajímalo, ze který datace je tahle tvoje ,,ODBORNÁ DIAGNÓZA" úplně na maltu OŽRALÝ REBORNY, CO NĚKDE VESELE NEBO CHVÍLEMI I NASRANĚ OŽRALÁ POBÍHÁ A NĚCO VYKŘIKUJE.

Sorry, ale s odstupem času se tomu musim i chvílema smát.

:D :D

Tedy vzhledem k situaci se soudy je to spíš tragikomický.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ahoj nechces se jit lecit?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE:
    RENA_SULIROVA:

Na dydžiny tedy diskošky jsem mezi plesy s prvním přítelem, chodila už od 15 let. S nikým jsem nešukala, jen tancovala a bavila se.

Asi nějak podobně jako teď.

Až na to, že tehdy to bylo ,,slušný", teď , že jsem s nikym NEŠUKALA, jen tancovala a bavila se, je spíš SMUTNÝ.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Jakej start? Chodila jsem už během gymplu dva roky s jedním slavným DJem, on poslouchal rap a hrál tech house a já poslouchala spíš jeho známýho, kterej hrál TRANCE - TEHDY FAKT PĚKNÁ MELODICKÁ MUZIKA.

Psytrance jsem začala poslouchat až později - - TEHDY TAKY FAKT PĚKNÁ MELODICKÁ MUZIKA.

Maturovala jsem totiž až v 19, skoro ve 20, VŠ od 20 do 26 let 5,5 roku, protože jsem narozená o prázdninách a i když jsem byla napřed, tak z toho důvodu jsem měla do první třídy odklad.
    No možná proto jsem pak měla nejlepší známky až do půlky VŠ a měla dočasně nad ostatními navrch, že jsem měla prostě starší vyspělejší mozek.

To už po 35 roce platit samozřejmě nemusí. A evidentně ani neplatí.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: Asi nic. Dobrej start :D
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MEANKITTY11: Ale já si za to, že mě zřejmě NAVARA, když SUBVERSION to nebyla, udal za údajně rasistickej příspěvek a pak to vyšetřovala policie, fakt nemůžu.

On mě totiž udal za ten příspěvek, kterej byl psanej z legrace, udal jen proto, aby se mě zbavili ty lidi, který tu domluvili dávno předtím moje dohledání, zdrogování a znásilnění.

Takže já si za to, ŽE MI ZKAZILI NEJEN MOJE HLEDÁNÍ MANŽELA TADY NA NYXU a že už sem navíc k tomu všemu, co se pak dělo, ani nemůžu dát svoje hezký fotky, fakt sama nemůžu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: ,,Vím, že té otázky budu těžce litovat, ale nebylo ti v letech 2003-2006 max 17-20?"

Bylo. A co má bejt?

O Czechtekku 2002 mi třeba řekl jeden bývalej spolužák z gymplu. Tam jsem jela sama stopem ještě před maturitou.

A na dalším jsem už byla s partou lidí částečně ode mě a částečně od toho přítele, se kterým jsem chodila i během VŠ. Nehrálo se tam jen tekkno, byly tam totiž i jiný spřízněný scény a styly.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MEANKITTY11: V tomhle případě nebude na vině nedospělost, ale dekompenzované psychiatrické onemocnění, ve kterým se plácá už minimálně 20 let.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: Vím, že té otázky budu těžce litovat, ale nebylo ti v letech 2003-2006 max 17-20?
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NAVARA: no jo, tak nějak jsem i odpověděla.. nechávám volný průběh a vlastně už si nehraju na váhu slov, nejdůležitější jsou stejně ve finále činy.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NAVARA: Ztloustla.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    RENA_SULIROVA: Ty jestli někdy dospěješ a dojde ti, že si za svůj posranej život můžeš sama, půjdeš si to rovnou hodit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Reaguješ na pět let starý posty, nobody cares - jen ty jsi se zřejmě nikam neposunula…

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE:
    RENA_SULIROVA:

A protože jsem fakt nasraná a nešťastná, že se doposud řeší neoprávněně nějaký REBORNY údajný rasismy, což je celý je bezpráví a/nebo nedorozumění, tak NEBUDU TAKTNÍ a napíšu ti UPŘÍMNĚ, co mě v souvislosti s tím napadlo.

Víš, možná i kdyby ses snažila REBORNĚ, co měla po rozchodu a znásilnění přes nyx opravdu hustý alkoholový období, i kdyby ses jí snažila tehdy upřímně pomoct.

Furt mě napadá, že TY BUDĚŠ MÍT Z LET, KDY JSI DĚLALA NEBO NEVÍM, STÁLE DĚLÁŠ BARMAVKU, TOTIŽ NESPRAVEDLIVEJ POHLED MOŽNÁ I Z TOHOTO DŮVODU:

REBORNA TAM TOTIŽ ŠLA KALIT. STOVKY A STOVKY MUŽŮ I ŽEN TAM KALILO PANÁKY A KOKTEJLY. ZROVNA TAK REBORNA NEJDŘÍV VESELE A PAK KDYŽ JÍ TAM NĚCO PŘELÍTLO PŘES NOS NEBO KDYŽ TAM ZAČALA BÝT SMUTNÁ A PŘEHNALA TO S TÍM, NEJDŘÍV VESELE KALILA VÍNO.

No a TY toto nikdy nepochopíš třeba proto, ŽE TO TY JSI BYLA TEN, KDO TAM MUSÍ UKOPTĚNEJ ÚSLUŽNĚ ČEPOVAT ŠTAMGASTŮM A ZÁKAZNÍKŮM, I TAK NEMOŽNÝM, JAKO BYLA CHVÍLEMI REBORNA, ČEPOVAT JINÝM JEDNO PIVO ZA DRUHÝM A REBORNĚ JEDNO VÍNO ZA DRUHÝM.

TOS BYLA TY, NE REBORNA.

Jako barmanka může být fajn práce, můžeš i někomu pomoct, ale REBORNĚ ta celá debata moc nepomohla.

Spíš jí to přišlo, že už se tu do ní VŠICHNI SPOLEČNĚ SE ZMRDAMA,CO JÍ DALI ZDROGOVAT A ZNÁSILNIT, NESPRAVEDLIVĚ NAVÁŽÍTE.

A naopak i proto se na jedný akci, kde potkala SUBVERSION, OPILA JEŠTĚ VÍC A NECO TAM CHVÍLI KŘIČELA.

A když už ses tu oháněla společně s těmi psychopaty tím, jak má REBORNA údajně nějakou poruchu, TAK ASI SAMA VÍŠ, ŽE PSÁT O NĚKOM, ŽE JE OPILEC A JEDNÍM DECHEM PSÁT, ŽE TAM, KDE BYL OPILEJ, MĚL OČIVINOU PORUCHU, JE ÚPLNÁ KRAVINA A PROTIŘEČÍ SI TO.

VYŠETŘENÍ U PSYCHOLOGA NEBO PSYCHIATRA BY MĚLO PROBÍHAT U VYSTŘÍZLIVĚLÉHO ČLOVĚKA.

A ne na základě nějakých POMLUV NA ZÁKLADĚ AKCE, KDE BYL V TÍŽIVÉ ŽIVOTNÍ SITUACI A PŘI PRONÁSLEDOVÁNÍ NA NYXU, EVIDENTĚ OPILEJ/OPILÁ NA ŠROT!
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE:
    RENA_SULIROVA:

A jestli tou akcí, kde jsi mě údajně viděla pobíhat, měl být Czechtekk 2003, tak tam jsem, jak píšeš, opravdu ,,pobíhala bez jedinýho kamaráda", protože s partou známých a přítelem, se kterým jsem chodila 2003-2006 (jako chvilku trvalo, než jsme se do sebe v průběhu let věrně zamilovali, než se zase po třech letech se mnou začal neustále rozcházet a už jsme se zas tak věrně nemilovali, i když já ho až do konce toho vztahu milovala, i když jsem byla mladá a hloupoučká, a těžce jsem ten definitivní rozchod pak nesla)...

....tak jsem tam pobíhala sama, protože s partou známých a s tím přítelem, s partou jeho a mých známých, někoho jsem znala dříve já odjinud a někoho zase znal dříve on, tak parta těchto lidí TAM TOTIŽ MĚLI STAGE...nehrálo se tam, jak jistě víš, jen tekkno.

No ale ten Czechtekk pak běžel ještě ve středu a ten další víkend...

A tehdy jsem se tam už bez známých a bez přítele SAMA VRACELA. A to byl jedinej důvod, proč jsem tam ,,pobíhala bez jedinýho kamaráda" SAMA.

Jeden muj známej, co už má děti, to když jsme se před pár lety potkali, definoval slovy:

,,To byly časy. No jak jsem tě tak občas někde viděl, BYLA JSI DIVOKÁ, hodně divoká!"

A ještě jsme se těm časům smáli.

Vzpomínali jsme společně třeba na to, jak když se se mnou ten přítel z let 2003-2006 tenkrát asi už popátý rozešel, asi měl důvod, byla jsem sice krásná modelka, ale dost jiná, než teď, tak jak jsem šla naštvaná někam pařit, potkala toho kámoše a pak jsem šla s tím kámošem po akci ještě zakalit na byt...

...a vytuhla u něj v posteli. PŘIPOMÍNÁM, ŽE NIC JSME SPOLU NEMĚLI.

A právě i proto se těm starým časům jako dobrý známý, tehdejší kámoši, který se vídali na akcích, když se po letech potkáme, smějeme.

,,Hm. To bude možná tím, že si tě REBORNA s někým buď spletla, s bývalou spolužačkou, protože nechápe, proč kdybys byla ona, ta kdysi na ní hodná a přátelská spolužačka, bys tu byla celou dobu proti ní v tý aféře jejího zdrogování a znásilnění."

A k tomuhle, kdo vlastně jsi, by ses mohla sem nebo třeba do pošty, vyjádřit.

Zda jsi REBORNY bývalá spolužačka z VŠ, nebo nejsi a je to jen shoda jmen.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VICTO_REA: Na tebe - protože píšeš, že při prvním náznaku utíkáš :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VICTO_REA:
    RENA_SULIROVA:

Nebo spíš takto.

Kontrovala jsem tady tím, že pokud chci muže, kterej nemá a chce dítě... a s tím, že muži mého věku už děti mají, že si tudíž musím najít mladšího...a že přeci, když je ženě 70 a dědkovi 60 nebo bábě 80 a dědkovi 70, že už je to pak úplně jedno, kolik komu je.

No jo...sice my jsme byli teď s kamarádem s výhodami 4 roky pro okolí i pro mou rodinu jako že vzhledově tak akorát k sobě: já sice o deset let starší, ale on o hlavu vyšší, čímž se to vzhledově vyrovnalo a mentálně taky tak akorát k sobě, já s VŠ a on bez VŠ stejnej počet odpracovaných let a tak...ale on chce děti až v jeho 40, kdy já už bych pak nemohla...

...ale došlo mi:

Sice v kombinaci: Žena, který táhne na 40 a muž, kterýmu táhne na 30 - vše super.

Ale těžko bychom spolu překonávali ta léta:

Žena, který táhne na 60 a už začíná stárnout a projevují se první známky staří - první vrásky a tloustnutí, povisávání prsou, jako to měla kdysi v 60 moje máma.

A muž, kterýmu je 50 a ještě se mu zapalují lýtka, chytá druhou mízu a začíná koukat po mladších ženách a je klidně schopen je porovnávat s jeho láskou, která s ním je 10 let...

Tam by to bylo asi 10 let peklo...

A jen s malou pravděpodobností, to jen kdyby mě hodně miloval a vydržel nepodvádět, bychom to mohli dotáhnout do fáze, kdy už by to bylo zase cajk:

Žena 70 let - známky stáří a opotřebení.

A muž 60 let - známky stáří a opotřebení...

Teprve tehdy by to pak mohlo klapat až do smrti.

Ale ta fáze:

Žena 60-70 let a muž 50-60 let, kdy je to ještě jura, než je po šedesátce nepoužitelnej zničenej stařík nad hrobem, kterýmu se už ani nepostaví a ještě by byl se mnou v mých 70 až do konce našeho života rád, že mě má...

...no tu fázi já 60-70 let a on 50-60 let, bychom asi nepřekonali.

Sorry, že to vypisuju tobě.

Jen jsem se chtěla vyjádřit k tomu, co se tu psalo před 5 lety. A trochu se opravit.

Takže tak.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VICTO_REA: Jenže právě proto mi to na seznamce nějakou dobu nevycházelo.

,,A tací co děti neplánují, ale postupem času ve vztahu si začnou s touhle myšlenkou prohrávat."

Já to brala pak už z časovejch důvodů striktně.

,,Má tam, že nechce děti? Tak fajn, já mu to brát nebudu, ať si každej dělá a myslí, co chce. Nechce děti, tak ať jde šmejd, co tu hledá jen nějaký kurvy na sex, DO HAJZLU!"

Podle mě ale ze začátku, když jsem půl roku po rozchodu, než jsem propadla negování buzerací na nyxu, jen proto, abych se ještě někdy asi v hodně vzdálené budoucnosti, až se vše urovná a na vše zapomene, mohla přes nyx třeba seznámit...

...tak předtím jsem podle mě měla paradoxně o něco vyšší šance se seznámit, protože jsem dávala šanci i mladším mužům, kteří evidentně jen ZATÍM děti nechtěli, protože jim bylo třeba 25-29.

Jenže kdybychom to dali dohromady, tak by mi třeba nějaký z nic teď ,,dorostl", protože jim už teď je přes 30 a někteří třeba už TÍM PÁDEM DĚTI CHTĚJÍ.

Ale to, že jsem tehdy vypadala v 35 na 25 a byla jsem štíhlá a krásná, teď jsem tedy už silnější, ale stále to vypadá zdravě..

...pointa:

Jenže až jim bude 50 a mně bude táhnout na šedesát, tak už pro ně tak krásná třeba NEBUDU.

A proto není bohužel, jak musím dát místním mně sebevědomí kazícím blbečkům, který mě spíš ubírali elán do seznamování, než naopak, dát za pravdu, nebylo by až tak dobrý si najít o deset let mladšího přítele.

Protože vzhledově a mentálně jsme na tom teď podobně, ale za 20 let už to tak být nemusí.

Jenže muži v mým věku už děti často mají a další nechtějí nebo na to NEMAJÍ PRACHY, ať už si to uvědomují nebo ne.

To je jeden z důvodů, proč jsem zůstala neseznámená.

Tedy spíš jen 4 roky na pospas svému kamarádovi s výhodami (30 let), který mě má sice rád a je mi věrný, ale byly v průběhu těch let i časy, kdy mě využíval jen na sex, o tom žádná.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    GRANTORINO: Hele, ty buď v klidu.

Ať už maj tvý děti otců kolik chtěj, furt jsi na tom líp než REBORNA, která nemá zatím děti žádný.

Ale mohli by si tu lidi uvědomit, že kdyby tenkrát neproběhlo to její přepadení, zdrogování a znásilnění, což domluvili nějaký troglodyti z nyxu, že by třeba všechno bylo jinak.
    Kdyby nebylo následků pro REBORNU v roce 2021/2022, vše by bylo jinak. Třeba by se seznámila, třeba i tady na nyxu nebo někde na akcích, kam lidi z nyxu choděj, nikdy nevíš. Vše souvisí se vším.

Pak tu probíhalo nějaký její znevažování, což taky jinde ovlivnilo její chování, kdy se sice i předtím 2019 po rozchodu někde chovala opilá divně, protože se snažila vytěsnit ten rozchod a přechlastat fakt, že je najednou mezi lidmi sama a bývalý snoubenec tam není a jen nadbytkem vína a kdejakých utrejchů přepít to, co jí tam ten mozek vyhazoval ..

...ale pak po persekuci na nyxu 2020, 2021 se to ještě umocnilo, protože si pak na ní lidi na akcích ukazovali prstem a někdo se jí i posmíval, aniž by ona udělala něco špatnýho.
    A nevěděla, zda je to kvůli nekonečný debatě o ztrátě po prodeji potenciálně jejího bytu nebo zda je to kvůli jejímu znásilnění, kdo tak všechno mohl vidět fotky nebo video, jak REBORNU, kterou nadrogoval, u tý akce na kraji toho lesa znásilňuje.

IMHO i diskuze o bytě a prostředcích na pořizování dětí sem patřila...

...a do NEKONEČNOSTI tu diskuzi o bytě sváděl svejma neustálejma negacema a znevažujícíma reakcema na REBORNU jen a pouze NAVARA, kterýho ti úchylové pověřili tím, aby se tu na ni navěsil. Komentář: ,,Tak kdo se jí ujme, hoši? " Pochopila nejdřív jako, kdo se jí tu jako bude dvořit a seznamovat se s ní. Ale mělo to znamenat, kdo se tu na ni navěsí, bude jí tu znemožňovat a sprovodí jí z nyxu, aniž by cokoli udělala. SUBVERSION posílala evidentně do hajzlu jen proto, že původně nepochopila její příspěvěk, co by byl, pokud by byl myšlenej vážně, nespravedlivej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam