• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SIG: vau, vau, vau, tak to ti moooc preju...!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    DUBPRINCESS: doporucuju jen udelat ji od krku niz sirsi a az to budes sit, tak dat bacha na rozmery kolem obliceje, jinak je dobra
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    DUBPRINCESS: už jsem našla, tak si teda odpovím a přeposílám tendle návod i vám :) střih v několika velikostech a podrobný návod, třeba se to bude někomu hodit.
    http://www.ottobredesign.com/en/print/pdf/dragon_balaclava_en.pdf
    No snad jí ta nejmenší velikost bude, pre zmenšovat ten střih - no, nevím, zda bych to dala :)
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    Na nošení je určitě lepší kuklička, než čepičky, počítám. Našla jsem si tento střih:
    Výsledky obrázků Google pro http://www.nosenideti.cz/verejne/foto/velky_nahled/1b26b6f70332d3f.jpg
    https://www.google.cz/...38&biw=1366&ved=0ahUKEwjUyc7W2_DPAhXICcAKHelIDWMQMwgbKAAwAA&iact=mrc&uact=8
    Ale je to velké, na tak 6-18 měsíců prý. Mohl byste mi někdo přeměřit kukličku na 0-3 měsíce, pokud máte? Nebo nemáte přímo střih?
    Kupovat už nic nemůžu, tak teď, méně než 4 týdny před termínem, když jsem konečně přestala pracovat, musím vytaáhnout šicí stroj a ušít z fleecových dek co mi chybí: kukla, zateplovací nosící vložka, ledvinový pás.. a tak :) Ještě, že jsem v té Ikey koupila deku fleecovou za 99 Kč, to vyjde mnohem lépe, než fleece z látkového obchodu :)
    SIG
    SIG --- ---
    JAZZ: krasny jelenkovy :)
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    jinak tula versus manduca/vyhrává tula, když jsem měla syna vzadu v manduce, zařezávak se mi popruh do břicha, tula je pohodlnější, vzadu jsem ho cítila tak po dvou a půl hodinách chůze..vše je takové měkčí, to teda bylo v tula byby, teď čeká zkouška toddlera..
    RYNA
    RYNA --- ---
    JANISKA: Já rizikový těhotenství nemám, ale moje dítě zase ještě nechodí a taky by se rádo občas nosilo a já už na to ve třetím trimestru nemám moc sil. Občas ho poponesu, ale daleko už to nejde, tak je mi to též líto :/ Ale lezeme po sobě jinak pořád, tak snad žádným deficitem netrpí.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    JANISKA: To bych asi neriskovala, snažila bych se mazlení směrovat třeba do postele, aby byla její potřeba kontaktu naplněna.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Nosily jste prosím některá při rizikovym těhotenství? Respektive rizikovym těhotenství... Jsem pomalu na konci prvního trimestru a měla jsem nějaký komplikace, který nevypadaly dobře. Doktor mi dal nějaký dietní doporučení, léky s hormonama a zároveň zdůrazňoval blahodárné účinky klidového režimu, přičemž asi desetkrát zdůraznil, ať mě ani nenapadne dceru nosit, kór když už chodí. Jenže dceři rostou zuby a chce se proto víc mazlit, tulit a právě i nosit. Snažím se nošení minimalizovat, naštěstí (15 měsíců) už krásně chodí a běhá a ráda se pohybuje sama, ale občas prostě vidím, že by jí udělalo delší nošení dobře, jenže si moc netroufám, tak teď u nás vede kočár a nosítko i šátek leží ladem :(
    TABBY
    TABBY --- ---
    SIG: RS je naprosto dokonalá záležitost, škoda, že jsem ho objevila až teď ...
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SIG: Ma supr barvu :)
    SIG
    SIG --- ---
    Chtěla jsem zkusit RS.....po tom co u spousty inzerátu čtu "rs nám nesedlo"... jsem zariskovala a když se objevil draw na AnnaTká... byla volba jasná... a udělala jsem dobře! Je doma! můj narozeninovosvátečná dárek. Pohádka. Ohrádka pro jednorožce (pracovní název co mu už zůstal). Je jako pavučinka, Mel se líbí, mně ještě víc a už v něm dvakrát usnula :)

    fotky jsou spíš takový mo-mentální ;)





    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    ANSI: jasny, ja je znam, nad jejich mikinama slintam denne...
    ANSI
    ANSI --- ---
    Klevka: jo tak, byla dělaná na zakázku od holciny, která sije doma .. je to kvalitní práce, ale já sem se sekla v rozměru délky, takže mi je mikina kratsi .. z toho důvodu ji prodávám ;)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ja uz se nedivim nicemu. kdyz nekdo zapne internet a otevre fb a tam napise neco ve smyslu "do kdy ma otevreno albert u nas pred domem"... nez aby to teda napsal do googlu...
    MISERY
    MISERY --- ---
    *nikdo nenaučí
    MISERY
    MISERY --- ---
    TABBY: Popravdě koukala jsem na video, zvuk ztlumený, protože dcera zrovna spala a já ležela vedle ní s tabletem a to video od majitelky je tak názorně předvedené, že i naprostý trotl to musí pochopit (i matka s vykojeným mozkem) :-) Spíš jsou ženský líný trochu u toho přemýšlet, viz naposledy ta paní ve skupině, která to rychle nutně potřebovala obléct, aby mohla pro syna do školky. Takový kvap je pak kontraproduktivní, šátek se taky nikdo naučí za pět minut, tak i to nové nosítko chce chvíli čas (přitom pořád mnohem méně než šátek).
    TABBY
    TABBY --- ---
    KACCABA: Dej pak vedet, jestli s tim dorazil nejaky manual. V nosici skupine jsou caste narky zen, ktere Kokona ulovily buhvikde, a nevi, co s nim. (Nebot nejsou tak jazykove vybavene jako starsi rocniky, aby daly 40minutove volne dostupne video na youtube, a vzpominaly u toho na hodiny rustiny ze zakladky ;)

    JAZZ
    JAZZ --- ---
    KLEVKA: tak..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam