jinak musim říct v reakci na toto
SIHAJA: že přesně to byl věk, kdy jsem začla davat na zada a protože jak teď vidim, měla jsem uplně blby šátek, nakonec jsem přešla na nosítko, které se mi zdálo pohodlnější na nošení i na nandavání na záda. Chvíli to tak asi i bylo, ale teď se ukazuje, že i s tím děckem to má vývoj a naopak mi teď přijde lepší ten šátek. Navíc když někam jedeš, uděláš ze šátku baby hamaku a můžeš si odpočinout a dítě spinká v šátku.
A osvědčuje se mi dát mu něco dobrého do ručičky (křupku, sušenku - nějakou zdravou samozřejmě :)) když ho vážu, je pak klidný. V úplných začátcích je asi dobrý to zkoušet nad postelí, aby se člověk nebál, že mu spadne.
S tím zateplováním bych to až tak nepřeháněla, nemrzne. my chodili kolem toho půl roka s fleesovým vakem - neco jako toto
http://www.fler.cz/uzivatel/moje-flerboxy?fid=228112&vm=standard to se dá snadno ušít nebo uplést
Nosící bundu nemám, na nošení na břiše jsem si koupila XXL bundu v sekáči. Později najaře nebo večer u ohýnku jsem používala i obyč. deku na kočárek se zavazováním ve všech rozích, svázala na prsou a na bocích a podkasala pod zadečkem. Ale to jsem vypadala trochu jako blázen. Což mě až tak nevadí.