• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KLEVKA: dnes jsme byly se starsi na narozeninove party a mela jsem cuky navazat Marketu do satku. Myslim, ze jeste tak den dva a pujde do satku.
    TABBY
    TABBY --- ---
    TER8K: Muzes (koupit pevny satek). Otazka je, jakou delku potrebujes, jaky material preferujes a co od satku cekas - jestli maximalni pohodli pro aktualne velkeho nosence, nebo mas predstavu, ze ti vydrzi i pro batole...
    TER8K
    TER8K --- ---
    Tak jsem si koupila Manducu a je naprosto skvělá, jsem z ní natolik nadšená, že bych přece jen chtěla zkusit i šátek. Nějak ten strach z vázání překonám. :D Můžete mi poradit, po čem mám kouknout? Ráda bych se (pro začátek) vešla do 3000,- Dítko mám dvouměsíční, takže elastický šátek už je asi zbytečný a můžu si koupit rovnou pevný? :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SUFFOCATE: kibi jsem mela a stvalo me , ze se mi u nej celkem brzo zlomil bederak... A celkove jeho plus je asi jen to, ze je rostouci, jinak jsem poznala mnohem pohodlnejsi nositka...Ovsem, tohle plati pro me, u nositek je takova specialita, ze kazdy to citi jinak..no...takze asi rada na nic..Jinak kdybych ja osobne mela sanci si koupit madam, tak jdu do toho....
    jinak vypis u me pohodlnejsich- lenny lamb, blue bear, tula, lenka, moni-lu
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LENZIE: jo bylo krasno , slunecno, ach...dekuju (+:
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    Máte někdo zkušenost s nosítkem Madame GooGoo? Mám ho na vyzkoušení a je mi moc příjemné, oproti Manduce fakt rozdíl, ale nechci kupovat něco tak drahého, když jsem nevyzkoušela kromě Manducy nic jiného.. Co Kibi? Máte někdo?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Nádhera!
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Konečně po dlouhé době máme taky nosící foto (+: Minulou sobotu nám vyšlo krásné Krakonošovské počasí a užili jsme výhledy na Sněžku z Rottrových boud....
    Na zádech Any 3 roky a my s miminkem v 8 měsíci těhu... Any toho ušla spoustu sama, únava šla znát, tak to zalomila na zádech a snesla jsem ji z kopečka dolů při západu slunce, krása...

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    PETPET: mam jezerne modrou a je skvela, ma v sobe vevnitr kvantum gumicek na poutahovani, takze to pak nevypada jako pytel ale slusivy vypasovany kabatek, mam ted tehu vsadku a pripadam si i v tom softshelu elegantne...
    PETPET
    PETPET --- ---
    PISISKVOR: no, tak to mame prave stejne - L je mi obrovska a M tak trochu mensi. Ale doufam, ze brzo zhubnu...
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    PETPET: ajo, tak to chapu:) ja myslela, ze ti prisel blbej ten material nebo ze to bylo nejak spatne usity. Me ta bunda prave prekvapila svoji kvalitou (bezny softshellky kupuju ve sportu, pricemz za poslednich 10 let jsem jich uz mela x, a ta od AW mne skoro prisla ze predci vetsinu tech, co jsem zatim mela - ja si prave druhou budu kupovat v jine barve jen tak z pleziru, protoze je to asi nejlepsi softshellka ever, taky hodne kvuli te delce; jinak asi je to hodne i o vybrane velikosti, ja mam S, ktera je mne realne trosicku mala, ale kdyz jsem zkousela M, tak v tom jsem byla ztracena jak v pytli)
    PETPET
    PETPET --- ---
    PISISKVOR: ja jsem ji objednavala na jejich eshopu cca v pulce zari, pak jsem menila velikost ke konci zari a pak jsem porodila a zjistila, ze mi uplne nesedi.
    Nevim no, nejak tam chybi takovy to zamilovani se. A pocit, ze je bozi. Ale to bude i tim, ze potrebuju zhubnout.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    PETPET: kdes koupila bundu od AW? Uz kolik tydnu cekam, az budou dostupny (na webu maji 2.pol.rijna a bohuzel ostatni eshopy je maj klidne "skladem", ale az clovek objedna tak zjisti, ze vlastne nemaj a cekaj az AW za nekolik tydnu nasije - to me dokaze docela nasrat).
    A proc te vlastne zklamala? Ja uz teda jednu mam od minule zimy a zatim super zkusenost...
    PETPET
    PETPET --- ---
    KLEVKA: a jakou mas? Me ta AW trochu zklamala a premyslim, jestli si ji necham...
    SIG
    SIG --- ---
    holky rozdil Buret vs. Tusah prosiim

    (mam ted na navsteve Vatanai Iris (B) a je skvelej. Moc se mi libi Firenze (T) a neumim si to moc predstavit tak jesi jako ma cenu se do toho nejak bezhlave vrhat)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    PETPET: Supr , bunda od AW...ten kabat od kakadu vubec nejak nesel najit vid? ja ho chtela taky, ale nez jsem stihla tak zavreli v Praze branu a skoncila jsem s Loktushe (+:
    PETPET
    PETPET --- ---
    AOTEAROA: taky mam pocit, ze me zada boli i z toho, jak je tenky. A jinak teda ja si nikdy nekoupila drazsi satek naz prave toho yarouse za 2.500,- myslim. Ja bych se o ty drahe bala - neumim se o ne starat. A taky jsem se nechtela bat pouzit satek v lete treba jako deku na sezeni v parku a tak...
    Navic jsem si ted koupila AW nosici bundu za 3.500,- takze jsem se trochu vycerpala.
    Uz jsme se domluvily s id Tabby na docasne vymene :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    PETPET: Tenký šátky nemám ráda... Je to vidět na mužově Fidelle, se tak jako motá a blbě se to rozkládá do plochy trochu.

    No ten co se ti líbí je právě ten na prodej no, nosný a příjemný, kratší šestka, dala bych ho za 4200 i s posláním. Ale chápu, že to není levné.
    PETPET
    PETPET --- ---
    AOTEAROA: ani ne prave (radsi to moc nesleduju). Hodne se mi libi treba ten tvuj na prvni fotce druhy z leva, ale nemam ted moc penize... Spis resim, ze mi moc nevyhovuje eleville zara coffee - je uz dost pouzivanej (odnosil min.5 deti) a taky tak ne uplne prijemne tenkej. Ale na nauceni se vazat je super - dobre drzi a nemusi se dotahovat.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    PETPET: Potřebuješ nějaký konkrétní? :-) jsem zvědavá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam