• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    RYNA
    RYNA --- ---
    IFKA: náhodou jsem viděla i slintáky pro žravce horizontálních lemů :)
    Zvonkovité chrániče na nosítko - mnoho vzorů / Zboží prodejce Elena Slanska | Fler.cz
    https://www.fler.cz/zbozi/zvonkovite-chranice-na-nositko-mnoho-vzoru-8212725
    ještěže naše dítě se radši krmí jídlem :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IFKA: Neupíráš :) Já jsem si je fakt koupila proto, že se mi líbí. A výsledek je, že je tahá dcera. Ožužlala je párkrát, to jo. A je fakt fajn, že se nemusíš bát, když to dítě strčí do pusy. Ale žít se bez nich dá :D
    IFKA
    IFKA --- ---
    DALEEN: no právě, jako šperk si to dokážu představit, teda teoreticky, kdybych nosila tenhle typ korálů, což zrovna nenosím. Ale občas to i někoho vidím, tak jsem do říkala, jestli dítěti neupírám nebo, co je klíčové pro rozvoj a well-being :D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    JAZZ: Podle mě to ale dost záleží na dítěti. Moje děti když se kojily tak je zajímalo jen prso, nic jiného. A při nošení spíš koukají ven nebo spí, takže nemají potřebu si s něčím hrát. Já si je kupovala pro sebe, abych mohla nosit nějaký "šperk" u kterého by mi nevadilo, že za něj dítě tahá nebo si ho chce půjčit a ožužlat.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    DALEEN: mno, na to jsem taky skočila:))zakoupila, a měla je snad jednou..fungovalo to někomu tak, jak má, jakože "kojící" a "nosící" korále?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IFKA: Mám silikonové korála od http://www.mamachic.cz/ a jsou moc hezké. Synovi byly fuk a dcera si je okamžitě chtěla dát kolem krku už v dost nízkém věku. Nekousal je ani jeden. Nebo ano, ale ne v šátku, spíš je tak tahali oba doma.
    IFKA
    IFKA --- ---
    nám ožírá ten horizontální lem, ne popruhy, takže slintáky jsou na nic, u šátku jakbysmet :)
    máte někdo zkušenost se silikonovými nebo háčkovanýni korály jako kousacím doplňkem? baví to nošence? Nebo od toho má člověk jen louži slin ve výstřihu?
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    PISISKVOR: To mě tak pobavilo, že jsem se uvnitř smála celou poradu :-)
    P.S.: Naše dítě je taky ožírač :-) Na začátku byl nejoblíbenější zobák plyšové kachny a moje máma z toho chudák dáví, takže je to dvojitě vtipné. Dítě s kachním zobákem v puse o moje máma, která se na to nemůže dívat neb se jí zvedá žaludek :-D
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    PISISKVOR: ja jsem v te zime venku furt myslela na obecnou skolu a rikala sem si, ze k latce mu jazyk prece nemuze primrznout :))
    MISERY
    MISERY --- ---
    Dělaj to asi všechny děti, které znám. Přejde to :D Ale slintáčky doporučuju.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    IKARIE: RYNA: Tak to je mazec, doted jsem si myslela, ze to se deje jenom u nas doma. Mlade se chova, jakoby tu manduku chtelo zezrat a ta se pomalu meni na oslintanej smrdutej hadr, kterej by zaslouzil prat obden. Zuby nezuby, dudlik nedudlik, jinej textil nezere, pouze manduku a svymi bezzubymi usty se po tom ohani uz v momente, kdy si to oblikam, takze je cim dal tim tezsi ji v tom pak narovnat, kdyz na tom visi pomalu jeste kdyz to lezi na gauci:)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    IKARIE: Já motám na popruh/kraj šátku plínku a zatím to vždy stačilo.
    RYNA
    RYNA --- ---
    IKARIE: na fleru a podobných stránkách seženeš něco jako toto: https://www.fler.cz/zbozi/chranice-na-nositka-trojuhelniky-8094192
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    my dneska vysli v novem ergu poprve k dr. idealni podminky na to se na ulici neprizabit, musim rict ze zkouska ohnem :)
    mam ale dotaz - eda se lehce zahryzl do popruhu a behem 10 min v nositku zeslintal asi 10cm latky (ma pres 5mesicu, tusim zuby). je to normalni? mam mu tam neco podlozit, plinku treba?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Dneska je evidentně nosící den :) Muž se ráno přišel rozloučit, vzbudil předčasně dítko a to je tudíž ukňourané a protivné. Pokud si zrovna nehoví v šátku, to si brumlá a tak napůl pospává :) Jen na to jídlo jsem ho musela dát dolů, protože jinak bych měla pastinák až na břiše ;)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---

    Dítě (2,5r) opět kašel a rýma, od rána nálada napruzená, tak jsem zkusila po dlouhé době nosítko na doma....Sranda je, že teď nechce dolů, podávání polévky tedy vypadá tak, že krmím levou rukou (jsem pravák) do zadu dítě sedící si v klidu na zádech (((+: No, kde je vůle, tam jde všechno (+:
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    VŠEM velmi děkuji za odpovědi...už jsem i na fb byla přijata do skupiny o nošení a je tam mnoho informací, které dopomohou. Moc děkuji! :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KLEVKA: Nemám nic proti skupině. Jen nemám ráda kategorické výroky, že Beco se nedoporučuje. Právě, že Beco vyrábí nosítek hodně a pokud vím, tak nošení čelem ven inzerují jen u jedné verze.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Tím myslím informace, které se z ní dají čerpat z nástěnek, záložek a podobně.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    DALEEN: tech beco je spousta verzi, ano nejake jsou v pohode a jina ne. skupina nosime deti je skvela a ja si za ni stojim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam