• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LALOBA: Keprová vazba je poměrně hustá, odolná proti otěru, více drhne, šátek je tedy obtížnější dotáhnout, za to je ale vysoce nosný.
    Tot o kepru...
    Dvojita vazba od girasolu, je specialni vazba, tkana primo na vetsi batolata..
    Pokud vybiras mezi indajani, tak mam osobni zkusenost s vazbou binni a till..obe jsou na vetsi deti skvele. S girasolem dvojite vazby nemuzes slapnout vedle...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SIHAJA: Mne poprve jistila Klevka a doma jsem pak zkousela nejdriv nad posteli. Ale stejne nosim hlavne na brise. Na zimu mam kabat Lilipuri, ten hreje opravdu hodne. S prvnim ditetem jsem vystacila s ochranou kapsou (ale to jsem netravila hodiny posedavanim na hristi).
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    jinak musim říct v reakci na toto SIHAJA: že přesně to byl věk, kdy jsem začla davat na zada a protože jak teď vidim, měla jsem uplně blby šátek, nakonec jsem přešla na nosítko, které se mi zdálo pohodlnější na nošení i na nandavání na záda. Chvíli to tak asi i bylo, ale teď se ukazuje, že i s tím děckem to má vývoj a naopak mi teď přijde lepší ten šátek. Navíc když někam jedeš, uděláš ze šátku baby hamaku a můžeš si odpočinout a dítě spinká v šátku.

    A osvědčuje se mi dát mu něco dobrého do ručičky (křupku, sušenku - nějakou zdravou samozřejmě :)) když ho vážu, je pak klidný. V úplných začátcích je asi dobrý to zkoušet nad postelí, aby se člověk nebál, že mu spadne.
    S tím zateplováním bych to až tak nepřeháněla, nemrzne. my chodili kolem toho půl roka s fleesovým vakem - neco jako toto http://www.fler.cz/uzivatel/moje-flerboxy?fid=228112&vm=standard to se dá snadno ušít nebo uplést

    Nosící bundu nemám, na nošení na břiše jsem si koupila XXL bundu v sekáči. Později najaře nebo večer u ohýnku jsem používala i obyč. deku na kočárek se zavazováním ve všech rozích, svázala na prsou a na bocích a podkasala pod zadečkem. Ale to jsem vypadala trochu jako blázen. Což mě až tak nevadí.
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    KLEVKA:tak sem po celovecernim badani ze zahranicnich vybrala dva favority - asi ne nahodou latinsko americke vyroby - indajani a girasol dvojita vazba. Co myslis ten girasol? A kelpova vazba je to same co dvojita nebo co presne to znamena?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LALOBA: Hopediz mely holky vzdy tak na prvni rok...pak menily...sla bych do loktushe...indajani binni violet, nejlepsi pracant na batole...jinak ted sem testovala lneny natibaby a taky parada, stredne silny ale za to nosny jak das...
    TABBY
    TABBY --- ---
    SIHAJA: Jak jsi ji na zada dostavala, nahozem pres hlavu? (Nikdo mi neasistoval; myslim, ze zkoordinovat dalsiho cloveka, aby to bylo co k cemu, je dost slozite.) Na zadech nosim jenom doma, ven chodim s ditetem na brise a batohem na zadech. Mam nosici mikinu a bundu. Zvazuju jeste vetrovku, akorat se zda, ze je dela jenom Almya, a davat za novou 1500 se mi nechce...
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Dneska jsem učinila první pokus navázat dítě (7 měsíců) do šátku na batoh. Moc se jí ten začátek nelíbil. Zítra ykusím pokračovat za položit na záda, ale přijde mi to nějaké složité. Asistoval vám v tom někdo v začátcích a jak? JŃosili jste takhle v chladnějším počasí a čím jste zateplovali?
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    LALOBA: byla jsem si vyzkoušet šátky Loktu she (super), Hoppediz (ještě víc super) Neobulle (taky dobrý, ale Loktu she mě asi bavila víc). Nejlíp mi zatím asi seděl ten Hoppediz, těžko říct, za jedno kratičké vyzkoušení, každopádně jsem zjistila, že Didymos co mám, je nějaký ultra řídký oproti jiným v obchodě!
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    ahoj, chci se poradit. rehabilitovala jsem po půl roce šátek a ráda bych si pořídila nový. Malý má asi 11kg a je hodně neposedný, takže potřebuju fakt nosný šátek a aby to drželo, když sebou začne mrskat.
    Zvažuji Loktu she, Storcheweige a Indajani (konkrétně ten Zhuub Green). Indajani tu Klevka dost doporučova na větší děti a co ty ostatní, máte s nimi někdo zkušenost? Nebo ještě jiná značka? Girasol dvojitá vazba? Poraďte :)

    já mám zkušenost jen se starým vatanai a ten byl na malé mimčo ok a pak už to nešlo, teď mám didmos indio, to bylo ok do toho půl roku, teď to nějak jde, ale na dlouhé nošení to moc není.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    SNELA: tamtéž:)

    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Tak si musim postezovat, uprostred dovolene nam nekdo vykradl auto, ktere jsme nechali chvili bez dozoru na plazi. Krome neskutecnyho vopruzu s vymlacenym okynkem se stalo jeste to, ze mi ukradli manducu, kterou jsem mela tri roky a nosim v ni druhy dite. Jsem neskutecne nasrana, pac myslim, ze kdyz zlodeji zjistili, ze to neni batoh, hodili ji nekam do krovi.
    Zaroven prosim - kdybyste vedeli o nekom, kdo prodava manducu, vzpomente si na me :), budu shanet...
    SNELA
    SNELA --- ---
    KLEVKA: tak ono uz je satku tolik, ze to muze zavanet vykradanim vzoru. Jj je peknej, ale na rychlovku jsem ho zkousela na Nelcu a na 11kg mi teda moc neprisel vhodnej. To i omni 100% bavlna proti tomu parada, ale bylo to fakt na chvili. Ale je teda tenkej a jemnej, jen me to repreve proste neni sympatický
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SNELA: moisha? husty, jen nevim proc mam pocit ze ty vzory se vykradaj uz asi navzajem (((+: uz ten prvni mi pripominal jinou znacku, ale satky ma moisha super (+:
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    SAAYURI: ty popruhy co na nich deti visi nejcasteji oblicejem od rodice jako hadrove panenky. viz reklama na panadol ci co to je.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    co jsou ty visitka? :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    prave byla ve zpravach v zaberu manzelka americkeho plavce na olympiade a mela trimesicniho prcka v nositku a bylo ergo a melo hvezdy a pruhy. konecne v tv taky neco jineho nez visitka v reklamach.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    SNELA: tam jsem byla s brichem :-)
    SNELA
    SNELA --- ---
    KLEVKA: moisha :) dekujem jj omnifera je skvela, jen bych brala spis tu novou s hedvábím :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SNELA: kráááásné šátky...Ten kamarádky s miminkem je jaký? Artipoppe, Solnce? Jinak omni je boží...
    SNELA
    SNELA --- ---
    A jedna z dovci, na lanovce smer Stezka v oblacích

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam