• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ne, tak jinak, prdim na elasticky satky, rozhodla jsem se rovnou pro nositko s novorozeneckou vlozkou, protoze kluk ma zatim jen 4kg. predvybrala jsem bud manducu nebo nositko tula. to jsem udelala dobre, to jsou kvalitni nositka? spis se priklanim k tomu tula, protoze je hezci, vyber z mnoha motivu, kdezto ty nositka manduca jsou vzhledove nic moc.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    POZITRON: ano, bude to platit pro všechny elastiky a ideální je tak na dva měsíce.
    KAI měla caboo a pokud vím tak pak už byla taky ráda za pevný šátek. jestli to chceš teprve pořizovat, tak bych do elastiku určitě nešla, spíš bych zašla na kurz vázání pevného šátku, pokud nemáš zkušenou kamarádku šátkařku, která by tě naučila tipy triky, aby ti vázání nepřišlo složité.
    nebo si ten elastik někde jen půjčit a přečkat s ním do doby, než budeš moct používat nosítko, jaké si vybereš, pokud ti šátky nevyhovují.

    a pokud se na to neptáš pro sebe ale pro někoho, tak bych asi elastik dala jen někomu kdo miminko teprve čeká, páč to fakt moc dlouho nevydrží.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    prosim, netusite, do kolika mesicu realne vydrzi tenhle elastickej satek? https://www.mall.cz/nositka-satky-krosnicky/manduca-sling


    premyslela jsem o caboo, ale i kdyz v popisu uvadej, ze je vhodnej do vahy 10-15kg, tak v recenzich se zas pise, ze pohodlne pouze do cca 6kg, pak uz se provesuje. tohle bude platit pro vsechn elsticky satky?
    SIG
    SIG --- ---
    Mam krizi! Neco chci a nevim co. Resp vim co, ale nevim ktery satek mi to splni. Navic potrebuju neco prodat a to se nedari a ten ktery by se nejspis udal, dat nechci.... uwaaaaaaaa
    TER8K
    TER8K --- ---
    Rozhodně si nekoupím šátek aneb člověk míní.... :)

    TESAY
    TESAY --- ---
    JANISKA: děkuju. Zkusím ten obchod a pak se uvidí co dál.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TESAY: Kamennej obchod s šátkama je Dítě v šátku na Letný. Nebo najít na FB pražskou nosicí skupinu a vyrazit na nějakej nosicí sraz? Nebo mně se moc líbil kurz nošení na Andělu v Čase pro rodinu, tam taky byly různý šátky na osahání.
    TESAY
    TESAY --- ---
    Ahoj, jdu pro radu. Kam v Praze pro nosítko/šátek? Potřebovala bych si všechno v klidu vyzkoušet (sama nevím co si vybrat) u šátku mám obavu z vázání, ale třeba když si to zkusím, tak zněním názor.
    TER8K
    TER8K --- ---
    Hlásím, že šátek už přišel a je naprosto boží. Teď se s ním ještě naučit. :D Dítko je při navazování vcelku klidné, jen si zarytě drží prohnutou páteř, žádné klubíčko. Snad pomůže zkusit to, až bude v polospánku uvolněná :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    ELGEMA: nojo tak to jsou naprosto jasné záclonky :D máš to krásný :)


    KAREN: já bych se toho asi bála, jak každá pračka pere jinak. moje pračka mi hned pustila chlup na té AW mikině, tak bych asi do ní nic s hedvábím nedala, na to jsou to moc drahé a funkční kousky.
    doufám že budu muset šátky s hedvábím prát co nejméně :D zatím jsou oba moje vyprané od předchozí majitelky a já je na sobě měla párkrát.
    KAREN
    KAREN --- ---
    AOTEAROA: jen pozn.: Moisha ma u repreve s hedvabim (a bavlnou, samo) taky psany prani v pracce - teda ty moje srdicka maj hedvabi snad 4 % a do pracky to jde; nejspis zalezi, kolik moc ho tam je?
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    AOTEAROA: Jedine foto, ktere mam. Vic ja a syn, ale myslim, ze je patrne, jak je satek krasny :)

    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    ELGEMA: Ukaž :-D
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    AOTEAROA: haha:) to člověk ocení

    Mě zas teď jedna známá paní řekla, že můj šátek vypadá jak záclonky ve vlaku...
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    ELGEMA:

    "Co to zas máš za hadr po starý bábě? Takovouhle kousavou deku má babička jako přehoz ne?"
    "To je můj druhej nejdražší šátek ty drzoune!"
    "Ježíš a ono je to dokonce tvoje?? Jsem myslel že to je zas nějaký testování."
    "Mnoo ehmmm....."
    PETPET
    PETPET --- ---
    AOTEAROA: dupeto jsou super - psala jsem jim obvod hlavy a synovi sedi perfektne - ma ji cca od 8 mesicu jeste ted - ma 2,5 roku. Mame dvojitou, podsitou merinem.
    Many months mu treba vubec nesedela...
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    VERCA_ZABA: monymonths
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VERCA_ZABA: ono je to velmi pružné. Koupila jsem nějakou tu menší velikost na půlroční dítě a vydrží asi dloooouho. Mám jednovrstvou a pak na zimu dvouvrstvou.
    Jen ty Dupeto kukly z bavlny zdaleka tak pružné nejsou, tam jsem poprvé objednala nějakou a byla mu malá, tak jsem ji darovala, a ulovila jsem si u jich nějakou velikou a do té prostě časem doroste. Tak za tři roky :-D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    AOTEAROA: ta crawler vypadá moc hezky, hlavně je tam docela velké rozpětí velikosti 40-46. díky!:)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VERCA_ZABA: merino Crawler. Bavlna Dupeto. Odtamtud i božské rostoucí tepláky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam