• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    PETPET: jo, DH je mnohem pohodlnejsi. Ja ho nosim nejvic, s kratsim satkem osizenej a zavazanej jen vzadu pod nozickama.
    PETPET
    PETPET --- ---
    Malem bych zapomela-batoh pres svatky pokoren! Akorat teda s pomoci... Musim rict, ze na delsi turu v horach (cca 4 hodiny) neni moc pohodlny-double hammock je lepsi?
    Ted mam ale malyho na zadech v batohu doma a teda je to nova kvalita byti! Varit aniz by mi brecici dite viselo na noze je parada! Jen se to jeste naucit vazat sama.. :-)
    OXIS
    OXIS --- ---
    KLEVKA: já mám vyloženě smůlu, dneska jsem se rozhodla pro tenhle a po refreši stránky je už vyprodaný! a velikost šest taky. Jen čtyřka je :/. Přemejlšlím, za co mi to karma vrací, že když už si chci něco koupit, tak to není!
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ: je to tvrdsi vlakno, taky chvilku trva nez se takovy novy satek zanosi....kdyz nezehlis tak se na nem delaji sklady...Mel by byt peclive poskladan, pokud ho zrovna nenosis tak i treba jednou za dva dny preskladat a tak jednou tydne prezehlit....Ty sklady, kdyz nezehlis vytvori takove cary a nevypada to hezky...
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    KLEVKA: mj. proč se to konopí musí žehlit?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JANISKA: jj...ja prave v lete uspavala ve vlnenem yaru a bylo nam dobre....
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ: muzes zkusit udelat jeste uzel dopredu...nebo poridit kratsi satek pokud na leto tak len nebo konopi...(((+:
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    KLEVKA: dík, a co se dělá s přebytečnou látkou, měří těch asi 4,6m..když dá člověk kroužek
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ: albert je tensi...v uvazu jednoduchy kriz s rs krouzkem by to mozna slo...kdyz si tak vzpominam mela sem na test didy iris asi budou gramazne podobne bylo to uz v lete a myslim ze to slo i v dvojitem krizi...
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    KLEVKA: albert....hmm, dyž já nemám nosítka moc ráda eh jo
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    OXIS: neříká se o vlně, že v létě chladí a v zimě hřeje? Třeba vlněný svrchňáky na pleny jsme v létě používali furt a pohoda. Ale vlněnej šátek jsem měla jen na osahani, tak možná kecam.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ: jaky mas didy? ja teda osobne leto s rocni slecnou odnosila v nositku...v bavlne sem se pekla ve vlastni stave...je srandovni ted uvazovat, jak mi bylo v lete vedro hehe (+:
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    OXIS: ted me napadlo, zkus yaro s repreve...je tensi ale je nosny a na leto by v nem melo byt fajn....nezehli se je bezudrzbovy.....
    nebo potom buretove hedvabi od yara....taky bez udrzby tensi nosny satek....
    OXIS
    OXIS --- ---
    KLEVKA: ten můj stávající je nějaký německej nevím co, byl ze sekáče za pětikilo, stačil mi, tak vlastně nevím, co vyžadovat, co čekat, a tak. Ale žehlit rozhodně nic nebudu, poněvadž nemám žehličku .))

    Čím víc na ty šátky koukám, tím víc se nemůžu dočkat toho tvorečka do něj, nošení novorozence je fakt největší blaho :).
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    KLEVKA: co vlastně ten dydimos na léto? je asi hodně tlustý co? anebo se to dá vyřešit jednodušším úvazem? synovi bude v létě rok..teď je mu v něm dobře, jak je teplý
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    OXIS: ja pooprve vlnene yaro zkousela v parnem srpnu a byla jsem spokojena, napriklad nevydrim v ciste bavlne, na leto vseobecne nejlepsi konopi ci len ty satky jsou tensi ale musi se zehlit a pro me napriklad to bylo moc a konopi slo z domu...ale nekdo to pry dela rad (+:
    je dobre kdyz presne vis co od satku chces...chces tlustsi nebo tensi, primes nebo bez...pokud ma byt na cely rok tak nekde musis udelat kompromis,...
    OXIS
    OXIS --- ---
    KLEVKA: no a vyber si JEDEN! :)) Ještě tu mám otevřených několik oken z fb skupiny Nosíme děti. A tenhle vlněnej teda asi není léto, co? Jaký celoroční bys doporučila?

    Jo a nevím, jestli to tu proběhlo, ale v DM si můžete vytisknout slevu 10% do Šátkománie za 10 dm bodů.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    OXIS: a tohle je moje srdcovka ten bych brala hned taky silnejsi a bude az na batole....
    Yaro La Vita Dark-Green Wool - ŠátkoMánie.cz
    http://www.satkomanie.cz/...facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=Yaro_vlna_repreve#/velikost_satku-5
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam