RYNA: beco s novo vlozkou muzes pouzivat driv, ale myslim že šatek je pro mimco pohodlnejsi, ostatne i pro tebe...jedina vyhoda je rychla manipulace...ovsem pocitej s tim, ze beco pozdeji vymenis jeste jednou, za toddler nositko...pokud si nekde vyckas na kibi, ktere doporucuju nejdriv v 4 mesicich, tak to už ti potom vydrží na poponášky s tříleťákem.....
jinak noseni neni omezeno casem...muzes nosit jak dlouho ti to bude pohodlne..(+:
Kdyz se na verejnosti vzteka, tak ji dam prso (+:
veci do batohu...
jinak jeste k tomu obleceni k noseni..ja teda nic extra nekupovala...jen tu bundu na noseni vepredu a vzadu...to byla jedina investice...(2 000) vzhledem k tomu, ze mi pak bunda vydrzi, bud na dalsi tehu ,nebo bez vsadek(je hezky vypasovana), tak si myslim ze to byla dobra investice...jinak existuji i vsite vsadky do tve bundy za 500....mikinu jsem si bravala minuly podzim od muze...tento uz asi bude mala capkat takze ji oblecu, sebe taky a budu si ji davat na mikinu...co se tyce obleceni, na leto jsem vyresila v lidlu, 2 body za stovku a ja normalne v bavlne, takze taky zadna velka investice...ono je to spis o tvych osobnich preferencich, co potrebujes...da se nosit i bez nejakych zvlastnich investic (+: