• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    LALOBA: byla jsem si vyzkoušet šátky Loktu she (super), Hoppediz (ještě víc super) Neobulle (taky dobrý, ale Loktu she mě asi bavila víc). Nejlíp mi zatím asi seděl ten Hoppediz, těžko říct, za jedno kratičké vyzkoušení, každopádně jsem zjistila, že Didymos co mám, je nějaký ultra řídký oproti jiným v obchodě!
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    ahoj, chci se poradit. rehabilitovala jsem po půl roce šátek a ráda bych si pořídila nový. Malý má asi 11kg a je hodně neposedný, takže potřebuju fakt nosný šátek a aby to drželo, když sebou začne mrskat.
    Zvažuji Loktu she, Storcheweige a Indajani (konkrétně ten Zhuub Green). Indajani tu Klevka dost doporučova na větší děti a co ty ostatní, máte s nimi někdo zkušenost? Nebo ještě jiná značka? Girasol dvojitá vazba? Poraďte :)

    já mám zkušenost jen se starým vatanai a ten byl na malé mimčo ok a pak už to nešlo, teď mám didmos indio, to bylo ok do toho půl roku, teď to nějak jde, ale na dlouhé nošení to moc není.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    SNELA: tamtéž:)

    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Tak si musim postezovat, uprostred dovolene nam nekdo vykradl auto, ktere jsme nechali chvili bez dozoru na plazi. Krome neskutecnyho vopruzu s vymlacenym okynkem se stalo jeste to, ze mi ukradli manducu, kterou jsem mela tri roky a nosim v ni druhy dite. Jsem neskutecne nasrana, pac myslim, ze kdyz zlodeji zjistili, ze to neni batoh, hodili ji nekam do krovi.
    Zaroven prosim - kdybyste vedeli o nekom, kdo prodava manducu, vzpomente si na me :), budu shanet...
    SNELA
    SNELA --- ---
    KLEVKA: tak ono uz je satku tolik, ze to muze zavanet vykradanim vzoru. Jj je peknej, ale na rychlovku jsem ho zkousela na Nelcu a na 11kg mi teda moc neprisel vhodnej. To i omni 100% bavlna proti tomu parada, ale bylo to fakt na chvili. Ale je teda tenkej a jemnej, jen me to repreve proste neni sympatický
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SNELA: moisha? husty, jen nevim proc mam pocit ze ty vzory se vykradaj uz asi navzajem (((+: uz ten prvni mi pripominal jinou znacku, ale satky ma moisha super (+:
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    SAAYURI: ty popruhy co na nich deti visi nejcasteji oblicejem od rodice jako hadrove panenky. viz reklama na panadol ci co to je.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    co jsou ty visitka? :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    prave byla ve zpravach v zaberu manzelka americkeho plavce na olympiade a mela trimesicniho prcka v nositku a bylo ergo a melo hvezdy a pruhy. konecne v tv taky neco jineho nez visitka v reklamach.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    SNELA: tam jsem byla s brichem :-)
    SNELA
    SNELA --- ---
    KLEVKA: moisha :) dekujem jj omnifera je skvela, jen bych brala spis tu novou s hedvábím :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SNELA: kráááásné šátky...Ten kamarádky s miminkem je jaký? Artipoppe, Solnce? Jinak omni je boží...
    SNELA
    SNELA --- ---
    A jedna z dovci, na lanovce smer Stezka v oblacích

    SNELA
    SNELA --- ---
    Včera návštěva kámošky. Nelča 14m a Bětka 2m

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Natibaby Fumus Vanilla
    100% bavlna
    Po dlouhé době k nám zavítala krásná návštěva. Tento Natibaby je velmi decentní vzorem i barvou. Lila s vanilkovou k sobě vážně jdou. Šátek už je zanošený do jemně flanelova. Do úvazu pěkně klouže a následně ukázkově drží. Řekla bych že patří do sorty středně silných, nenáročných na údržbu, klidně na celé nosící období. Umím si představit, že by mě doprovázel na nějakou společenskou událost, jeho vzezření k tomu láká...
    Děkuji za možnost testovat tohoto elegána, nošení a spokojeným dětem zdar...

    KYO
    KYO --- ---
    MULTICAT: asi budeme muset presedlat...
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    KLEVKA:
    MISERY: hmm, hmmm..tak to testneme, krosnu budu mít půjčenou..a záleží i na velikosti dítěte?
    MISERY
    MISERY --- ---
    JAZZ: Viz co píše Klevka, spát se v tom nedá a když usne, tak velice nepohodlně a není to ergo.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ: ty jo, to ses fakt dobra....ja ted nevim presne, jakou jsem to krosnu-znacku zkousela, ale stacilo mi stat pouze na miste...ale mozna je to tim, ze jsem uz pred tim nosila satek,nositko a byla "rozmlsana" (+: Nebo tak, vedela, ze to jde pohodlne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam