• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    TABBY
    TABBY --- ---
    SIMCIIQ: Jinak teda prehled nositek vhodnych od narozeni najdes na Nosime deti tady: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1054722131264117&type=3
    TABBY
    TABBY --- ---
    JANISKA: Coz teda nevim, jestli clovek, co se chce tulit s miminem a kompenzovat, muze udelat (chvili si pockat na vyhodnou koupi ;)

    Jinak co se tyce prodeje na FB v regionalnich nosicich skupinach nebo v albech Nosime deti, je tam vetsi pravdepodobnost, ze bude satek v dobrem stavu (paac si prodavajici nechce udelat ostudu), nebo aspon informace k jeho stavu pravdive. Hadej, jak to vim ;) Aaaano, mam tu jeden satek z Bazose, ze jehoz stav bych prodavajici nejradeji uskrtila...
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SIMCIIQ: Zkoušela bych Modrého koníka a Bazoš. Jak co se týče šátků, tak třeba u látkových plenek tam ty ceny bývají nižší než ve specializovanejch skupinách na FB. Jen je nevýhoda, že pokud jdeš fakt po nízkých cenách, musíš občas chvilku počkat a hledání samozřejmě taky trochu žere čas. My jsme potřebovali hodně šetřit první měsíce se starší dcerou a zejména ten Modrej koník nám ušeřil fakt triliardu peněz.

    TABBY: šestku nedávno prodala moje kamarádka za 600 a fakt jsem viděla i levnější, jen to chce někdy na výhodnou koupi chvíli počkat
    TABBY
    TABBY --- ---
    SIMCIIQ: Za petikilo to je dost nepravděpodobné. Víš, jakou délku potřebuješ?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SIMCIIQ: případně ještě na letgo - tam byl nedávno šanami oříšek asi za 800
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    JANISKA: za 500 bomba. My jsme, ale ted s penezi na stiru. Jen jsem vylezla z porodnice padlo 13 tisic. Tak nemuzu oboje najednou. Ale 500 je fakt v pohode. Kde mam hledat takhle levny?

    O tom Storchenwiege jsem cetla. Zamerim se na hledani tohoto nositka a pokouknu po satcich sanami.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SIMCIIQ: a co zkusit pro sebe šátek šanami oříšek (na novorozeně a léto super věc) - ten vídám tu a tam v bazarech třeba za pětikilo, což je celkem zanedbatelná investice, a k tomu koupit muži nějaké to nosítko? Ale s novorozeneckými nosítky už neporadím.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SIMCIIQ: my máme Storchenwiege, jak doporučuje KLEVKA:, a jsme s ním hrozně spokojení. Muž dokonce raději vezme nosítko než kočárek, když je potřeba něco zařídit a já nemohu. Plus máme šátek od šanami, ale ten nosím hlavně já a syn ho má jako usínací deku :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLEVKA: 29.5. Je narozena.
    Tuhle skupinu mam a koukam tam. Jen tomu vubec nerozumim a informace sbiram az ted. S malou jsme si prodelaly tezky porod a nemely jsme moc dobry start. Takze musim dohanet kontaktem a muz jde za tyden do prace. Nedokazu si to doma bez satku nebo ositka predstavit.
    Je mi jasny, ze satek je lepsi, ale chlap by radsi nositko, coz chapu. I on je s malou dost v kontaktu a vyuzijeme to oba.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KLEVKA: dve jsou tam za 2000kc a dve za 2300kc...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SIMCIIQ: a kdy se ma miminko narodit? Nosítko Storchenwiege, ale nove stoji 2860,- zkusila bych zabrousit na bazarek na FB - nosime deti, tam mas sanci sehnat levneji...
    KAREN
    KAREN --- ---
    KLEVKA: hmm. uz jsem objednala, krouzky nakonec L, ale kdyztak to nak povymenuju ci co...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    poradíte mi prosím nejvhodnější šátek a nosítko pro novorozence za rozumnou cenu? děkuji
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    mam na skoro triletou tulu toddler a naprosta spokojenost....a sbalim ji do sveho batuzku k dalsim vecem....
    DALEEN:
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TABBY: Onbuhimo právě radši ne... Aspoň trochu bych ráda aby mi dítě jen neviselo na ramenou.
    TABBY
    TABBY --- ---
    DALEEN: Z preskovych Tula toddler, Kokon a Kibi. Jestli chces bederak, vypada Onbuhimo. Potom jsou ruzna sita nositka, a s temi nemam zkusenost.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Jaké nosítko si pořídit na poponášení dvouleté, když jí bolí nožičky? Chěla bych něco lehkého, skladného, co hodím do batohu. Ale ideálně s bederákem. A kdyby to uneslo i čtyřapůlletého byla bych ráda. U něj už počítám s nepohodlím, bylo by to opravdu velmi výjimečně. Ale aby se to pod ním nerozpadlo.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KLEVKA: tak ja si castecne odpovim, detektivni ranni cinnost...(+: ten tyrkys je oscha Liberty Maya Shawl, ti didy pavici zrejme stopro bavlna 230 gramaz... ale ten zeleny nemuzu stale rozlustit....nemate nekdo tucha??? napada me zara, ale...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    a prosim vas, najde se tady nekdo, kdo by mi rekl co je za satek, ten tyrkysovy dole uplne v levo? plus ten zeleny vedle te modrozlute omnifery? Plus ti didy pavici do modra co jsou zac? nejsem nenarocna ze jo (((+:


    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KAREN: tyjo moisha jede...dalsi vzor, ted jsem si ho hledala...a krasnon teda...jinak vypada to na M...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam