KULA:
Coe voe, debžone?
,,Přesně, a my se tu díváme na někoho, kdo posledních 20 let oslavuje jeden úspěch za druhým. Na co sáhla, to se ji povedlo. Má rozjetou kariéru"
No a co, tak jsem, když jsem přišla o práci v oboru, pak chvíli po krizi dělala pár let něco administrativního trochu mimo obor, třeba jako ty, debžone.
A že jsem ve vedení firem byla až 3 roky 2014-2016 a pak jinde zase jen něco administrativního oboru příbuznýho rok a pak až chvíli zase v oboru ve vedení firmy 2018 a pak až chvíli 2019 a tři roky ve vedení firmy na pozici v oboru až poslední 3 roky?
No a?
Ta praxe se sčítá.
I tři roky a k tomu jinde půl roku, pak jinde rok a pak jinde 3 roky, JE POŘÁD SEDM LET PRAXE V OBORU.
,, a kamarádi ji volají, že se jim stýská a chtěli by ji vidět."
Ne. Mně stačí se osobně potkávat na chvíli někde se známými.
A kámoš mi nevolá, PROTOŽE VÍ, ŽE BYCH ZASE HUČELA, AŤ MĚ ODVEZE NA HORY A DALA BYCH MU ZASE NA BENZÍN JEN PŮLKU, PŘITOM TAM CHCI JEN JÁ, PROTOŽE ON UŽ MOC NELYŽUJE. JEDE SI CYKLISTIKU. A na horách by šel chudák zas jen na výlet a chrápal v autě a čekal, než si madam ráčí zalyžovat.
,,Vidíme jak někdo má zmáknutý své finance, jak má vizi v životě, kterou se mu daří naplňovat a jakékoliv překážky zvládá levou zadní vyřešit."
To mám, no.
Jen nejsem RUSKEJ ,,NEGR" jako někdo, to neberte nijak hanlivě vůči nějakýmu národu nebo rase, ale já nejsem TEN, KDO BY SEM PŘIŠEL A SMĚL TU BÝT JEN PROTO, ABY PRACOVAL A ZVYŠOVAL HDP A ,,NEGŘIL".
,, Díváme se na někoho, kdo je pro hromadu ostatních vzorem a říkáme si že kdybychom byli jen z části tak dobří jako ona, to by bylo, to bychom se měli! Někteří až nezdravě závidí a skoro až intrikují, což ale bohyni nechává chladnou a nechává se dál nápadníky nosit na ramenou."
Přesně tak!
Tak pohledná bohyně, nekuřačka, drogy nebere, jen tochu chlastá, neni to sadistka jako SNOWWHITE, ANI DĚTNATEJ RUSKEJ ,,NEGR" JAKO SUBVERSION, ANI NEMÁ ČTYŘI MIMÍSE SE TŘEMI RŮZNÝMI OTCI, JAKO GRANTORINO.
A všichni jí chtěj všude sahat na kozy.
No na poměry NYXU PARTIE!
,,Gratulujeme, za dalších 20 let už budeš rentiér a snídat sex a šampaňské někde na riviéře, sklízet to jako plody své celoživotní výjimečnosti a talentu."
No spíš bych to viděla na snídání léků v nějaký po rodičích konečně zděděný nemovitosti, raději bych byt v Praze, než polorozpadlou kůču po pra-pra-prarodičích na vesnici.
Ale vypadá to, že si nebudem moct nechat obojí a pak se uvidí.