• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AOTEAROA: aby jste se s ditetem nespalily, je fajn poridit si slunecnik-destnik....Do merina bych asi dite neoblikala...S bambusem zkusenost nemam, ale v satku byva prijemny a chladivy, jako primes...
    Ja osobne jsem mela na mensi dite v lete 2 body od moiry...lehke, vzdusne, rychleschnouci. Ale neni to uplne prirodni matros, tak nevim , jak to muze na vas pusobit. Mimojine, taky jsme s dcerou atopicky a u nas to proslo...
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    SIG: a jaké přesně máš? já ted měla na týden půjčené bavlněné toto: http://www.didymos.cz/nositka-od-narozeni-didytai/272-nositko-od-narozeni-didytai-fairytale.html

    IFKA
    IFKA --- ---
    připojuju se k otázce :) a zároveň by mě zajímaly tipy na nákup. znám duomamas, bamboolik a na merino crawler a manymonths. je ještě nějaký jiný fajn zdroj?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Když si představím nošení v šátku v létě, je pro cca 5měsíční miminko lepší body z merino vlny nebo z bambusu? Celkově musím vymyslet, jak oblékat, aby se jednak dítě nespálilo, a druhak abychom se od potu neosypali, já jsem na to hodně háklivá, jsem ekzematik.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    TABBY: didymos pfau burgundy 5 a vatanai jmeno nevim 6. Foto bude v inzerat na trzisti.
    TABBY
    TABBY --- ---
    FRENNET: Jakych pokladu se to vlastne zbavujes?
    TABBY
    TABBY --- ---
    FRENNET: Uved taky sirku. Ja se na ni vzdycky dotazuju, protoze pro vetsi deti je sirka 60 a min blba (pro uvazy na zada hlavne).
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KLEVKA: super, diky!!!
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: urcite merit lem....pri prodeji, jsem vzdy udavala taky presne metry....
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    K mereni delky satku. Meri se na kraji/lemu (coz mi prijde nejlogictejsi) nebo uprostred? Chci prodat svoje dva a potrebuju je zmerit. Jeden ma 4,4 a druhy 4,8m. Tzn obe jsou dle tabulky na nastence 6.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    :D ...

    TABBY
    TABBY --- ---
    Mate zkusenost s satkem do vody? Zvazuji na leto budto rychleschnouci ringsling, nebo satek z plavkoviny. Co byste doporucili?


    Polyesterovy RS


    Koupaci satek
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: My už máme právě novorozeneckej i batolecí šátek (a nosítko) po prvním miminku, takže jsem si jakýkoliv dokupování zakázala :) Ještě tak uvažuju, že bych si možná časem dle situace udělala radost nějakým nosicím kabátem
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: škoda, že nemáš termín později, asi ho budu tak za dva měsíce prodávat. je hrozně příjemnej a pěknej, ale přijde mi že je spíš na malé miminko, než že by dal pak nějakých 10 kilo. nemám prostor na to, abych ho skladovala dlouho pro další dítko :(
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    MISERY: teď už vím, že by to na mě moc plandalo.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: ten sedivej bych ti hned ukradla, krása!
    MISERY
    MISERY --- ---
    AOTEAROA: Sedmička :) (kupovala jsem ho primárně pro muže)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    MISERY: když už teď znám miliardu designů šátků, tak pokud se dobře pamatuju, ten tvůj by mě až tak nenadchl barevně. jestli je to šestka, tak mi ale prosím tedy ještě jednou pošli fotku do pošty a já se na něj ještě jednou mrknu ;)
    MISERY
    MISERY --- ---
    AOTEAROA: A nechceš přeci jen zkusit ten můj eleville? :) Je to bavlna/bambus.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    náš měsíční nošenec :)

    vím že ten úvaz nicmoc, ale byl to první pokus se "záclonkou", měla jsem to moc u krku a samozřejmě mě z toho bolela hlava :)) ale nějak jsem to udělat musela, abych se mohla ohýbat do stěhovacích krabic a nemuset mu pořád držet hlavu. byl spokojen, než mu bylo vedro.



    můj druhý šátek, 100% bavlna, i přes trochu nezanošenou hrubost perfektně drží. na léto budu ale vybírat něco chladivějšího, až se budu potit na sluníčku. uvažuju o bambusu s bavlnou, na nějaké superšpica materiály asi nebudu mít finance, ale ráda si poslechnu případné tipy.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam