AOTEAROA: Nekomplikuj mi to! Já psala, že vás začínám chápat, ne že chci být jako vy :D :D :D
Velmi těžce se rozhoduji, proto jsem celý proces co nejvíce zjednodušila. Chci něco, aby na tom nebyly vidět fleky a abych se o to nemusela moc starat (jsem schopná max. to jednou do začátku přežehlit, o nějakém ručním praní nemůže být ani řeč), z toho mi vychází ta bavlna. A pak už jsem jen čekala na takový ten och moment, kdy mi něco vyloženě padne do oka.
Takhle si chci vybrat jeden (dva ;)) šátek a pak už se jimi a nošením samotným nijak zvlášť nezabývat. Naopak budu střídat i kočárek a nosítko (Beco), ať už pro tohle nové miminko nebo starší dvouletou. Jelikož kočár i nosítko mám už od prvního děcka (tohle je třetí), to, že zůstanu u jednoho šátku, mi přijde docela reálné. A pokud nebudu mít srovnání, nebude touha, že? Navíc nerada nakupuju a ač mám dost věcí, co bych potřebovala prodat, odhodlávám se k tomu už čtyři roky :D Takže si vážně myslím, že střídání šátků u mě nehrozí.
Teď mám půjčený již zmiňovaný Amazonas v gramáži 180, je super, s minimem předchozích zkušeností (tzn. dvakrát navázaný plyšák) jsem navázala čtyřdenního novorozence. Ale ten šátek je bílý a já jsem známé prase a vůbec. Ale počítám, že nezpevněné mimino odnosím v tom.
Je mi jasné, že vyšší ceny mají své opodstatnění, ale než kupovat šátek za pět, radši mímo vrazím do toho Beca a ušetřím peníze i starosti s rozhodováním (v tom jsem vážně marná..)
Samozřejmě dokud nemám nakoupeno, budu za tipy a postřehy ráda, taky uvítám kritiku mnou předvybraných šátků. Ve fb skupince Nosíme děti jsem od minulého týdne.