Přiznávám, šátky mě chytly víc, než jsem myslela. Dnes mi přišel nosící kabát, už jsem ho vyzkoušela a jsem nadšená a taky jsem projevila zájem o použitý Ellevill Zara Aubergin, kterým bych nahradila současný krémový Amazonas. A koukám, že se v inzerci začínají objevovat moje vytoužené lišky, tak třeba i na mou preferovanou barevnou variantu taky dojde :)
Mám dva dotazy. Co se může stát, když bavlněný šátek vyperu normálně v Arielu? Nebo ho dokonce přihodím k várce prádla?
A pak ještě přemýšlím, že bych pořídila šátek na občasné poponášení dvouleté dcery. Předpokládám, že použiji co nejjednodušší úvaz na záda (batoh?). Jaký šátek byste mi doporučily? A jakou délku? Ideálně, kdybych mohla poponést i staršího, osmnáctikilového :) A ringsling musí být ušitý speciálně, nebo jde s pomocí kroužků dočasně vytvořit z krátkého šátku?
P. S. Kabát mám
tento z třetí ruky a na moje účely je super, ale zpracování mi přijde docela fušerské (šití dole u zipu, kde je každá strana jinak, stejně tak rozdíl ve všití rukávů). Jsou to detaily, ale při té ceně nového bych čekala víc.