• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    AJIMIRA
    AJIMIRA --- ---
    MULTICAT: byli jsme opocení, ale dalo se to zvládnout :-) Ve větších vedrech nevím... na nožičkách měl punčošky, bála jsem se, aby se nespálil.. uvidím jak to budu řešit dál :-) Konečně nejsem omezená kočárkem! :-)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Posdílím článek o tom, co tu nedávno proběhlo. Proč se nemusí miminku v šátku líbit...?
    Když již zvládáte techniku úvazu, čáru přes rozpočet šátkování vám může udělat miminko, které v šátku pláče. Vzpíná se, prohýbá se do luku, pláče a ne a ne ho utišit. Znejistíte… Co se děje? Nelíbí se mu u mě? Neubližuji mu? Jestli ho něco nebolí.

    Miminko v šátku pláče
    http://pruvodcerodicovstvim.cz/miminko-v-satku-place-co-delat/
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AJIMIRA: skvělé, mám moc radost (+:
    MISERY
    MISERY --- ---
    SKLIBA: Onbu mi brzy přijde od Eli Handmade, vzhledem k tomu, že je to vhodné právě pro už chodící děti, tak by to mělo mít cenu :-)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SKLIBA: ještě doplním - nosit můžu jen vepředu, dozadu mi nedovolí poničené ramenní klouby a také na zádech obvykle přítomný batoh s potřebnostmi
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Ahoj, mám dotaz - kdo tu příležitostně nosíte větší děti (12+ kilo), jaké nosítko se vám osvědčilo? Nejde mi o delší nošení, potřebuju vymyslet něco pohotového, co bude skladné a zvládnu to instalovat i v mhdbuse, když už mi mladej vytuhne cestou domů, odnést v ruce ho sice zvládám, ale stejně ho musím vzbudit, abych mohla otevřít dveře do bytu... Uvažovala jsem o RS případně onbu - je to pro tuhle váhovou ještě dobrý nápad? Osobní zkušenosti?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    To jo, na nás se slétly babky jak vosy na bonbon, že nám dítě zkolabuje když ho má otec na hrudníku a podobně. Ale jinak schytal tolik obdivných pohledů a řečí, až mu to skoro vadilo :-D jsme byli na místním jarmarku no :-D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AJIMIRA: bezva! A zvladli jste to i v tom vedru, to je co rict ;)
    AJIMIRA
    AJIMIRA --- ---
    Přišla jsem se pochlubit :-) Nošení nám jde skvěle! Včera jsme strávili celý den na Kampě a večer jsem si dokonce s malým v šátku zazpívala s kapelou v kavárně :-) V šátku se krásně prospal, usíná vlastně hned po pár krocích.. Dnes jsem už šla s úplnou jistotou na gyndu a malej je a byl úžasnej a hlavně spokojenej :-) Zdravím!
    KAI
    KAI --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: hehee, bordó je též mužova oblíbená barva, i moje, ta by prošla ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    TABBY: každý máme vlastní, ale je to to samé dítě ;D a oba šátky jsou moje!
    TABBY
    TABBY --- ---
    AOTEAROA: To dite si pujcujete, nebo ma kazdy vlastni, jako ten satek? :-)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    nosí celá rodina :)



    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    KAI: máme bordó. Doma totiž máme z této podobné látky a barvy Zafu polstarky a tak se mu to moc líbilo.
    Výrobce udává, že do 15kg, jak tomu bude ve skutečnosti, uvidíme.
    KAI
    KAI --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: to zní parádně :) Díky! Jakou máte barvu, že to muže tak nadchlo??
    Jsem z Brna, nosítko tu v jednom centru mají, ale má ho někdo půjčené a nevím kdy se mi podaří na něho narazit-jestli. Zkusím se poptat i jinde. Do kolika kg to má vydržet?
    KAREN
    KAREN --- ---
    LIENEN: eh, sorry za tu hrubku, to mi nak ujelo .)
    LIENEN
    LIENEN --- ---
    KAREN: Dík za tip, vyzkouším.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    KAI: pardon, nevím od kudy jsi, pokud jsi z Prahy tak se můžeme sejít, muzes si ho vyzkoušet. ;-)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    KAI: promiň že až teď odpovídám.
    Muž byl skvělý a vtipný. Nejdříve jsem půjčila šátkové nosítko didytai, které mu přišlo složité podobné jako šátek a barevně se mu vůbec nelíbilo, to odmítl. Pak jsem půjčila storchenwiege a to se mu líbilo barevné fakt hodně, takže byl ochotný si ho zkusit, no a když jsem byla ráno ve sprse a maličký začal plakat, manžel vzal sám od sebe nosítko a malého tam ukázal a dvě hodiny s ním chodil nadšeně po bytě.
    Toto německé nosítko je polosatkove, má zapínání v pase jako manduca - nastavitelné pásy, zapínání na klipsnu a pak zbytek podobně jako u šátku si to uvázes.
    Upřímně jsem zjistila že mě z tohoto nosítko po dvou hidinach bolí trošku záda, ale je to tím zapínáním v pase, které mě osobně se sune postupně nahoru (mám celkem úzký pás) a maličký pak sjíždí trošku dolů, az bude mimčo větší myslim že se tento problém vyřeší (malý má 7 týdnů), nebo ještě vyzkouším takové dva popruhy, které jsem k nositku dostala - na zadech nemusím vázat křížem ale uvazu popruhy rovné dolů jako u batohu a ty nasazování pásy mi to krásné udrží u sebe, aby se to nerozjizdelo- snad to píši srozumitelně. Případně mohu poslat foto. Muži nosítko vyhovuje a sedí perfektně. Po pár dnech dokonce pronesl, že už s kočárem nikam nejde. :-D to jsem fakt Zvědavá.
    Jsem z Prahy, takže bohužel nepomohu. Co nějaka půjčovna?
    KAREN
    KAREN --- ---
    LIENEN: kojit v satku jsi zkousela? tim jsme to breakli mi... a pak dobre utazenej uvaz, jinak (v elastiku, pravda) taky nadavala... a pak proste chodit, moc se neohybat apod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam