• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    HOZYM: nejsem vůbec ezo, takže mě ty mandaly apod. na tom nošeneckém oblečení trochu omezují ve výběru, mně se to nelíbí, naštěstí ta černá je fajn a líbila se mi tam i další barva, to co prostě nevypadá jako sportovní ani ezo, ale spíš jako slušný oděv do města, to je můj styl.

    tyhle Kakadu co vidim se mi taky líbí, hlavně to že to je kabátek a ne bunda, takže člověku nestydne zadek a vylepší to postavu, zas je tam asi vyšší pravděpodobnost že nebude sedět střih. a hlavní věc co jsem si všimla - mají otevřenou dost mělkou/malou kapsu, ta bunda Adelay má tu kapsu aspoň na zip, i když rovna prostorná bohužel taky není, vejde se mi tam velký mobil, ale musím ji opatrně rozepínat někdy abych ho nevysypala. uvítala bych tam ještě nějakou malou náprsní kapsičku na balzám na rty nebo klíče nebo něco, ale to je holt zvyk od mé předchozí vychytané bundy.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    HOZYM: slusi ti, s ezo typem jsi pobavila (((+:
    HOZYM
    HOZYM --- ---
    Ahoj, bundu od Adelay v tom černém provedení mám též, aktuálně používám s miminem, a přijde mi fajn i jako softshellová bunda na běžné nošení. Bunda se dá později nosit i s dítětem na zádech. Jediný co, tak mi jsou dlouhý rukávy :) Nejsem moc abych tak řekla ezo typ, takže oceňuju decentnost provedení.

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    HABRENKA: smula, nenapadlo me si ho tam zkouset, s dvouapuletackou, ktera tam behala a vse brala do ruky, me asi chapes (+: Jinak me naopak na oko teda ten strih a propracovanost a delsi delka prijdou lepsi a vzorama se mi taky celkem trefuji do vkusu...Ale to ma kazdej jinde...Jinak adelay je super volba...

    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KLEVKA: ja vahala mezi adelay a kakadu, byl to fakt boj... kakadu nevypadaji spatne, ale odradilo mne zpracovani i strih, takze tam fakt doporucuju zkouset... btw kdyz jsi mela adelay, jake vidis rozdily ?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    A kdyz jsme u tech bund, byla jsem minuly tyden, tady v praze, v brane k detem a zaclenili do sveho sortimentu kabaty na noseni od Kakadu fabrics, jsou naprosto uchvatne, promakane a jen za 2 700....Jen takovy tip, pri pondelku....
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AOTEAROA: moc pekna bundicka, ja mela adelay taky a byla jsem spokojena...
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    tak já taky udělala dokumentační selfíčka, kdyby to někoho zajímalo.

    Adelay bunda vel. XL, já 180 cm.







    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    AOTEAROA: tak mne fakt prisla nakonec dneska! zatim jen prvni test bez ditete
    je to pytel, je mi vetsi, ale diky tem gumickam prijemne tvarovatelnej, dylka vseho vypada ok...zatim jsem mile prekvapena, ditko tam zkusim az nevim kdy dat, ale zatim dobry, mista na mikinu tam je az az a dobre se v tom hybe... jsem blba, ze jsem tak dlouho vahala!


    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    AOTEAROA: naplety si tam mozna asi i vsiju :-), to by nemelo byt tak slozite... tak ja poreferuju, az prijde muj starsi model :D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    HABRENKA: teď jsem v tom byla venku. jsem spokojená! fakt mi chybí jen ty náplety na rukávech, až pod to nebudu na jaře chtít nosit pořádnou mikinu, ale co už. jo a ty rukávy nejsou tak krátký jak jsem strašila, naopak jsou úplně v pohodě, měla jsem pod tím tlustou fleece mikinu (těhotenskou bonprix) a pohoda, rukáv mi není krátký.

    od Angel Wings mám mikinu a tam mi zas vadí, že zipy nahoře nemají ochranu brady, to je docela nepříjemné... ale šátek nebo mírné rozepnutí to jistí. (jsem citlivka, mě se ta brada o to pak hned rozškrábe.)
    MISERY
    MISERY --- ---
    AOTEAROA: Ty náplety mají právě ty angel-wings kabáty a jsou dlouhý. No, eventuálně uvidíš v sobotu na mně, taky mám dlouhý ruce a ten kabát je mi skvěle. Teda ehm, teď jsem zase trochu vytloustla, takže bych teoreticky snesla i větší, ale zatím ještě dobrý :-D
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    AOTEAROA: a diky!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    AOTEAROA: fi, tak to nezni moc nadejne, diky, tak uvidime... slibovali dneska odeslat, ale nevypada to, tak si jeste asi pockam
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA:
    HABRENKA:

    Tak moje bunda od Adelay.cz dorazila. Ten vzor na černém softshellu je teda fakt pěkný, díky tomu to není jako sportovní bunda :) Ale je to opravdu spíš bunda než kabátek - při mých 180 cm to mám příjemně pod zadek, ale rozhodně ne níž, a navíc jak je to kolem břicha dost objemné i bez té těhuvsadky, tak je to spíš takovej balon :D ale já mám ještě dva měsíce do porodu, takže mi ještě pupek vyroste, a navíc jsem si pod to nezkoušela brát tlustý svetr nebo teplou mikinu, to jdu otestovat teď, snad nezmrznu.
    Dá se to stáhnout gumičkami, které jsou z vnitní strany, ale popřád to bude vypadat jako gumičkami stažená bunda, jako to působí na fotkách, navíc já mám vžitou nedůvěru k životnosti a pružnosti těhle gumiček, ale uvidíme :) Když bych pak pod bundou nosila už trošku větší dítko, určitě budu ráda za to že je taková větší a volnější, teď na to koukám hlavně z pohledu elegance :))
    Co bych vzala jako mínus jsou rukávy, jednak teda s mýma dlouhýma rukama ta délka je jen tak tak, rozhodně mi nejdou až do dlaní třeba, a dost mi na nich chybí nějaké náplety - je to prostě rový otevřený softshellový rukáv, takže mi tam bude foukat, řešení je mít samozřejmě pod tím dobrou mikinu ideálně právě s náplety třeba natahovací na palec - ale já mám obvykle tyhle díry na palec někde na zápěstí a dál nejdou, asi jsem prostě fakt moc dlouhá :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    AOTEAROA: tak ja si nakonec objednala obyc oranzovou a uvidime :-), tak hod, prosim, recenzi, snad ji nebudu muset posilat zpet...
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    HABRENKA: nevim jestli ta vyloženě bunda nemá trochu jinej střih, ale každopádně hodnocení sem nebo někam do podobný diskuze hodím. měřím 180 cm a mám celkem souměrnou postavu. mam k tomu objednaný i těhotenský díl.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    AOTEAROA: aha! diky.. ja prave vaham, mze si objednam, ma ve sleve zelenou nebo oranzovou (ta je slabsi, ale delsi), velky budem priblizne stejne (ale mam 180cm)... a rikam si, ze bud ted, nebo nikdy, pac to proste neusiju
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    HABRENKA: nosím velikost 44-46 a objednala jsem si teď v noci bundu/kabátek vel. XL v tom černým provedení. do týdne bych to měla mít doma, tak sem dám vědět.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    adelay bunda- je tu nekdo s vetsi konfekcni velikosti, kdo ji ma? zajima mne, jaka je spokojenost s delkou... diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam