• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Vcera mela L a jeji o hodku mladsi kamoska K rok. Rano po oslave bylo tezke a obe chteli byt na rukou
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Mám velkou radost, tak se jdu s vámi podělit...Nesmírnou náhodou ke mě na testování doputuje další novinka na českém trhu...Značka Moisha...Je to protoyp, ještě přesně nevím jaká bude barva a složení, ale alespoň bude překvápko.
    Dál se těším na testování Yaro s repreve, ring sling AYU Estrellita, Lily Sling Halif Lukum, Natibaby Fumus Vanilla...
    Snad se mnou bude mít Any ještě chvilku trpělivost a bude mi modelkou...(((+:

    MONELLE
    MONELLE --- ---
    SANCHA: a děti jsem tím taky nakazila, už od 3 let zvládali v horách kolem 20 km denně nachodit, pejcha :D
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    SANCHA: mi povídej, měsíčně ted nachodím přes 80 km a to jsem pokročile těhotná a musím dojíždět autem z vesnice, přesto se snažím tu chůzi zařazovat jak to jen jde.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Ženy z Prahy, kdo mate ve ctvrtek cas a chut, tak od cca 13-14 hod bude nosici sraz v OC Hostivar, 1.patro, v kavarne u Bannyho...Tak kdo si chcete osahat satky, skonzultovat uvaz, nahodit na zada, tak jste srdecne vitany...Budem tam ja, Multicat a dalsi mile zeny. Tesime se na vas...!
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    SANCHA: rozumím, ale 17 km denně do školky mi děti neujdou :) zas mi v autě hezky usnou - tedy i ve věku, kdy už samy by nechtěly, ale aspon nebyly v pozdním odpoledni tak protivné - unavené. V autě pouštím audio-pohádky (frčíme Krakonoše) nebo nějaké ty Hurvínkovy písničky zpíváme, máme v autě moc příjemný společný čas.
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    SANCHA: ale vždyt to mimino se snad nenosí nonstop ne? musí se někdy taky naučit přetáčet a lézt, posazovat se, snad si někdy taky hraje na dece, nějaké to zrcátko nebo blikadlo, které ho zaujme a kam by se rád dostal.. já teda nosila transportně a abych měla volné ruce na nákup - vozík a práce v domácnosti, na zem ale taky jsem je dávala, at prozkoumají svět a svá tělíčka (jak je bavilo si okusovat nohy v půlroce, sunadavaĺy si pusou ponožky furt :D )
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SANCHA: myslis tu Rebecu? vid, takova super pani a noseni neuznava... ale ty knihy jsou starsi, treba s novymi vyzkumy a zkusenostmi zmenila nazor...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: jo, ted jsem si to znovu precetla - se zavinovanim to fakt nema nic spolecneho :) hm, tak to teda nevim, jak to MM myslela. pac, aby se mi ten krehky tvor hroutil, protoze by nebyl pevne privazan, nevim nevim.
    ja se ridila tim, ze mu mam byt schopna dat na tu hlavu pusu, jak se doporucuje, no chudak, dostaval je furt ;)
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    me je tez pohodlne mit dite vic vysoko, kdyz je niz boli me zada. preci jen jde o komfort obou nosence i nosnice. a kdyby se to mimcu nelibilo brecelo by. rekla bych ze je to dost o diteti, prvni syn to uvazovani na telo rad nemel a rval..nosit chtel jen na ruce, kde se mohl vrtet a rukama odtlacovat od tela, nosila jsem ho az na podzim kdy mu bylo 10m a rovnou na zadech (v manduce), to se mu to uz libilo. druhy syn to ma rad od zacatku a uklidnuje ho to, jedine misto kde k usnuti nepotrebuje dudlik, kouka kouka a cuca si popruhy a pak usne;) (nosim tedy v nositku).
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    Už mám vybráno! :)
    DidyTai Lisa - ŠátkoMánie.cz
    http://www.satkomanie.cz/cs/barevne-pruhy/3242-didytai-lisa.html
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    MULTICAT: Jak uz jsme to probraly...jen jeste zminim i tady...at to nevypada, ze jsem jeji odpurce....svet neni cernobily, asi pomohla a pomaha spouste lidem....na me osobni ceste jsem se sni nestretla, ale to neznamena , ze ji neberu..kazdy zijem jinde, jinak, kazdeho oslovi to co je mu vlastni a srozumitelne....chapu ze pro nekoho je tohle zrovna srozumitelne.....a nikomu to samosebou neberu...urcite ma spoustu nazoru na kterych se i shodneme...(+:
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KOTENCE: ja jsem P nosila v satku tesne, bolely by me zada a vubec ;) jo, s tim prsem by se mi to taky libilo, kdyby to mel na dosah, ale neprisla jsrm na to jak, az pak v nositku jsem se naucila kojit. Doufam, ze treba s druhym se to naucim.
    Treba moje oblibenkyne Rebeca Wild je proti noseni, ze miminka potrebuji svuj prostor, aby "objevovala" telo a co dokaze, a ze na pohyb vpred nejsou pripravene. Tak jsem tohle proste presla, ze tomuhle zrovna nerozumi, hehe.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SANCHA: Pokud máš zájem najdi si na FB skupinku o domacim porodu...Tam se muzes bud zeptat a odpovi ti zainteresovane osoby, nebo se tim muzes sama prokousat. Jelikoz ja tu pani neznam a nebyla jsem s ni v kontaktu tak tady nic sirit nebudu....
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MONELLE: jo, ok, i to je pro tebe moc konstrukcni, mne to tak neprislo.
    Odpor k vlaceni vajicka naprosto chapu, ja to nastesti zazila jen parkrat a na kratkou vzdalenost.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KLEVKA: ahoj, jo o MM jsem take zaslechla ruzne veci, i sama ji beru s rezervou, nicmene mi jeji nazory na bonding, ranou peci atd davaji smysl. Take me zarazil nazor na prilis tesne uvazovani, to jsem nepochopila, ale je mozne, ze se dobre nevyjadrila. NEKDY MAM POcit, ze zapomene dorici myslenku... ona je dost proti zavinovani, tak jestli to nemyslela tak, asi ne...
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    KLEVKA: díky moc! Naštěstí mi manžel v rozpočtu schválil ten Didytai s tím, že se ještě pak prodá slušně a ta ztráta pak nebude taková (doufáme, že by se mohlo uplatnit na ještě 4. dítko, uvidíme, nejsme taky už nejmladší... :) ale na dvě děti a prodej pak by už ta cena nebyla tak šílená)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KOTENCE: omlouvam se,nestihla jsem procist diskuzi vedle, tak nevim presne co Multicat sdilela...Ale abych uvedla na pravou miru, o pani MM koluji po internetech dost nepekne zpravy...Osobne nedam na kdejakou pomluvu, ale tohle je masivniho razu....Jen dle mnou prectenych zkusenosti, od ostatniho lidu, bych tu pani brala s rezervou....
    A kdyz se na toto hlaseni podivam svym laickym okem, tak tvrzeni ze nekdo nosi miminko moc utazene bez moznosti pohybu, ve me vyvolava otazky..Miminko vetsinou da vedet, nekdy docela hlasite, co presne se mu libi a co ne...Takze premyslim, ze kdybych nejak "az moc" coz vetsinou, ale ty mas taky nejaky cit a nesvazes se tak, ze nebudes dychat, tak ditko se nejak projevi....Plus, na druhou stranu, ja prece potrebuji, aby tam mimco tak nejak utazene bylo, aby se mi nehroutilo do stran a abych podporila spravne zakulaceni zad a podsazeni....A spousta maminek si nechava poradit od vyskolenych lidi, nebo lidi, co s tim maji zkusenost...A co se vysky tyka, tak doporucena vyska je tak, abych dala pohodlne miminku pusu na hlavicku....videla jsem spousty navazanych miminek a zda se mi, ze takhle to opravdu chodi....a mozna jsou ty miminka spis krapet niz a sajou u prsa....Takze tezko rict, co stoji za timto jejim nazorem....Jaky vzorek lidi videla, ze tohle tvrdi a tak...Ja s tim moc nesouhlasim....a matky cernosky mi prijdou v pohode....maji svuj kanga uvaz a ty deti jsou podle me na to zvykle...Nosi se na zadech uz od miminek a podle fotek, to maji taky pekne utazeno a kolem hlavicky ten lem precizne dotazen....videla jsem to i nazivo na Zizkove jednu maminu a fakt super...(+:

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam