KLEVKA: To byla taky má první a jediná výhra, asi štěstí začátečníka, za stovku sem a stovku tam bych měla už našetřeno na další, no :D když si rozklikneš ten seznam výherců, tak některé tam jsou ale dvakrát nebo třikrát...
KOTENCE: Info z kurzu vázání na záda, jak jsem tu dávala odkaz: nešitý ringsling je dle té lektorky často nepohodlný v provedení začátečníka, lepší je šitý ringsling. A tady je otázka, jaký sklad člověku vyhovuje, ale většině bývá prý pohodlnější řasený sklad než nůžkový (ten je sice tenčí na rameni, ale tím pádem i hůř rozkládá váhu). Prý s nůžkovým skladem přišel Didymos, chytli se té novinky někteří další výrobci, ale postupně od toho upouštějí. Plus prý jsou lidé, kterým ringsling nesedne a zvládnou uvázat hodně složité úvazy, je to lepší vyzkoušet, pokud je možnost - ale to asi všechno... Osobně jsem si tam zkusila do jejího ringslingu (ručně tkaný, bavlna+alpaka, nádherně zanošený) prcka šoupnout a dalo by se v něm klidně hodinu nebo víc vydržet, taky ho používala na batole, na poponesení super a silně uvažuju, že do nějakého půjdu (ale bojím se, aby byl pro batole nosný a nebolela mě z něj záda, takže si nejsem jistá výběrem a spíš jen stále koukám a nevím :/ )
MULTICAT: K už řečenému dodávám, že záleží na ceně šátků, které člověk má/vybírá, a pak třeba nákup odkládá o dva měsíce později, aby zbylo, mezitím jsem prodá jeden ze šátků, co má doma/prodá nevyužitý kočárek... A někdo je na tom ale finančně lépe, takže takové věci nemusí řešit :) U nás je teď šílený žrout peněz rekonstrukce a jde nám to od ruky tak pomalu právě proto, že těch peněz extra moc není, a s výhledem na další roky to lepší nebude, naopak přijdou na řadu ještě nákladnější akce...