• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    TABO
    TABO --- ---
    KLEVKA: oni maji jen jeden druh si myslim. chci to na novorozence. prvni ditko bylo v elastiku (pak ve 3-4m manduca) a bylo mi v nem silene vedro. tak hledam na druhe neco tenkeho s primesi, po zvazeni optimalne tencel ci vlna. v ayu je 50% recy plastu, ale to asi tencel nebude ze? proste mi jde o to, jestli nekdo vyzkousel, jak je satek prijemny. zda nekouse, clovek se v nem nepoti atd...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    TABO: kdyz si zadas do lupy ayu, vypadne ti tam recenze na jejich ring sling... a o jaky satek mas presne zajem? a na jake ditko?
    TABO
    TABO --- ---
    holky mate nekdo zkusenost se satkem Ayu?
    IFKA
    IFKA --- ---
    RYNA: aha, tak bezva, že je k čemu se uchýlit, až začne být batika ze slin příliš výrazná :)
    naše před jídlem upřednostňuje kromě nosítka hlavně celulózu, asi má deficit .P
    MISERY
    MISERY --- ---
    RYNA: Že jsem se na to nezeptala dřív já! Ale teď už mi na to neslintá. Teď mi slintá na bundu... doh...
    RYNA
    RYNA --- ---
    IFKA: náhodou jsem viděla i slintáky pro žravce horizontálních lemů :)
    Zvonkovité chrániče na nosítko - mnoho vzorů / Zboží prodejce Elena Slanska | Fler.cz
    https://www.fler.cz/zbozi/zvonkovite-chranice-na-nositko-mnoho-vzoru-8212725
    ještěže naše dítě se radši krmí jídlem :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IFKA: Neupíráš :) Já jsem si je fakt koupila proto, že se mi líbí. A výsledek je, že je tahá dcera. Ožužlala je párkrát, to jo. A je fakt fajn, že se nemusíš bát, když to dítě strčí do pusy. Ale žít se bez nich dá :D
    IFKA
    IFKA --- ---
    DALEEN: no právě, jako šperk si to dokážu představit, teda teoreticky, kdybych nosila tenhle typ korálů, což zrovna nenosím. Ale občas to i někoho vidím, tak jsem do říkala, jestli dítěti neupírám nebo, co je klíčové pro rozvoj a well-being :D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    JAZZ: Podle mě to ale dost záleží na dítěti. Moje děti když se kojily tak je zajímalo jen prso, nic jiného. A při nošení spíš koukají ven nebo spí, takže nemají potřebu si s něčím hrát. Já si je kupovala pro sebe, abych mohla nosit nějaký "šperk" u kterého by mi nevadilo, že za něj dítě tahá nebo si ho chce půjčit a ožužlat.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    DALEEN: mno, na to jsem taky skočila:))zakoupila, a měla je snad jednou..fungovalo to někomu tak, jak má, jakože "kojící" a "nosící" korále?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IFKA: Mám silikonové korála od http://www.mamachic.cz/ a jsou moc hezké. Synovi byly fuk a dcera si je okamžitě chtěla dát kolem krku už v dost nízkém věku. Nekousal je ani jeden. Nebo ano, ale ne v šátku, spíš je tak tahali oba doma.
    IFKA
    IFKA --- ---
    nám ožírá ten horizontální lem, ne popruhy, takže slintáky jsou na nic, u šátku jakbysmet :)
    máte někdo zkušenost se silikonovými nebo háčkovanýni korály jako kousacím doplňkem? baví to nošence? Nebo od toho má člověk jen louži slin ve výstřihu?
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    PISISKVOR: To mě tak pobavilo, že jsem se uvnitř smála celou poradu :-)
    P.S.: Naše dítě je taky ožírač :-) Na začátku byl nejoblíbenější zobák plyšové kachny a moje máma z toho chudák dáví, takže je to dvojitě vtipné. Dítě s kachním zobákem v puse o moje máma, která se na to nemůže dívat neb se jí zvedá žaludek :-D
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    PISISKVOR: ja jsem v te zime venku furt myslela na obecnou skolu a rikala sem si, ze k latce mu jazyk prece nemuze primrznout :))
    MISERY
    MISERY --- ---
    Dělaj to asi všechny děti, které znám. Přejde to :D Ale slintáčky doporučuju.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    IKARIE: RYNA: Tak to je mazec, doted jsem si myslela, ze to se deje jenom u nas doma. Mlade se chova, jakoby tu manduku chtelo zezrat a ta se pomalu meni na oslintanej smrdutej hadr, kterej by zaslouzil prat obden. Zuby nezuby, dudlik nedudlik, jinej textil nezere, pouze manduku a svymi bezzubymi usty se po tom ohani uz v momente, kdy si to oblikam, takze je cim dal tim tezsi ji v tom pak narovnat, kdyz na tom visi pomalu jeste kdyz to lezi na gauci:)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    IKARIE: Já motám na popruh/kraj šátku plínku a zatím to vždy stačilo.
    RYNA
    RYNA --- ---
    IKARIE: na fleru a podobných stránkách seženeš něco jako toto: https://www.fler.cz/zbozi/chranice-na-nositka-trojuhelniky-8094192
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    my dneska vysli v novem ergu poprve k dr. idealni podminky na to se na ulici neprizabit, musim rict ze zkouska ohnem :)
    mam ale dotaz - eda se lehce zahryzl do popruhu a behem 10 min v nositku zeslintal asi 10cm latky (ma pres 5mesicu, tusim zuby). je to normalni? mam mu tam neco podlozit, plinku treba?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Dneska je evidentně nosící den :) Muž se ráno přišel rozloučit, vzbudil předčasně dítko a to je tudíž ukňourané a protivné. Pokud si zrovna nehoví v šátku, to si brumlá a tak napůl pospává :) Jen na to jídlo jsem ho musela dát dolů, protože jinak bych měla pastinák až na břiše ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam