• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    KAI
    KAI --- ---
    FRENNET: ja jsem z Brna. jak mas stary dite? :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Prosim vas, kdo je z Brna. Nedostala jsem se na dnesni osahavarnu a teda dite neumim navazat na zada. Nejak jsem se to pokousela udelat sama doma. Tak jsem se nezapotila uz dlouho! Nemuzu nekoho z vas poprosit abychom se nekde v Brne potkaly a ukazaly jsme si to?
    Platim kafem, zakuskem nebo necim dle vaseho vyberu.
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    SOLEI: Já ho měla na testování a mně nesedlo, přišlo mi takový dost tuhý, ale mám šátkový vázací, tak jsem díky tomu asi zmlsaná.
    KAI
    KAI --- ---
    AOTEAROA: hezky! to je od tyrkysove jen kousek ;)
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    Prosím vás, mám takovej lama dotaz, když prodáváte nosítko šité z šátku, jak nastavujete cenu? Cena původního šátku + cena ušití, nebo o něco snížená cena původního šátku + cena ušití?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KAI: ve skutečnosti je to spíš taková "jarní zelená". Ale fialová tam je, ano :) možná ta fialová zkresluje a dělá tu zelenou zelenější, nebo to dělá ta bílá osnova (nebo jak se to jmenuje). výrobce píše "fialová Ultra violet a zelenkavá Arcadia".
    KAI
    KAI --- ---
    AOTEAROA: tak ale prece jenom je tyrkysovo-fialovej, no ne?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Po vybalení z balíčku a po prvním praní :)



    SIG
    SIG --- ---
    AOTEAROA: fern mesmeric je muj sen. To jsou tyhle barvy dotazeny k dokonalosti :) ale ta lafice je fakt uzasna. Na to ze je to povetsinou bavlna (14%hedvabi) tak je to neco naprosto novyho
    A ti vlkodraci taky. 20buret 20vlna nejvonavejsi zalezitost. Strasne zvlastni struktura... Fakt supr. Jsem nadsena,ze se mi takhle na sklonku postestilo :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    FRENNET: vyhoda je, ze by to melo vrcholit snad ve ctvrtek...
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SIG: háááá tak to jsi asi patřičně hrdá! já většinu vzorů Solnce neoblibuju, ale věřim že jsou kvalitní a příjemný. líbily se mi od nich fáze měsíce a Fern.


    já byla dneska venku cca hodinku a docela mi to stačilo (horní půlka těla zpocená, dolní omrzala). dítě mělo merino body, punčocháče, merino kamaše (kalhoty) co má až do podpaží, AW válenky na šlapátkách, lněný vetřík, merino šálu a dvojitou kuklu, kapucu, já měla merino spodní rolák, merino šátek Moisha, přes to nosící merino svetr a softshellku. tu jsem měla vyhrnutou tak, aby na něj skoro nefoukalo a měl na hlavě kapucu od toho svetříku. celou dobu měl teplý čelo, který jsem pravidelně kontrolovala pusinkováním, a když jsme se vraceli domů, už chtěl ze šátku ven, byli jsme oba dost horký a já měla akorát omrzlý stehna (dvě tenké vrstvy).

    nojo, reklama na merino a moje podléhání marketingu, když mám tohle všechno navlečený v trapných středočeských mínus osmi stupních :D
    SIG
    SIG --- ---
    Kdyz tu hlasite ty novinky tak ja se vcera stala hrdou majitelkou solnce la fee rose a je to aaaach.
    A luluna je taky děsně ňuňu.

    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    FRENNET: bodycko, teply fusekle, navleky, teplaky, zatepleny softshell capáčky, dve lehke mikiny, kukla a čepice. mam nositko a zateplovaci kapsu.
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    FRENNET: My dneska venku tak půl hoďky (ale bejt to na dýl, obleču stejně) Praha, tak -7, měla bavlněný body s dlouhym, teplejší tepláky, ponožky, vlněný pletený ponožky, pletenej nákrčník, teplá čepice, nositko (fly tai), ja slabý triko s rolákem, přes nás slabá mikina, co se dá zapnout až nad hlavu dítěte a zimní kabát od Shary. Dítě teplý dost, já zmrzlej obličej, jinak bysme byly venku dýl. Je jí rok.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KAREN: ja to prve chci na tady ty brnenske holomrazy. Chystam se v patek na tu osahavarnu, tak bych se rada nabalila do satku atm.
    KAREN
    KAREN --- ---
    FRENNET: brno, -9, feels like -12, foukalo, uces stale drzi. my dnes na 2 hodky venku, dite manymonths merino longies a body, pres nej tenka flisova mikca (tu bych si priste asi troufla nedat). dvoje tlusty ponozky, zateplenej capak, valenka angel wings, to vse zabaleny v pleteninovym overalu z lidlu. merino kukla, nakrcnik, kapuca. nositko, pres to vlnenej nosici kabat. decko teply tak akorat...
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    FRENNET: my dnes venku necelou hodinu. Merino ponožky, punčocháče, tenké tepláčky, botičky zateplené fleeccem. Body s dl. rukávem, tenké tričko s kr. rukávem, mikinu s kapucí. Dvojitá merino kukla. Nosím v nosítku, mám nosící kabát. Dneska a včera jsem přes dítě pod kabátem ještě přehodila teplou deku.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Hlásím, že Jožánek dorazil... report - naprosto boží zákaznický servis. Dorazilo to fakt hodně rychle...
    Trička jsou úžasná. Jako že fakt dobrá!
    https://www.jozanek.cz/katerina-tricko-pro-snadne-kojeni-3-4-rukav-cerna-p11626/
    koupila jsem pět barev, nechávám si tmavě modrou a tmavě zelenou, vínovou, světle modrou a světle zelenou posílám zpátky.

    Nejdřív jsem otevřela tenhle kus https://www.jozanek.cz/nela-nosici-fleece-mikina-s-kapuci-predni-zadni-noseni-tm-modra-p11499/ a byla jsem zklamaná, že je to nějaký blbý softshell :D Když jsem pochopila, že to je flízovka, tak už lepší, ale je trochu pytlovitá, asi budu vracet....

    tady jsem absolutně nadšená z materiálu... je to hrozně příjemný a to si asi nechám
    https://www.jozanek.cz/renata-nosici-svetr-predni-noseni-tyrkysovy-melir-p11932/

    A tohle je taky dobrý. Hodně teplý, příjemný. to si nechám určitě
    https://www.jozanek.cz/...a-tehotensky-a-nosici-zavinovaci-fleecovy-kabatek-tm-modra-p11503/?cid=202

    A pak mám ještě dvě softshellky... byly by hezký s kalhotama do lesa, protože sukni pod zadkem splácne... takže buď pořídím nějaké kalhoty, nebo to budu nosit jen do lesa. Nechám si jen jednu, asi tu dražší, přijde mi propracovanější.... Jinak zpracování je u obou fakt dobré. Jinak kdybych chtěla jen na přední nošení, ušetřím tisícovku. Jenže můj otesánek, co teď má osm kilo, ty záda bude brzy potřebovat
    https://www.jozanek.cz/alice-softshellova-bunda-pro-nosici-maminky-tm-modry-melir-p11878/?cid=201
    https://www.jozanek.cz/...tshellova-bunda-pro-tehotne-zeny-a-nosici-maminky-tm-modra-p11865/?cid=201

    Kdybych objednávala až dnes, tak bych koupila i tuhle košili :) Asi jí potřebuju
    https://www.jozanek.cz/eva-tehotenska-a-kojici-nocni-kosile-dr-jeans-p12325/
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ja vim, ze je to vsude, ale zeptam se i tady, i kdyz to uz tady AOTEAROA: psala. Co davate miminum ted na ven do satku.
    Ted jsem vykseftovala bodycko Monymonths a jeste chci navleky. Chci nosit i ted a tak potrebuju vysondovat, co jeste je potreba, diky. Nic takoveho nemam, starsi jsem v zime nosila minimalne, bo bud bylo -20+ anebo tepleji, ale v kocare.
    Diky
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    GLOBALISTA: aaa Snivci jsou krásní a tahle barevná kombinace velice lahodí mému oku :-) krásný :-)

    A já mám taky nový šátek... Přijdu se pochlubit až uschne. Zároveň jsem prodala Kubistu, je to opravdu dokonalý šátek, ale barevně jsme se nějak nesžili a nesrovnala jsem se s tím jak do mě dva lidi kérovali, že je to jak kousavá deka po bábě. Loučilo se mi s ním těžko. Ale dlouhodobě zapůjčený Inception 003 je hodně dobrou náhradou.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Tak mám nový šátek :)


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam