• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JANOCKA: tohle je jedine nositko kde miminko pekne napolohujes...to L and C je sice levnejsi ale znas to...nejsme tak bohati aby jsme kupovali levne veci...ono to ma svuj duvod...me totiz to nositko moc super neprijde...to podsazeni tam neni poradne, jak bych si to predstavovala..pro takoveho pidiho to dle meho neni....
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JANOCKA: dvoumesicni je jeste malinkatej (+: to bych sla do tohoto
    NoseniDeti.cz - Nosítko Storchenwiege Inka
    http://www.nosenideti.cz/karta_zbozi/241/NStorchInka/Nositko-Storchenwiege-Inka/
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    KLEVKA: Mam 2 mesicniho prcka. Uz mame nejake satko-nositko elasticke pro nejmensi miminka. Ale zatim se mi ho nepovedlo presdvedcit, aby v tom byl :( Muz do niceho, co se bude zavazovat nepujde a ja taky preferuju spis nositka nez satky. Kibi planuju poridit, libi se mi, ze to je ceska znacka. Ale tohle love and carry se mi strasne libi (s liskama-muz je zrzavej :)), tak by to byl takovy spis darek pro nej a tolik by to financne nebolelo, kdyby to v budoucnu moc nevyuzil.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Tak foto zde :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KLEVKA: ergobaby takova piskova barva. Nevim jak tady v telefonu vlozit link. Ulozim L a vlozim foto :-) Nakonec ho mam z modreho kone, koukala jsem a je to original.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: Ja osobne nove nositko prala az se zaspinilo, ale pokud chces hned prat tak per normalne jak jsi zvykla, na 30, nebo 40 stupnu....to nosidlo to zvladne...
    muzes pouzivat i slintacky na popruhy a prat jen ty slintacky, nemusi se hned prat cele nosidlo....mimochodem, jake nositko prislo? (+:
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Takze nositko doma a ted ho chci vyprat. Bojim se vsak o ty pracky v pracce. Bude to v pohode? Takovy blby dotaz. Jsem u mamky a ta nevim kolik otackovou pracky ma. No napadlo mne zabalut ty pracky do kapesniku a dat to prat tak.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JANOCKA: L and C jsou cenove dostupna nosidla, ego jsou taky, jen ja osobne bych si mozna trosku priplatila a poridila treba nositko od gusljnok-kokon, nebo kibi, neco rostouciho....
    Ale treba ho tu nekdo primo ma a sdeli sve dojmy, osobne jsem ho nemela zatim moznost vyzkouset...
    Co ale jeste muzu doporucit je satkove nositko mei-tai, treba fidella-fly-tai, didymos-didy-tai, je to nesmirne pohodlne a rychle nandavani...
    a taky hraje roli na jak stare ditko to nositko mas...?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    RYNA: prosim o kočárcích už tady ne...kdyztak se presunte do materskeho citu....ja podporuji zdrave noseni....
    RYNA
    RYNA --- ---
    KOTENCE: jo, hrozně rychle nám vyrostl z hlubokého, takže co nadělám. Má to sklopené do lehu :)
    Dítě jsem zatím na zádech nenosila, tak nemůžu posoudit rozdíl, já jsem si na ten náš krám už zvykla - navíc to má i svoje plus - je to taková makačka, že už mám o pět kilo méně než před porodem :) Záda mě z kočáru každopádně nebolej.
    A taky se mi zdá, že se nám ty potřeby co chvíli měněj - třeba budu mluvit jinak, až bude dítě pohyblivější.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    RYNA: me prave hrozne bolej zada z tlaceni kocaru do kopce, dite na zadech je oproti tomu skvelej batuzek. Ale my hodne vylety prizpusobujeme diteti, takze skoro nic neujdem, placame se na miste a v noseni se stridame.
    Mimochodem, chapu to spravne, ze vozis ve sportaku dite, ktery se teprve zacina pretacet?
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    Mate prosim nekdo zkusenost s nositky Love and carry? Narazila jsem na ne nahodou a moc se mi libi.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SNELA: jinaj na tu stabilitu , je potom az si budes jista v tom zakladu , dobre u toho batohu roztahnout pruhy a ukoncit na tibetana, pak je to nesmirne pohodlny uvaz a stabilni...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SNELA: jojo zakapsovat to jeste pred tim nez hodis na zada to je dobra finta, taky sem to tak delavala...ono jak ti Nelča poroste tak bude vetší a na tech zadech uz na ni pak lepe dosahnes....
    jinak ja vazala na zada asi tak nejak od pul roku...
    Takhle to u nas dopada, kdyz jde mama umyvat nadobi (((+:

    SNELA
    SNELA --- ---
    KLEVKA: děkujeme, na fb dávala videonávod jedna slečna a podle toho je to fakt easy :D jakože, jsme si pomáhali, ale je to daleko lepší jak od vonzino, protože já mám prostě asi zkrácený šlachy a nejsem schopná si jí jednou rukou podržet, prostě tam tu ruku nedám :D Kažodpádně budem trénovat, hlavně jak říkáš na doma, protože jako vařit s ní vepředu nic extra :D Akorát nám přišlo, že tam má trosku víc přiškrcený nohy. Slečna vázala tak, že si díte dala hlavou k sobě zastrčila spodek šátku za gaťky a přehodila přes hlavu za kyčle, pak jen dotáhla, předkřízila pod zadkem a pod nohy a uvázat.. Ale teda přijde mi rozhodně mín stabilní než ksk, ale to bude asi zvykem a treningem :)

    SANCHA: škoda, že sem nemůžu hodit to video, podle něj to bylo celkem jednoduchý, je jí 8m
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SNELA: Jste dobrí vsichni tri, parada, jde videt ze se to Nelce libi (+: a hlavne toho zvladnes vic doma a tak, zada sou top (+: a neboj to vypilujes zachvilku, nejdulezitejsi je dobre podsadit-zastrcit tu latku poradne pod zadek a pak to vsechno bude ok (+:
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    RYNA: s kocarem na říp??? Jste dobří blazni....teda nevim jakou cestou jste sli, mozna tam je nejaka kocar friendly strase ale co sme sli mi tak to bylo prikre...ty kocarky v lůese to je komicke (((((((((((+:
    RYNA
    RYNA --- ---
    snad nejsou fotky moc off topic, na té poslední je to vlastně taky nošení dětí :)
    RYNA
    RYNA --- ---
    KOTENCE: no já bych měla strach, že dítě celý den v šátku v té jedné poloze nevydrží a co pak s ním - a mně teda po více hodinách nošení dost bolej záda - když občas ve městě nosím třeba 2x2 hodiny denně, dost to večer pocítím.
    SANCHA: No dítě samozřejmě taky není v kočárku celý den - když jedeme na výlet vlakem, je při cestě u nás v náručí nebo na klíně, pak v kočárku, pak se třeba někde zastavíme na oběd, pak zase v kočárku. Nikdy si nestěžoval a od té doby, co jsme přešli na sporťák, ze kterého hezky kouká, tak už vůbec ne. Ale on je taková hodná trumpeta a všechno se mu zatím líbí, kočárek, šátek i nosítko. Třeba se to změní, až se začne víc hýbat, zrovna se začal přetáčet, tak brzy uvidíme. Kojit venku mi nevadí, vyloženě ve sněhu jsme nikdy na výletě nebyli, ale i to by určitě šlo.
    A tady pár fotek z našich výletů, snad mě ostatní zúčastnění nepřizabijou, že je dávám na net :) Jak vidíte, není to vždy ideální (náš kočárek je obří těžké monstrum z asi páté ruky, s dítětem vevnitř váží dobrých 25 kg, ne-li víc). A taky kojení v terénu v praxi :)

    no, při cestě na Říp někdy v říjnu to skončilo takhle:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam