• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    v nabidce satkomanie pribily rucne tkane satky z mexika....ja uz mam objednano jinde ale jeden mam na ceste tak se pak podelim o zazitky...
    tomuhle totiz rikam za malo penez hodne muziky (+:
    Šátky Indajani - ŠátkoMánie.cz
    http://www.satkomanie.cz/cs/198-satky-Indajani

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Fleecová kombinéza 317221 z e-shopu Tchibo.cz
    http://www.tchibo.cz/...AAAAAAAAFiAJ3_ETMsDgAAAU_DUIMtABRBRVMvQ0JDL1BLQ1M1UGFkZGluZwCAABAAELRbWH7ymQ
    vypada to dobře na zimu..

    RYNA
    RYNA --- ---
    SANCHA: Sluší ti to, ten šátek se mi v nabídce nelíbil, ale na tobě vypadá moc hezky!
    Takže s tím Didymos nejsi tak spokojená?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KLEVKA: jo, mas pravdu. mne proste sokoval ten suchej zip... neprislo mi to moc bezpecny.

    SANCHA: krasnej satek, decentni!
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KLEVKA: ty, to jsem nejak pro...., ale budu to asi vic sledovat tam, nez v te skupine co jsem mela testovat. Nicmene, jsem se domluvila s majitelkou na zkousce dalsiho vychytanejsiho nositka soukromne.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    MULTICAT: Ber to s nadhledem , důležitý je že se nosí (+: Na to aby to bylo zdravé si každý jednou sám přijde...Třeba to bude dotyčné nepohodlné a začne si zjišťovat informace..
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: hmm...Tak tohle se mi vážně ještě nestalo...Zajímavé...Asi jenom blbá náhoda...Nenechej se odradit...Zkusila jsi se přihlásit na velké skupince nosíme děti? teď v týdnu tam byla možnost asi u skoro deseti věcí, já blbec to prospala, taky sem si trošku nadávala (+: Ale stále čekám na vatanai a omniferu to mi to myslím vynahradí bohatě...A snad se brzo zase něco vyskytne (+:
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SANCHA: Tyjo, spadla mi čelist...Moc ti sluší Yaroušek, má krásnou barvu, úvaz je naprosto precizně provedený, mimčo má ukázkově zakulacená zádička a vůbec tobě to děsně sekne ženská..!!!!
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    FRENNET: ne uz se nebudu rozcilovat.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Tak si jdu postezovat.
    Prihlasila jsem se do testovani Home Made nositka od jedne pani ze skupiny Noseni deti v Brne a okoli. Byla jsem v poradi nejaka 15 ci 16. Cekam, cekam, jsem stestim a napetim cela bez sebe a ono nic. Po rozprave s majitelkou nostika, kdy jsme zjistili, ze zenske to uplne zmastlily, tak jsme zjistili, ze mne preskocily. Stalo se vam neco takoveho?
    Pani je dost sklamana z tech testerek, zadna nic nepise a ani nefoti.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    ...

    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KOTENCE: Já mám tři roky od Angel Wings nosící mikinu a softshell bundu a vsadka je tam jedna. Dá se vepnout buď na záda nebo na břicho, ale dvě děti najednou bych nosit nemohla.
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    RYNA: díky, tušila jsem!
    RYNA
    RYNA --- ---
    MONELLE: V Bráně k dětem mi včera řekli, že nosítka až do 4 měsíců nedoporučují ani s novorozeneckou vložkou, prý tak max. na 20 min denně. Pro malá miminka prý rozhodně šátek.
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    Neorientuji se na trhu s nosítky pro úplné novorozence, u prvních dvou dětí jsem měla Manducu, která mi ale svoji velekonstrukcí připadala na malá mimina nic moc, ačkoliv měla tu vložku pro malé. Vídám na ulici nosit malá mimina v něčem z měkčí látky a mimino v tom nemá nohy do úplného rozštěpu - což když se na můj obvod i netěhotného břicha se položí mimi nohama od sebe, tak je má totál v rozštěpu, to se dávají ty nožičky do abdukce a visí dál trochu dolů? Nebo jakoby v lotosu "sedí" s nohama zkříženě jako v břiše? Možná je na novorozence nej ten šátek, co? Na doma mi vyhovoval Babyvak.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MULTICAT: Tak to je super. Ale teda ta cena! Teď lituju, že jsem si jí nekoupila už minule, aby se mi víc vyplatila. Říkám si, že to možná už zvládnu bez ní, na druhou stranu to snad nebude problém potom prodat nebo rovnou i koupit z druhý ruky...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KOTENCE: já mám dvě vsadky - jedna je širší. takže asi jo. pochopila jsem ,že to je na větší dítě, jako až vyroste. nějak mi zatím nedošlo, že bych mohla nosit dv ;) . můžu ti ji půjčit na vyzkoušení, jestli chceš. je červená, angel wings...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Kdo máte nosící bundu/kabát, bývají tam ty vsadky dvě? Dá se nosit na zádech a na bříše nebo v břiše zároveň?
    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    Tady kabátek na šátek nebo nosítko….
    https://www.facebook.com/MOLO7CZ/posts/885315208218176
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KYO: vazne mam hroznou radost, uz jsme to jednou zkouseli, ale nemel trpelivost pockat, nez mu ten satek navazu, ted to vydrzel (pichla jsem docasne kolo u kocarku, takze jina varianta nebyla) a pak zkoumal vsemi smery, jeslti mu z toho to dite nemuze vypadnout (kapsa s krizem), kdyz seznal, ze snad ne, tak stejne trochu nejiste vyrazil, ale byl spokojenej :) dite se nepodelalo a bylo v klidu, coz je nejvetsi odmena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam