• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    TABBY
    TABBY --- ---
    DALEEN: Z preskovych Tula toddler, Kokon a Kibi. Jestli chces bederak, vypada Onbuhimo. Potom jsou ruzna sita nositka, a s temi nemam zkusenost.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Jaké nosítko si pořídit na poponášení dvouleté, když jí bolí nožičky? Chěla bych něco lehkého, skladného, co hodím do batohu. Ale ideálně s bederákem. A kdyby to uneslo i čtyřapůlletého byla bych ráda. U něj už počítám s nepohodlím, bylo by to opravdu velmi výjimečně. Ale aby se to pod ním nerozpadlo.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KLEVKA: tak ja si castecne odpovim, detektivni ranni cinnost...(+: ten tyrkys je oscha Liberty Maya Shawl, ti didy pavici zrejme stopro bavlna 230 gramaz... ale ten zeleny nemuzu stale rozlustit....nemate nekdo tucha??? napada me zara, ale...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    a prosim vas, najde se tady nekdo, kdo by mi rekl co je za satek, ten tyrkysovy dole uplne v levo? plus ten zeleny vedle te modrozlute omnifery? Plus ti didy pavici do modra co jsou zac? nejsem nenarocna ze jo (((+:


    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KAREN: tyjo moisha jede...dalsi vzor, ted jsem si ho hledala...a krasnon teda...jinak vypada to na M...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KAREN: o duvod vic, vydat se na kraj!
    TABBY: jak tam budu, tak s dovolenim kouknu.
    VERONIKAEMA: ano?
    JANISKA: hele to ani neni tak o brichu jak o zadech. Kdyz jsou povolena zada, bricho boli a nic nesnese. Ale posilovat nic zatim neposiluj, nanejvys bych zkusila nejake lehke cviky na zada na fit lopte.
    KAREN
    KAREN --- ---
    KLEVKA: ano, vel. krouzku, pardon. moisha soft triweave, heart affair. je dekovitej?? jsem ho mela v ruce v rychlosti a neprislo mi...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KAREN: pokud se ptas na velikost krouzku? 280 gramaz asi bude stacit M. Ale nevim co je to presne za satek, jestli i s touhle udavanou garamazi neni treba trochu dekous, to bys pak potrebovala L.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    BODY_SUIT: Podle toho jak se budes citit....ja nosila do tydne i po cisari...zadna omezeni nejsou (+:
    TABBY
    TABBY --- ---
    BODY_SUIT: Záleží. Ja byla po druhem porodu tak nadšená, ze mne neprizabili, ze jsem nosila uz ten den. Co v té porodnici taky dělat, ze...
    KAREN
    KAREN --- ---
    TABBY: uvidim, kdy se tam dostanu - ted v brne moc nejsem ;/
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    JANISKA: Nebo vlastně ani ochablejší svaly nemám a je to tím, že jsem začala nosit dřív, minule jsem nosila až cca od dceřinejch čtrnácti dnů.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Tak musím říct, že nošení novorozeněte je fakt tak super, jak jsem si představovala :) A včera jsem dokonce zvládla se šátkem zubařku; dítě celou dobu výměny plomby zůstalo spokojeně u mě na břiše. Jen mám tentokrát po porodu nějak ochablejší svaly než minule a po delším nošení (cca dvě hodinky) mě teda šíleně bolelo břicho. Co s tím? Asi zatím nic a čekat, že? Fyzio v porodnici mě několikrát varovala, ať hlavně nezačínám břicho posilovat dřív než po třech týdnech od porodu (a já jsem teď vlastně tejden po porodu).
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    jj.
    TABBY
    TABBY --- ---
    KAREN: Kdyby ses mi tam podívala po 4 nebo 6 s hedvábím, byla bych ti vděčná... Potřebuju tenký nosný šátek na batoh nebo kříž a potom na wiggleproof uvažuje ma záda.
    KAREN
    KAREN --- ---
    btw. koukám v "nový" brněnský Bráně k dětem ke zdraví:



    https://www.facebook.com/pujcovnasatku/posts/1293408460784883:0
    KAREN
    KAREN --- ---
    JAZZ: to mas ale na mysli primo RS satek, nebo ne?
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    jinak tula toddler stále frčí..i na dluhé tůry...
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    viděla jsem na nějaké paní RS na Gutovce a zalitovala, že jsem tuto možnost nevyužila, když byl syn menší:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    budu si kupovat satek a asi bych rovnou s nim koupila RS krouzky - bude to teda klasickej dlouhej satek, 4,7 m, ale predpokladam, ze ty krouzky vyuziju i s nim. akorat mi vrta hlavou, jakou velikost poridit - jak to odhadnu, poradite? satek je bavlna + repreve + hedvabi, 280 g...
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: jojo, taťka se sám přihlásil, že půjde s nosítkem, že kočár nechce :)
    SANCHA: děkujeme. Nosítko je od Storchenwiege. Je super, i když teda není rychlonasazovací, páč se musí vázat, ale už jsme si zvykli :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam