• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    pěkné kabatky na zimu vetsi velikosti....

    Oblečení made by Kakadu | Vel. 44/46 | Kakadu fabrics
    http://www.kakadufabrics.cz/Vel-44-46-c20_34_3.htm
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Naskladnily isatky. ty novinky od didymosu ach muj boze kraaaasa....

    New products - iSatky.cz
    http://www.isatky.cz/cs/new-products
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Yaro mastí novinku, prý vlna....

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SNELA: z LF doporučuju LF echo, krásný šátek s nosností pro batole...cenově kolem dvou tisic.
    Indajani vlastnim - binni violetu, mam na 11 kil batole a chvalim si ji do nebes. jen pocitej s tim , ze indajani je trochu hutnejsi do ruky, dela vetsi uzel, takze velikost si vzit trochu vetsi....a chvilku trva nez se snim naucis vazat ale zadna hruza to neni, jen bych to nedoporucila zacatecnikovi. cenove se taktez vejdes kolem dvou tisic. dal je uzasny a krasny satek na tezsi ditko didymos sommerbrise. nosny a s uzasnym vzorem. cenove do tri tisic.
    ergobaby mi taky nesedlo, dlouho mi vyhovovalo napr kibi, ale myslim si ze tula je jeste pohodlnejsi, nejpohodlnejsi nositko co sem zkousela bylo Lenka nositko....
    KYO
    KYO --- ---
    MULTICAT: no, je dobra na upravovani pasu i rukavu, takze udelas i na malou postavu. Mam 165 cm a jeste je rezerva pro mensi :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KYO: no, ja mam 178, a tulu, takze nevim ;)
    Ja mela, za to, ze manduca je spis na mensi, vyskou to tedy asi nebude :(
    KYO
    KYO --- ---
    JAZZ: podle sebe Tulu :)
    SNELA
    SNELA --- ---
    Ahoj,potřebuju poradit. Mam oříšek od šanami a ráda bych koukla po novém šátku. Sice nějak extra nenosim (dlouho to nevydrzim) ale chtěla bych nějaký libivejsi. Oříšek je první šátek a líbilo se mi,že i pro začátečníka super. Takže bych chtěla nosnejsi šátek ( dcera 7měs. cca 8kg), libi se mi duhovky (třeba jako LF a Indajany) a cenove cca do 3000,- (čim min, tim lip ;)) poradite po cem koukat?

    A ještě k nositku. Máme půjceně ergobaby a čekala jsem od něj zázraky,ze bude komfortnejsi než šátek a tim pádem i dyl dokážu nosit,ale moc mi pohodlne není. Přitel po hodině nosení toho měl taky plny kecky,doporučíte jiné pohodlnější a nosnejsi nositko?

    Děkuju
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    co za nosítko byste doporučovali pro malé postavy?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    RYNA: jj prave si neco takoveho ctu. Na nosenideti.cz je k tomu clanek s odkazy, kde to zenska porovnava. Jako ty rozdily jsou fakt nepatrne. Kdyz je nemas vedle sebe, tak to nepoznas. Je to pruser, bo aj to logo maji skoro stejne, rozdil je jenom v odstinu barvy vysivky!
    TAPINA: No prave, dostavam podezreni, ze tento konkretni model je padelek, protoze na ofiko strankach neni. Takze na ten model prdim. Akorat, teda nejsem moc nadsena ze zjisteni, ze na osahavarne satku se teda objevil tento padelek....
    Do prdele, chlap snad zase vyhraje, frustrace strida frustraci.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    FRENNET: Originální Ergo je v pohodě, ale napodobenny z Aliexpresu můžou být nebezpečné, co jsem tak četla.
    RYNA
    RYNA --- ---
    FRENNET: ja jsem ted na mobilu, tak ti to bohuzel nevygooglim, ale k tematu ergobaby a padelani se da najit vicero clanku. z nejakeho duvodu se pry zrovna tahle znacka ve velkem padela a je treba na to dat pozor, protoze falesne se pry prodavaji i na ceskych bazarech. nekde jsem cetla i porovnavaci clanek nejake pani, ktera zduraznovala rozdily mezi originalem a padelkem. tak mrkni.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    FRENNET: ja se pred par dny pridala na fcb do skupiny Babywearing in Prague a vsimla si, ze tam se Ergo zminuje hodne (v dobrym). Ale jeste jsem to nezkoumala.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    FRENNET: a ted! To nositko jsem nasla na aliexpresu za nejakych 80euro, ale co se divam tak original stoji 139 a ten model tam ani neni. Co to je? Jak tomu mam rozumet? Na tom nostiku na osahavarne byla znacka jinde nez na tech z jejich homepages. Jsem zmatena......
    Pritel peni, ze zase dalsi blbost do bytu a ze mi staci satek.....
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Na posledni osahavarne v brne jsem se zamilovala do nostika ergobaby. No vyrobce je cina....hmmm co si o tom myslet?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    JAZZ: Já jsem na nějaký fotce viděla Petera Dinklage s nosítkem, takže očividně i lidé pidivzrůstu mohou nosítko zvládnout, ale věřím, že je to asi s výběrem náročnější :) (Chudák ten Dinklage byl za tím dítětem úplně ztracenej, koukal mu jen kus nohou, co si pamatuju)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    JAZZ: Já manducu neprodám jen kvůli manželovi a ségře, sama radši beru šátek. Ale je pravda, že s rádochodícím dítětem je to rychlý sundavání a nandavání docela praktický. Teď s břichem jsem si zvykla poponášet "na koni" a do šátku dávám jen ubulený dítě, který zrovna nemám čas chovat.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    JAZZ: Mě se právě při vymotávání ze šátku obě děti spolehlivě probudily. Syna jsem s nosítkem mohla spícího odložit i ze zad :)
    Jinak, výška v tom určitě hraje velkou roli. Já mám 174, což je oproti tobě hodně velký rozdíl. Šátek je prostě přizpůsobivější, nosítku musí stoprocentně sednout, jinak je nepohodlné.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    RYNA: mně paradoxně déle trvala ta manduka a syn se v ní prohýbal ještě víc než v šátku-ale zkoušela jsem to jen jednou, nějak mi to nesedlo..každopádně i po jednom vyzkoušení si myslím, že větší nápor na záda budou nosítka, popruhy jsou narozdíl od šátku užší a šátek lépe rozprostře váhu přes záda právě třeba křížem, je to ale jen můj osobní názor. Sama uvidím, co se bude dít, až syna začnu vázat na záda, jestli se k nosítku nevrátim, prvního syna jsem nosila na zádech docela dlouho v krosně..
    DALEEN: spí i když ho vymotám z toho šátku:)

    já si mysllim, že je to daný i tou mojí výškou, šátek si prostě líp přizpůsobim než nosítky, které má jaksi pevně dané parametry
    RYNA
    RYNA --- ---
    JAZZ: asi si to maluju trochu naivně, ale myslela jsem, že různé ty popruhy a pásy u nosítek mým zádům trochu ulehčí. Rozhodně si plánuju pořídit nějaké, co se dá vzadu překřížit, takových je ale dost. Navíc se těším na rychlost a praktičnost uvazování, já šátek docela nerada vážu za den víc jak dvakrát, navíc jsem se to stále nenaučila bez zrcadla.
    Ale šátek je rozhodně krásnější, o tom žádná, a příležitostně ho asi budu vázat dál hlavně pro radost :)
    SANCHA: jo rozumím, mně nejvíc vyčerpává houpání na rukách po večerech, zvládnu to většinou jenom chvilku. A jestli mi přibyly svaly, to teda nevím, mám pocit, že zatím jsem teda těhotenstvím, porodem a mateřstvím svoje tělo jenom totálně oddělala :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam