V pondělí ke mě doputoval na návštěvu šátek jménem zemité pruhy, který je ručně tkaný ze 100% egyptské mercerované bavlny.
Šátek má poměrně vysokou gramáž, proto mě celkem zaskočilo, jak je na omak tenký.
Předávka proběhla na Floře, odkud jsem už nedočkavě běžela do blízkého parku Parukářka, kde jsem okamžitě zkoušela první úvaz. Double hammock na rychlovku nezklamal. Ramena se cítila jako v bavlnce, jen jsem měla trošku problémy s dotahováním. Dvojitý kříž si vyzkoušela kamarádka, která nenosí. Závaží dostala na začátek pořádné. Osm a půl kil na holých ramenou ovšem unesla bez problémů. Moc se jí ponošení líbilo. Počasí nám přálo. tak jsme cvakly pár fotek. Díky bohu, protože úterý a středa nám propršelo.
Doma jsme proto s nošenkou pokračovaly úvazem batoh, který už jsem delší dobu nevázala, protože mám slabší šátek. Zemité pruhy mě opět mile překvapily.
Pokud bych si tento šátek pořídila, tak určitě jako batoháč. Sedl by mi ale v širší verzi a s kratší délkou.
Co bych ovšem ráda vyzdvihla je úžasný vytkaný vzor a uklidňující barvy tohoto šátku, kterými jsem se po těch pár dnů kochala.
Připomínají mi mé nejoblíbenější roční období a to je podzim, na který bych asi i šátek volila. Je docela hřejivý.
Závěrem bych ráda poděkovala všem co dočetli až sem a hlavně Vlaďce za možnost vyzkoušení si ručně utkaného šátku, byl to pro mě zážitek.
Nošení a spokojeným dětem zdar.