• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SIG: je to fakt krasa a ta chladivost jde uz z obrazku...ty kvetinky tam jsou vysivane? nebo dokonce vytkavane???
    SIG
    SIG --- ---
    KLEVKA: diky :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SIG:

    Vkládám za SIG tuto květinovou nádheru....

    Tady popis co psala SIG :
    na návštěvě NAMAK Neo
    je to skvost. hebouckej, mazlivej, chladivej. vcera 9kg takrka cely den, byli jsme na svatbe (ceskoslovenske ;) ) pecka.

    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    TABBY: zejmena ve spanku jsme stejni, zkusim to dat k sobe. musim vopicaka vyfotit, ale sorry, uz koncim s OT ;)
    TABBY
    TABBY --- ---
    MULTICAT: ... ktera z tech cernobilych fotografii neni moc patrna ;)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KLEVKA: diky, mame docela pekny fotky z detstvi :)
    A teda Prokop je mi hooodne podobnej, az na tu barvu oci ;)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    MULTICAT: VAUUU, to jsou tak krasne fotky...!!!!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: a tady detail na mou malickost, hehe

    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KLEVKA: i s brachou, sorry za kvalitu :) mama rikala, ze mi bylo cca rok a pul

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    MULTICAT: pojd do toho..!!! (+:
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KLEVKA: taky jsem videla v krabici fotku mamy, jak me v necem tahne... zkusim dohledat ;)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Rok a tri mesicni Klevka nesena mámou (+:

    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    TABBY: Díky
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: Takhle me nasi nosili po Hostynskych vrsich , krizem krazem, treba nekde taky najdu foto (+: az bude cas...
    TABBY
    TABBY --- ---
    GLOBALISTA: Hele, Amazonas neni spatna znacka. Mam RS od Amazonas, pouzivam ho denne (a sedi mi podstatne lepe nez RS od Storcha).

    Ono zalezi, co od satku chces. Pokud univerzal v ciste bavlne, je Amazonas cajk. Pokud mas citliva ramena a predstavu o noseni i tezsich deti (jako proc ne, noseni na zadech je super a satek je na to podstatne pohodlnejsi nez nositko), zvaz neco primesoveho. Ale to zalevno vetsinou neporidis.

    P. S. Mam desetikilove dite. Nosim na zadech nejcasteji ve Vatanai Orkney, ktery by gurmani doporucili tak do deviti kilo. Obcas sahnu pro Fidelle s vlnou - a rozdil na tech zadech je fakt znat (jakoze Fidella lepsi).
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenost se šátky amazonas? Doteď jsem používala nosítka Beco a pro novorozence Caboo, na třetí dítě bych ráda zkusila šátek. Od kamarádky jsem si včera přinesla exemplář právě výše uvedené značky a párkrát navázala plyšáka do kříže s kapsou. Šátek je bavlněný, krásně se mi s ním váže, ale barva je pro mě naprosto nevhodná, takže začínám koukat po webech, kde pořídit "hodně muziky za málo peněz". A právě ty šátky amazonas začínají nové pod 1500, což je mi dost podezřelé... Na co si mám dát bacha?
    Určitě ještě projdu nástěnku a zpětně diskuzi, ale opakování je matka moudrosti a já ocením i tipy na co nejuniversálnější šátky (a klidně i na konkrétní kusy, pokud budou ve studených barvách :))
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    AOTEAROA: ja mam teda se satkomanii dobrou zkusenost (asi metr dva zpatky), akorat me sere, ze nemaji rovnou na webu napsany, jak dlouhy jsou cekaci lhuty nebo co se bude dit po provedeni objednavky. proto jsem jim nejdriv napsala co konkretne chci a docela rychle mi odpovedeli, ze je to pujceny a do tydne by to meli mit zpet a jestli si chci pockat. kdyz mi to pak posilali, tak mi zas dali vedet, a kdyz jsem to vratila, tak dali vedet ze to prislo a ze odesilaji prachy, a asi do 3 dnu jsem je mela zpet.
    ja sem celkem alergicka na to kdyz eshop nedodrzi dodaci lhuty nebo ma spatnou komunikaci, a musim rict ze teda satkomanie v pohode.
    KAI
    KAI --- ---
    Pokud mají i něčeho týden a delší dodací lhůtu, tak si raději připlatím a volím platbu na dobírku, aby mi nevisely peníze někde v luftě.

    Sama teď čekám na jedno Yaro z šátko mánie, tak jsem fakt zvědavá...
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VERONIKAEMA: bohužel podobná, i když ne tak špatná zkušenost - na iŠátky.cz i na Šátkomanie.cz :( šátky na objednávku prostě nemají dodací lhůtu týden až dva, ale spíš "něco mezi dvěma týdny a nikdy", a navíc ani jeden eshop neumí dobře komunikovat. já objednávala na isatky.cz a po 2 týdnech jsem psala dotaz zda vůbec mají šátek na cestě od výrobce, abych věděla jestli si nemám objednat radši něco jinde. odepsali asi za 3 dny, že je šátek na cestě k nim a pak mi ho hned poslali a to už bylo rychlý. ta samá zkušenost s druhým webem. prostě to asi dělají jako vedlejšák k práci nebo na mateřský nebo já nevim, a nedrží to v hlavě ani si to nikam nepíšou, a prostě na ty zákazníky zapomínají. šátek jsem samozřejmě měla zaplacený předem. měla jsem štěstí, že pak dorazil, anžto někteří lidé mají i tu zkušenost, že po 2 týdnech dal výrobce vědět že šátek vlastně nebude.
    kdybych měla obchod, tak lidem píšu průběžný stav objednávky, žejo... bohužel ne všichni to u nás ještě umí. ale je zase fajn, že si to můžeme koupit jednoduše v ČR ;)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    SIG: tak jsem toyslela, jen na protahovani. Na RSlevel jsem se jeste nedostala, asi nejsem dostatecnej zapalenec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam