Nosítko LENKA CARRIER
Ráda bych testování tohoto navýsost pohodlného nosítka shrnula do dvou bodů....
VÝHODY : Začnu tedy příjemnější částí. Nosítko má bezkonkurenčně nejlépe polstrované ramenní popruhy a bederní pás... 20 km s ním bylo jako ve snu...Hlavně pro má záda a ramena...Musela jsem se neustále usmívat jak se mi jde lehce...
Další výhodou, ale už ryze subjektivní je barva a vzor...Prožívala jsem naprosté nadšení při každém pohledu...Nosítko bylo zhotoveno ze šátku Diva Essenza Celeste...Okokochající nádhera (+:
Výhodou jistě je, že lze nosítko zhotovit z libovolného šátku, dle preferencí zákazníka....
NEVÝHODY : Z praktického hlediska se mi ovšem nelíbilo, že nosítko postrádá bezpečnostní prvky...Asi jsem rozmazlená od kibi a myslím, že i manduca má zámky na přezkách...
Ramenní popruhy nejde odepínat, tudíž není možno si je na zádech překřížit. Nebo lépe manipulovat při zapínání...
Je to nosítko z dá se říct amatérské dílny, tím nechci nosítko, nebo výrobkyni shodit, to vůbec ne...Výrobek je to unikátní, ale nevím jak se řeší případné reklamace, komunikace a jak má paní zvládnutý management...
Nosítko není rostoucí, zhotovuje se asi ve třech velikostech...Tudíž je potřeba potom dokoupit odpovídající velikost...
Sečteno a podtrženo...Byla to užasná návštěva, kterou jsme si užily naplno...I s těmi nevýhodami, nemít už jedno nosítko doma, by mě možná přesvědčilo ke koupi...Nošení a spokojeným dětem zdar (+: