• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: Všechno ne, chce to číst komentáře/recenze pod oblečením - tam vždycky uživatelé a uživatelky píšou, jestli sedí tabulková velikost, nebo jakým směrem a o kolik je posunutá. Můj trenčkot na nošení z bonprixu teda odpovídá těm tabulkám, kdybych si vzala menší, nenarvu se do něj.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VERCA_ZABA: VŠECHNO oblečení z bonprixu je obvykle o jednu co dvě velikosti větší. Takže když se rozhoduješ mezi dvěma, volíš rozhodně tu menší.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    VERCA_ZABA: aha, tak v mojí velikosti už to stejně nemaj:)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TRISSIE: jj, je i těhotenská. sice jsem nosící oblečení kupovat nechtěla, ale ta parka se mi líbí i jako na normální nošení a třeba ji pak ještě někdy využiju i na třetí způsob:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VERCA_ZABA: ber to tak, že ta parka je nejspíš současně těhotenská, takže tam rozhodně musí být prostor na rozšiřování :-)
    já na té bundě musela utáhnout, co šlo, a furt tam je prostor na tlustý svetr, což ale není na škodu.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    říkáte, že to oblečení je větší? mám tam v merku jednu vestu a jednu parku - tu ovšem mají jen vel. 40 a já nosím spíš 40-42, jak co..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRISSIE: Tak tu taky nemají v mojí velikosti. Ach jo :o)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: tuhle: https://www.bonprix.cz/...-bunda-s-vyjimatelnou-vestou-a-vsadkou-na-miminko-tmav-modra-942177/#image
    přes zimu asi moc outdoorově nosit nebudu (jen na přeběhnutí mezi autem a školou, nebo MHD po Praze a krátké pochůzky, ale žádné výlety), takže mě nalákala ta odendávací vesta, že bych vystačila s jednou bundou na podzim, zimu i jaro. Ale rukávy jsou docela tenké, tak uvidíme... no místo na svetr dospod tam rozhodně je :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRISSIE: Jakou bundu máš? Na velikosti Bonprixu nadává každý, je potřeba brát předem v úvahu, že to bude větší.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak mi dorazila nosicí bunda a mikina z bonprixu, nadávala jsem jak špaček, že je to obrovský a že jsem měla vzít o velikost menší, že to zapnu s miminem vespod i bez nosicí vložky. pak mi ovšem došlo, že nikoli oblečení je příliš velké, ale Bára taková prďolka, protože kolem ní zapnu (i když natěsno) i svoje normální mikiny :-)

    takže máme za sebou první větší výlet, dva kiláky z autoservisu. Bude potřeba trénink, docela se pronesla, i když je to takový malý kotě!
    TABBY
    TABBY --- ---
    AOTEAROA: Nenarocny uzivatel, fakt :-)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    wooooow tohle bych chtěla!! :D



    40% combed cotton
    30% tsumugi silk
    30% linen
    Approx. 300 gsm
    size 6 - 2nd grade - € 380
    SIG
    SIG --- ---
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    BARBORKA: jj, storch se celkem da i na prenaseni batolete, nosim s nim na zadech, muzu si bederak zapnout nad brichem a oprori kibi si ramenni popruhy zavazu jak kratky potrebuju. oproti satku mozna min pohodlny, ale kdyz uz jsem zvykla dite davat na zada v nositku, nemusim satek resit
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    VERCA_ZABA: zrovna ta Free to Grow se mi zdá fajn. Dík moc, kouknu do obchodu. I když kamarádka mi má vrátit šátek, tak bych mohla počkat - jenom nevím, kdy se ho dočkám :/

    JANISKA: já právě myslela, že to Storchenwiege je do 15ti kilo, což měl starší asi v ještě v pěti letech...:)
    TABBY
    TABBY --- ---
    AOTEAROA: Všechny jsem myslela. :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    TABBY: Jako abych odprezentovala ten nový? Pořídila jsem na nošení batolete na zádech šestku Omnifera Kubista Naturalista. Mám ještě Inception 017 a bohužel teda v pětce, což je dost nepraktická délka, jak jsem nakonec zjistila. Kámoška s tím double hammock uváže na jeden uzel, já vůbec, teda až se to naučím :-D

    Naturalista je cca 280 g, egyptská bavlna a 30 % hedvábí. Takže spíš tenký a nosný, vzdušný letní. Na první pohled nicmoc barva, ale v detailu...
    TABBY
    TABBY --- ---
    AOTEAROA: Odprezentuj tady prosim ten svuj satkovy poklad, vcetne slozeni, dik. Zajima mne, cemu jsi podlehla :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BODY_SUIT: Budu jich teď mít sedm a v budoucnu ještě budu potřebovat nějakou nosnou sedmičku pro chlapa, teď jsem mu jednu koupila a je nadšen, jenže je tenká.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Ach bože, tak já jsem si koupila další šátek. Zavřete mě někam! Nebo si ode mě někdo kupte Kokadi Arielle Saphir, co jsem vám tu ukazovala, dá se vyfiltrovat. Je úžasný, hladký, správně pružný, lehce silnější, celoroční, od narození po batole. Je to kratší šestka, takže pokud se rozhodujete mezi pětkou a šestkou nebo jste štíhlé postavy, je to ideální. Miluju ho, ale je u nás nejdéle a někomu by skvěle posloužil.
    Vlastně doufám, že ho nikdo nekoupí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam