SOLEI: No já právě jako první pořídila tu Fidellu Fly Tai, což je šátková vázací a je super pohodlná, jen je fakt, že venku se to trochu courá no. Pak jsem si pořídila šátek, protože se mi to líbilo, jenže jsem ho používala strašně málo, ale bylo mi ho líto prodat, tak jsem si z něj nechala ušít další mei tai, jakože na střídačku, od Eli Handmade..no když pominu, že jí to trvalo asi tři měsíce a ještě to poslala křivě, tak to prostě neni pro mě úplně ono (pak to teda zdrama přešila správně a poslala mi i nějaký peníze zpátky jako omluvu, ale zas jí to trvalo asi tři tejdny). Každopádně ho stejně nepoužívám, takže teď řešim co dál, protože ta Fidella je Rozáře už krátká mezi kolenama, takže přemejšlim, jestli koupit větší velikost, čili New size, nebo něco úplně jinýho, možná přezkovýho. Ale nechci aby to mělo ty tlustý ramenní popruhy. Takže teď uvažuju mezi Karaushem a Kokonem, ale zas ten Karaush má prý krátkou zádovku a nebo Fidellu Fusion, ta by měla mít taky tenký ramena.
Takže i dotaz do pléna máte někdo zkušenost s nosítkem Karaush, Kokon nebo ta Fusion?