KAI: promiň že až teď odpovídám.
Muž byl skvělý a vtipný. Nejdříve jsem půjčila šátkové nosítko didytai, které mu přišlo složité podobné jako šátek a barevně se mu vůbec nelíbilo, to odmítl. Pak jsem půjčila storchenwiege a to se mu líbilo barevné fakt hodně, takže byl ochotný si ho zkusit, no a když jsem byla ráno ve sprse a maličký začal plakat, manžel vzal sám od sebe nosítko a malého tam ukázal a dvě hodiny s ním chodil nadšeně po bytě.
Toto německé nosítko je polosatkove, má zapínání v pase jako manduca - nastavitelné pásy, zapínání na klipsnu a pak zbytek podobně jako u šátku si to uvázes.
Upřímně jsem zjistila že mě z tohoto nosítko po dvou hidinach bolí trošku záda, ale je to tím zapínáním v pase, které mě osobně se sune postupně nahoru (mám celkem úzký pás) a maličký pak sjíždí trošku dolů, az bude mimčo větší myslim že se tento problém vyřeší (malý má 7 týdnů), nebo ještě vyzkouším takové dva popruhy, které jsem k nositku dostala - na zadech nemusím vázat křížem ale uvazu popruhy rovné dolů jako u batohu a ty nasazování pásy mi to krásné udrží u sebe, aby se to nerozjizdelo- snad to píši srozumitelně. Případně mohu poslat foto. Muži nosítko vyhovuje a sedí perfektně. Po pár dnech dokonce pronesl, že už s kočárem nikam nejde. :-D to jsem fakt Zvědavá.
Jsem z Prahy, takže bohužel nepomohu. Co nějaka půjčovna?