• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    VERONIKAEMA: Posilam jeden clanek k tomu cviceni, http://marketastrnadova.cz/jak-vojtit-i-kdyz-u-toho-porad-place/
    a k tomu noseni, vetsina doktoru, pokud nejsou trochu osviceni a nevzdelavaji se dal, noseni nedoporuuje pouze z toho duvodu, ze o nem opravdu nic nevi..!!! Nebo ziji v tom, ze noseni jsou visitka, coz opravdu dobre neni...Spravnym nosenim prave stimulujes motoricky vyvoj...Nicmene ve trech mesicich je miminko podle me porad malicky prtousek a ze mu zrovna nejde perfektne tohle? jiste mu jde neco jineho...Pises ze hlavu drzi, tak to je podle me v pohode, asi potrebuje vic casu na trenink. Ja bych tyhle tabulky u pediatru fakt nekam zahodila. Kazdy mame svuj cas a kdyby dite nebylo s vyvojem nejak extremne v poradku, myslim, ze bys to urcite poznala sama..
    TABBY
    TABBY --- ---
    VERONIKAEMA: VERONIKAEMA: To, co popisuješ, dělalo moje dítě taky a pediatra to neřešila. Nosila jsem, samozřejmě, a dítě je v normě ...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ne morskou vilu, ale Fidellu sirens.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Prosim Vas, v brnenske Brane jsou akcni satky uz rozchytane. S hedvabim meli uz jenom ten duhovej s dirkou na lemu v jeho prostredni casti. Tim padem jsem ani nekoukala dal po delce a cene.

VERONIKAEMA: tak a mam duvod k pavum poridit morskou vilu!!!! Toho druheho satku - burgundy pavi od didymosu se zbavovat nebudu, porad je krasny!
    SIG
    SIG --- ---
    SIG: ten= ted
    SIG
    SIG --- ---
    ten jsem vytahla z police "svatebni" yaro la vita mint... tenkej jak papir, gramaz pisou snad dokonce pod 200, 100% bavlna.. a taky pecka. 9 kg, 2hodiny+ uplne s prehledem...navit ta barva je tak fresh, ze mu chybi jen platek citronu. neskutecne me bavi
    TABBY
    TABBY --- ---
    KLEVKA: Mam ty mimineci a skvostně se dotahují. Nosím v nich 10 kg a porad se to da...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    TABBY: ted se fakt rozjeli a ztracim prehled (+: prave ze tyhle velrybky docela maj...a mam v nich chaos jestly byly dobre na novosky nebo na batolaky, ale mam pocit, ze byly prave i nejake hrubsi na vetsi deti...
    TABBY
    TABBY --- ---
    KLEVKA: Kolik jich je vlastne typu? igloolik ma docela povest...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    HABRENKA: jo, dik za info...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KLEVKA: klasickej zakar, asi jako ta duha, tzn kolem 250g/m tipuju... ani tenky ani tlusty :-(, proste takovej "uni", na batole bych to nedala
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    HABRENKA: tady ten vatanai, to je tenky, nebo ten na tezsi deti? ja v nich mam chaos....
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    hodila jsem do trziste tri satky a manducu, cena je pripadne k jednani, kdyby nahodou, dalsi fotky rada dodam v pripade zajmu...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AOTEAROA: Miminko se prave lepe vyviji je-li noseno. Pohybem na tvem tele mimi zapojuje v mozku vnitrni funkce, spracovava pohyb...Mam kolem sebe velkou spoustu nosicich zen a nedavno jsme se na jednom kurzu shodly, ze nosene deti se motoricky vyvyji mnohem rychleji, je to prave tou neustalou stimulaci. Na fb si zkus vyhledat stranku z bricha na bricho...Tam poustuji casto skvele clanky....
    Jinak kdyz bylo moje dite mimi, tak jsme klidne pronosily cele dny a bylo to uzasne, uzivej si miminko a ze ho muzes nosit a starosti hod za hlavu...(+:
    TABBY
    TABBY --- ---
    SIMCIIQ: Kdyztak dneska (to uz nestihnes) nebo zitra vecer akce od Kurzovny: https://www.facebook.com/Kurzovna/
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Neni tu nekdo z prahy, kdo by se se mnou sesel a ukazal mi vazani na zivo? Myslim, ze to nedelam spravne.
    KAI
    KAI --- ---
    KAI: uschne ;)
    KAI
    KAI --- ---
    VERONIKAEMA: já se tomu taky vždycky pošklebovala, až jsem narazila na stokrát omýlaný problém - potřebuju šátek přeprat. Nojo, ale do čeho navážu než úschově, aha?! ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Co si myslíte o celodenním nošení v šátku, máte někdo načteno? Nosím obvykle jen jednu, max dvě epizody denně, pokaždé hodinu až tři, ale občas někde čtu že někdo nosí celý den. Zajímalo by mě, jestli a jak dlouho je to pro vývoj miminka dobré. Vidím třeba že v šátku dítě mnohem víc spí než mimo něj. A je jasné že tyhle věci se s postupným věkem v řádu týdnů mění. Ráda si nechám doporučit, kde si o tom něco přečíst.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Dneska jsme byli na výletě a mrňous strávil nejvíc času v nosítku u táty. Spokojeně koukal, broukal si i spinkal. Ani u mě se mu tak nelíbilo.
    Jen muž si teď stěžuje, že ho bolí lýtka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam