• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Bylo by možné nafotit mi ho rozepnutý z rubu i lícu, abych viděla, jak tam jsou střižené (šité) ty přední díky a pásky? To by mi stačilo. Střih na rozepínací kabát mám, jen ty úpravy na zavinutí nemůžu pořád vychytat :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KYO: gratuluju :)
    KYO
    KYO --- ---
    KOTENCE: satek nemam, jen tulu toddler.... s tim moc nevykouzlim...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KYO: Dokud to slo, tak na brise, pak DH na zadech. Uzel nad brichem nebo na tibetana. Ale ty uz mas velkou holku, to spis uz jenom na zada. Plodu neublizis, ma tam delohu a vodu, mackas spis sebe :-)
    KYO
    KYO --- ---
    Zdravim,

    chci se zeptat, jak jste nosili ditko (vetsi - cca 14 kg) v tehotenstvi. nosim ji na zadech a brisko nemam jeste zadne, ale je to dost velky tlak, tak aby to neskodilo.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    LAUDAM: doma nemám, ale je to ttento kabátek: https://www.fler.cz/zbozi/tehotensky-a-nosici-zavinovaci-fleecovy-kabatek-8049355 to ale asi nepomůže co :))
    PETPET
    PETPET --- ---
    SANCHA: mam ellevile zara coffee a je bozi. Ale teda 100% bavlna a uz po nekolika detech. Se lnem nemam zkusenost, ale tahle znacka je bozi...a tesim se az do nej navazu dalsi mimi :-)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SANCHA: Potvrzuju to s tím prknem, jak píše Aotearoa. Napodruhý bych lněnej šátek koupila určitě zanošenej - pak je naopak fakt prima. Ale myslím, že je super (aspoň ten můj) klidně i na zimu.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SANCHA: len potřebuje zanosit, takže ten bych koupila buď použitý a zanošený nebo bych se mu vyhnula. Případně koupit a zanosit vlastním batoletem před narozením sourozence. Jinak to bude prkno a bude se blbě vázat. Plus len je ideální materiál na léto, takže kdybych čekala miminko na jaře v létě, tak ten šátek koupím teď a pošlu po spolehlivých kamarádkách na zanošení, jinak bych koupila jiný ;-)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SANCHA: Nojo ten je nadhernej (+: Jinak na novouska ja osobne bych spis koukala jestli ho nemaji s bambusem, to jsem zkousela a ellevill s bambusem to je tak nadychany nunacek, neskutecne...Se lnem zkusenost nemam, ale vetsinou, kdyz ho mas novej je potreba zanaset, ale buh vi jak je to zrovna s touto znackou...Jinak ja osobne uz bych nikdy konopi ani len asi nebrala. Jsem lina na jakoukoli udrzbu navic... A na mimi ja pujdu taky do bavlny...(+:
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    PETPET: myslis ze ted budou az bude vic podzim? ja byla ted v kiku a zavinovaci svetrik sem nevidela )))+:
    PETPET
    PETPET --- ---
    LAUDAM: v Kiku je taky mivaji - za par supu...
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    MYRTHIE1: Jakmile budu mít jeden originál, tak si snadno udělám střih i na teplejší verze.... mam zavinovací zimní kabát z Thao.cz, není primárně těhotenský ani nosící, ale velmi praktický :)
    Lidl budu hlídat a pokusím se ukořistit, díky :)
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    LAUDAM: Když má Lidl týden s jógou, tak tam maj vždycky tyhle zavinovací svetříky, já tam jeden pořídila a přesně na konec těhotenství a teď nošení úplně super, jen to teda je dost slabý, takže moc do zimy ne.
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    PISISKVOR: Ale jo, z toho by to šlo "obšlehnout", když vynechám ty děsivé volánky a dám nějaký rozumný lem, tak to půjde vymyslet. díky za odkaz :)
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    Ahoj, nemáte doma někdo podobný zavinovací svetr nebo kabátek? Vypadá velmi funkčně pro konec těhotenství a poté i nošení v šátku, jen nemůžu nikde vyšťourat lepší fotky, abych si dorozkreslila střih.

    JANISKA
    JANISKA --- ---
    JANISKA: yaro s repreve úplně super! jsem zvyklá na těžší šátky, tenhle je fakt tenounkej a lehkej. trochu pruží, ale když jsem malou navázala, seděla na místě jak přibitá. materiál je velmi příjemnej a lehounce klouzavej, absolutně nemačkavej. není to takovej mazel jako můj lněnej šátek, ale zas si říkám, že bude díky svojí lehkosti a skladnosti skvělej na cestování.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: bohužel, jak jsme tu už psaly, tyhle problémy s doručováním a ne úplně přesnou, i když třeba ochotnou komunikací, maj išátky i šátkománie :/

    a já se moooc těšim, páč jsem se přihlášila na několikero testování a postupně se u mě ukážou tři šátky a dvě nosítka :) tak aspoň snad nebudu mít takovou potřebu si kupovat další svoje :D což naštěstí zatim nemám, co jsem si pořídila mentolku (ten poslední), akorát mě trochu mrzí že je kratší než bych na některé úvazy potřebovala, hlavně kvůli svým slabým zádům a potřebě se do toho šátku trochu víc zamotat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam