• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    DUBPRINCESS: Pokud ho od někoho dostaneš/koupíš za hubičku, tak proč ne. Ale jinak bych do toho víc neinvestovala. Měla jsem půjčený, ale sama bych nekupovala.

    Výhody:
    -Je to rychlé, nemusí se nic vázat. Na nějaké krátké poponesení/uspání ideál.

    Nevýhody:
    -Je to elastické, takže jakž takž pohodlné max do 5 kg (reklamní fotky, kde v tom nosí větší dítě vertikálně mi přijdou uplně unreal, musí to být děsně nepohodlný/prověšovat se to). My používali jen v šestinedělí, pak už to bylo pro obě strany nepohodlné.
    -Když se předkloníš, dítě se ti zhoupne od těla - není reálné s tím dělat domácí práce a mít obě ruce volné.
    - Poloha dítěte není uplně ideální (dítě uvázané v kolíbce v šátku vypadá mnohem lépe).
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    IFKA: TABBY: děkuju
    METTE: matně, ale velice matně si vybavuji, ale už bzch tě asi nepoznala :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Byla jsem se kouknout na satky v Diteti v satku a ty kratky mi pani nenasla ani na webu :-(
    Ale mela tam bazarovej Yaro ringsling a ten se mi docela libil. Satek byl krasnej, ale uz docela jetej a hlavne na nem byly cerveny krouzky a ty se mi nelibily. A jeste za nej chteli 1050 korun, coz mi prislo na staryho kratkyho Yarouse hodne. Napadlo me, ze bych si ho mohla koupit a prisit tam ty krouzky. To bych z dlouhyho udelala ty RS dva. Nechtela byste nektera taky jeden? A je to dobrej napad?
    TABBY
    TABBY --- ---
    DUBPRINCESS: Tak zalezi, co od nej cekas. (Nabizim ted v tržišti vel. S a M ;) A jak jsi narocny uzivatel. (To byla.moje potiz, na dobre dotazeny satek to prost nema.)
    IFKA
    IFKA --- ---
    DUBPRINCESS: máme ho teď půjčený na zkoušku. naše slečna v něm byla jen jednou na konci šestinedělí, když jsem ji do něj vložila, když už spala. bdící tam nechtěla být ani chvilku, mám pocit, že tam byla dost natěsno a teď ve dvou měsících a něco by se do něj ani nevešla. Je pravda, že já i muž jsme vysocí a když je někdo drobnější, s dítětem se dovnitř poskládá lépe.
    Takže i doma vážeme, ale ještě vak nechávám, jestli v něm prcek bude jednou chtít aspoň sedět, jak to mají na promo obrázku :)
    METTE
    METTE --- ---
    DUBPRINCESS: ahoj, gratuluju k 1. baby na ceste, jestli se nepletu, byly jsme mikrosekundu spolubydlici... Vrsovice
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    Ahoj,
    něco málo jsem tu vyfitrovala, ale přesto se zeptám: nějaké reference na baby vak haipa daipa?
    Plánuji spíš šátek, ale narazila jsem teď na toto a přijde mi to fajn na doma, na střídačku a tak... nějaké reference? ráda se nechám poučit (na cestě první baby, takže srovnání zatím nemám ;)).
    PETPET
    PETPET --- ---
    YELI: pouzivala jsem teda satek, ale bude to podobny... Syn si daval hlavu jak chtel-nekdy na stranu tvari na mne, nekdy zaborenej nosem mezi prsa (to me na zacatku lehce znervoznovalo, ale jemu se to ocividne libilo a fakt se nedusil).
    YELI
    YELI --- ---
    Můžete mi prosím poradit takový základ, přišlo mi nosítko storchenweige,mam měsíční mimco, jak tam má mít umístěnou hlavičku? Má byt rovně,takže jakoby zabořena nosem do me, nebo na stranu?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Natibaby swallows (vlaštovky se lnem), jen krátký report....
    pracant už od pohledu, po navázání potvrdil mé úvahy. Překvapil mě svou pohodlností, na omak jemnou flanelovitostí. Na větší batole, jako je to naše, byl perfektní pomocník. Do úvazu šel sice trochu hůř, ale odměnou bylo pohodlí na ramenou, děkuji moc za možnost této zkoušky, nošení a spokojeným dětem zdar.

    MORPED
    MORPED --- ---
    MISERY: dik
    MISERY
    MISERY --- ---
    MORPED: Manduca má novo-vložku všitou, ale stejně je to až tak od tří měsíců. Dá se jinak trochu stáhnout ta látka mezi nožkama provázkem nebo šálkou, látka musí být od kolínka ke kolínku, ne víc, ne méně.
    MORPED
    MORPED --- ---
    TABBY: ma manducu pokud vim!Asi bude stacit koupit tu novorozeneckou vlozku ze?!
    MISERY
    MISERY --- ---
    Taky kupuju raději neutrální barvy. Kamarádka má holku celou v růžovém, jestli budou mít druhý dítě a bude to kluk, budou kupovat vše znova :-D
    S taky se mi mnohem víc líbí třeba ve žluté, oranžové, ale má tmavý vlasy, tak jí sluší i tmavě modrá :) Ale máme i růžové oblečení, to zase ne že né.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    LENZIE:
    TRAMIN:
    Moje nebohá dcera nosí oblečení po starším bráchovi. Teď jsem vytáhla další krabici... šedá, hnědá, modrá a zelená, béžová. Já když už tak kupuju barvy jako je žlutá, červená a fialová. Růžovou zajišťují babičky :) Vznikají pak moc zajímavé kombinace. Někde mám fotku novorozené holčky v modrých dupačkách s autíčkem a má k tomu skvělý zhnusený výraz :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    MORPED: Hele, a co spis nejake nositko pro novorozence, kdyz nechce satek? Elastik je tak do 6 kg, to ma zravejsi mimino koncem druheho mesice...
    MORPED
    MORPED --- ---
    Prosím o radu,kamarádka má měsíční holčičku a každý večer brečí,nosí ji na rukách,ovšem ty potřebuje pro starší,poradila jsem ji elastický šátek,bo normální ona nechce zkusit. Ale vůbec nevím jaký?Jak dlouhý?Případně kdybyste některá měla na prodej?Díky za rady.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    LENZIE: ja svoji holcicce kupuju zasadne modre,zelene,bezove a sede :-) komplet ruzovych ovolankovanych divenek se bojim
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    chudáci děti
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    LENZIE: hustý:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam