• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    VERCASKOCKAMA: Nebo takhle k té ceně - nemělo by to jít nastřelit a vydělat tak, nemůžu mluvit za všechny skupiny, jen předpokládám, jak je to i jinde.
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    KLEVKA: Až se rozeberou, tak kolikrát se ještě čeká, až zaplatí opozdilci nebo až si volné dipy někdo vezme a zaplatí... Takže těžko říci, je lepší to průběžně sledovat (v případě výhry tě v komentáři označí, neboj :D )
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    KOTENCE: Na facebooku jsou dipovací skupiny (české i zahraniční), kde probíhá taková tombola o šátky. Zaregistruješ se ve skupině do konkrétního dipování tebou vybraného šátku a v přehledu zjištíš číslo dipu/tombolenky (na vše tam jsou odkazy, nikde to složitě nehledáš). Když se rozeberou všechny dipy, zveřejní se číslo účtu a máš 24hod. na zaplacení, na uvedený mail pošleš potvrzení o platbě (stačí odeslat screenshot internetového bankovnictví, že jsi platbu odeslala). Po zaplacení všech dipů probíhá losování, výherce do sz odešle svou adresu a může se těšit na šátek :)

    Z opačného gardu - lidi dávají do dipů šátky za jejich nákupní cenu, vrací se jim tak investice, někdy se cena trochu sníží dle stavu atd. Kolikrát to jsou šátky vyšší třídy, známá dávala do dipování šátek, který nevyužívala a nebyl o něj na bazarech zájem, dokládala cenu fakturou (nejde nastřelit cenu výš). Když je šátek v dipování déle než dva nebo tři týdny (teď si nejsem jistá), tak se z dipování stáhne.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Holky, ja nemam fb, co je to ten dip, prosim?

    Zrovna vcera jsem jela do mesta s malou taskou a rikala si, ze by se mi ta velikost dva sikla jen tak pro jistotu. Vzit tu moji sestku znamena tahnout celej bagl.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Tak taky okoukavam ten ruzovy didymos a kdyz je v tabulce sedesat lidi jak dlouho asi tak trva nez si zaplati dip tech dalsich sedesat?? nebo obecne, jak to dlouho trva nez se dozvis vysledky?
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    FRENNET: Tak tfuj tfuj, pro holčičku pěknej :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    VERCASKOCKAMA:ja ted dipla tohle https://www.facebook.com/groups/609344755866370/663880543746124/?notif_t=group_comment_reply
    pani rikala, ze by to mohlo byt, no. I se mi libi, tak uvidime :D
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    FRENNET: Taky jsem docela dlouho nepřihodila.... čekám buď na nějaký, který by mě hodně vzhledově zaujal, nebo na něco ve vel. 4 :-/
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ja ty dipovaci skupiny kaslu! Oni tam maj furt jenom megasatky, ze kterych bych postavila stan jak pro sebe tak pro prdku!
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    SANCHA: To bude asi souviset s dítětem, které na zádech drží samo :D
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    VERCASKOCKAMA:hehe, jo no...Holčička pěkně spolupracuje...(+: třeba to taky přijde časem (+:
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    :) (akorát pořád nechápu, jak je možné, aby dítě drželo na zádech a neodcházelo pryč, já musím šátek při vázání držet v zubech, aby se mi na zádech nehemžil :D )

    Ako sa kedysi nosilo v batohu
    https://www.youtube.com/watch?v=JxleElIk4_0
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    (((+:

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    RYNA: Kibi se občas objevi sem tam na nějakém eshopu a hned je pryč...je totiž nastavitelné jak pro mrňata tak pro tříleťáky tak se po nich hned slehne zem...Já si ho taky kupovala ze Slovenskeho eshopu u nás nic nebylo...a mojí slečně prostě všechno bylo malé...Proporčně je prostě větší a až kibi nám oboum teda všem třem i s mužem sedlo...
    RYNA
    RYNA --- ---
    Mimochodem, nevíte, co se stalo se značkou Kibi? Jejich nosítka jsou všude vyprodaná a na stránkách nemají informace o tom, že by to mělo být v brzké době jinak.
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    KLEVKA: Já si ani neumím představit, že s tak krátkým šátkem jde vůbec něco udělat, max. s kroužkama jakoby ringsling... nevidím tu výhodu krátkého šátku nějak, i ta trojka mi připadá skoro nedostatečná... asi je to o zkušenosti dost, uznávám

    FRENNET: :D
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KLEVKA: jj nainfikovala mne VERCASKOCKAMA :D, ale jak rikam same 5-6-7. Semo tamo nejaka ta 4 a k tomu jeste moje vybiravost (nechci prouzky, no).
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: fidella sou super satky.. taky mi lezi v hlave...sla bych do nej hned (+: taky dipujes?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    VERCASKOCKAMA: dvojka je podle me dobra na poponeseni vetsiho ditka ze ho pekne smotas do kabelky a udelas jen rebozo na zada...
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    KOTENCE: Mám vel. 36-38 a trojka je taktak, čtyřka by byla mnohem variabilnější... Někdo zkušenější a šikovnější by asi říkal něco jiného (osobně mi třeba uniká smysl šátku ve vel. 2 :D ), s trojkou zvládám jen batoh na záda/na břicho, klokana a teď pracuju na smyčce na bok... se čtyřkou by šel i ten KsK a možná i dvojitý kříž
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam