Tak ještě jednou a lépe...
Byla u nás návštěva, od Jezabel... a bylo to supeeer!!!
Verona. Limetka. Barvy co vás odnesou na hudební festival 70.let kde se lsd jedlo na kila. Úžasný šátek, který ač nový, je krásně jemný. Po vybalení jsem měla trochu strach z klouzání (zmátl mne jeho lesk) a pružení, se kterým si coby začátečník neumím ještě dost dobře poradit. Nekonalo se ani jedno. Jednotlivé vrstvy se do sebe parádně zakousnou a drží. Zřejmě díky tomu odpustí i amatérský "prasoúvaz", kde není vše dotaženo jak by být mělo. S čímž jsem se vzhledem k šířce šátku a droboučké holčičce potýkala často Vždy při odvazování jsem si všimla, že mám jen jeden uzel, takže žádné hrby pod bundou
Při rozlučkovém žehlení (kdy na prkně rozjel tu pravou barevnou psychadelickou show, až jsem si musela dávat pauzičky,jak se mi motala hlava) šátek tak krásně zhebknul, že jsem měla chuť si jeho návštěvu prodloužit.
Jedním slovem, krása. Šátek, který je z pohledu kolemjdoucího nenápadný a pro oči nosiče vytváří soukromou barevnou party. Přeju si, aby se k nám třeba za půl roku vrátil, až pustí chlup a bude to totální flanelová slast, holčička (snad) povyroste a užijeme si tak jeho nosících vlastností na max. Díky za tuhle krásnou zkušenost