• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    Děkujeme Klevce za půjčení hluchátek :)
    KYO
    KYO --- ---
    Kdyz cekate na Tulu Toddler, ale vase dite se proste chce nosit na zadech :)))))

    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SIG: no tak to je pecka, to máte super skupinu! jo rakovina mozku, tos popsala dobře :D nechtěla bych tam teda ale dělat admina... každopádně jsem tam trochu něco dala a dobře se přes to prodává, jak je tam víc lidí. aspoň to co není úplně drahý a speciální.
    SIG
    SIG --- ---
    AOTEAROA: dik :) hele to je vsechno v ramci regioskupiny. holky se do toho oprely a vyjednavaj testovani primo u firem a klape jim to. ted se mi sesly tri najednou(!) takze chvilema na svestku ale super :)
    na nd taky nechodim to je na rakovinu mozku
    SIG
    SIG --- ---
    KLEVKA: fakt.a jako dost prekvapilo. ted jsme byli fotit, zkusim to vecer nejak sepsat a hodim vam sem odkaz na blogisek at to taky neldo cte :D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SIG: vy jste krásné :) hele jak se dostaneš k testování? to chodíš na diskuzi Nosíme děti a vychytáš, když se vyhlašujou nějaký testovací šátky, nebo jak to děláš? chtěla bych se taky zapojit, ale ač na mobilu visim nezdravě furt při kojení, tak tohle jsem nikdy nezachytila. já teda do Nosíme děti ani moc nechodím, strašně moc lidí a přísnejch pravidel, člověk aby se tam bál si uprdnout ;)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SIG: Toto fakt je Sanami? Ty jo se rozjeli...Jinak dnes na cajomiru jsem videla Sanami kastanek a nemohla jsem ze slecny a satku spustit oci....To bych necekala...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LALOBA: dvoletaka bych si jeste s klidem soupla na bricho a batoh s vecma na cestu na zada....budes to mit aspon vyrovnany z obou stran (+:
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JANISKA: jinak me se povedlo doma kdysi chodit s Any vykapsovanou (((+: jistily to ty pruhy pres nohy, nevypadla (+:
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JANISKA: ja myslim, ze ten tvuj batuzek dobry a das tomu par dni, kazdy den a uz si to vychytas, na zacatek takhle supr....Az si podchytis jeste vic zakapsovani tak to bude uplne ok...za me palec nahoru ze to zkousis, jen tak dal..!
    TABBY
    TABBY --- ---
    JANISKA: Tak pořád jsou dole ty pruhy, ze jo...
    TABBY
    TABBY --- ---
    AOTEAROA: To je potíž tech kapes dělaných pomoci gumy od tepláků. Jsou malo dotažené. Řešením je buďto větší dítě, nebo ruce jak hadi zena, které ti umožní sáhnout dostatečně vysoko a kapsu dotáhnout.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: Tyjo, díky za upozornění. Tohle by mě nenapadlo, že se to fakt reálně může stát :/
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA: Jakože, on nebyl venku, ale měl už tu kapsu na zadku jen tak jako navlečenou a kdyby se ještě vrtěl, slezlo by mu to.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: Musíš sahat na zadek a kontrolovat. Mě to nenapadlo, jak jsem šla prvně v euforii, všimla si kámoška se kterou jsem měla sraz.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: jé, nestraš, to vykapsování je taková moje noční můra. Cejtí to člověk nějak, když k tomu dojde? Nebo sis toho všimla až při sundavání?
    LIENEN
    LIENEN --- ---
    AOTEAROA: Jo, to jsem si myslela, tak nic no :-D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    LIENEN: Musíš dítě začít zvykat než umí utéct :-D proto to trénuju :-D
    LIENEN
    LIENEN --- ---
    AOTEAROA: Ještě jsem se neodhodlala zkusit nošení na zádech ( v šátku). Ale jen když vidím to video, tak se směju, protože jen než bych si ten šátek srovnala a sebrala jak potřebuju, byla by mladá na všech čtyřech a na druhém konci gauče. Jak tohle řešíte? U nás už bývá boj i přebalování, natož aby vleže počkala, než si neschopná matka srovná a pobere šátek. :-D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: kapsu dělám za kalhoty taky. jinak bych ji neudělala vůbec, je prostě ještě malej. ale stejně se mi při tý procházce na poštu po půl hodině vykapsoval. zkoušela jsem i přes hlavu a další, ale zatím mi nic nefunguje, jen zakapsovat za kalhoty a hodit přes rameno. já na něj ještě moc ani nedosáhnu zespod na zadeček, když ho mám za krkem. časem to půjde líp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam