• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    FRENNET: Většinou to, co říkám, vyplyne ze situace. Většinu roku vysvětluju, že ta mikina/kabát, co mám na sobě, nejsou samy o sobě na nošení, že pod tím musí být šátek/nosítko :D A pak se většinou snažím odkázat na lokální FB skupinu a zdůraznit, že je fajn vybrat si ergonomický nošení.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    FRENNET: jsem v Praze a nikdo se mne zatím neptal... ale zakecala jsem se s jednou maminkou u pediatričky a o týden později jsme šly na kafe, já s sebou vzala své dva šátky, a ona to zkoušela vázat. Teď už se mnou chodí na tanec s dětmi v šátcích :)

    Ráda pomůžu, když můžu.... Možná nejlepší je zeptat se, co by dotyčnou zajímalo nejvíc. A pokud se ti chce, tak určitě nabídnout možnost vyzkoušet.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Hele jak reagujete, kdyz nosite a nekdo vas oslovi s tim, ze by taky chcel nosit atd. Se mi to stalo dnes prvne. Tak jsem pani doporucila tady v Brne dva obchody, kde by si to mohla vyzkouset. Poradila ji a jedno rodinne centrum, kde si muze rict o radu. Nemela facebook, tak jsem ji v podstate nemohla odbit.
    Rikate to s nadsenim, kopec informaci, nebo uz mate vyfiltrovano, co je tak nejdulezitejsi a nejprehlednejsi.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    GLOBALISTA: hele, tak jo, já přijdu :)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    KLAIR:
    V jednu na Žižkově. Já právě taky potřebuju navázat na záda a než bych se odhodlala k dalšímu pokusu... To mi za ty prachy stojí (navíc včera mi dal můj táta dvoulitr, tak bylo rozhodnuto) :)

    Je to tohle http://www.kojenianoseni.cz/kurzy-noseni-v-satku/aktualni-kurzy/ (úplně dole). My se včera po sms dohodly, že budeme místo sálu v herničce, ale já tam nikdy nebyla, ani jinde na podobné akci, nevím jak je to organizačně složité. Jestli ti je slečna sympatická, zkus jí zavolat a domluvit se, volno má určitě. Ráda poznám někoho odsud :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    GLOBALISTA: kde, v kolik a co za to? Dost by se mi hodilo umět to.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Tak jsem si na zítra domluvila kurz nošení na zádech. Asi tam budu sama. Kdybyste se některá chtěla přidat... (Praha)
    KAREN
    KAREN --- ---
    AOTEAROA: zrovna jsem to sem sla dat ,D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Moisha také dává slevy na mdž :)



    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---


    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    FRENNET: tři děti do roka téměř denne prezila a vypadá jak nova... snadno se zapina a upravuje, pere, je skladna. mně uprimne sere ze nedelaj i batoleci,protoze tula pro mne byla jediná prijatelna možnost a je rozhodne horsi než manduca. subjektivne samozřejmě ☺.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    SOLEI: ja osobne nechapu, co vsichni s tou Manducou maj. Zkousela jsem ji jednou a v porovnani s ergo a tulou nic moc. Trha se, vysisuje a neprijde mi nic moc extra nosna. Prosim opravte mne, jestli se mylim. Resp. kde v ni vy vidite ty vyhody.
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    SOLEI: Co tak koukám, tak to má na mě zas moc tlustý ty ramenní popruhy. Ale mám teď doma na testování Soul a to by docela šlo, jen bych brala křížení popruhů :). A včera jsem si narychlo zkusila Lenku s širšíma popruhama a to bylo pohodlný :)
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    SOLEI: No já právě jako první pořídila tu Fidellu Fly Tai, což je šátková vázací a je super pohodlná, jen je fakt, že venku se to trochu courá no. Pak jsem si pořídila šátek, protože se mi to líbilo, jenže jsem ho používala strašně málo, ale bylo mi ho líto prodat, tak jsem si z něj nechala ušít další mei tai, jakože na střídačku, od Eli Handmade..no když pominu, že jí to trvalo asi tři měsíce a ještě to poslala křivě, tak to prostě neni pro mě úplně ono (pak to teda zdrama přešila správně a poslala mi i nějaký peníze zpátky jako omluvu, ale zas jí to trvalo asi tři tejdny). Každopádně ho stejně nepoužívám, takže teď řešim co dál, protože ta Fidella je Rozáře už krátká mezi kolenama, takže přemejšlim, jestli koupit větší velikost, čili New size, nebo něco úplně jinýho, možná přezkovýho. Ale nechci aby to mělo ty tlustý ramenní popruhy. Takže teď uvažuju mezi Karaushem a Kokonem, ale zas ten Karaush má prý krátkou zádovku a nebo Fidellu Fusion, ta by měla mít taky tenký ramena.

    Takže i dotaz do pléna máte někdo zkušenost s nosítkem Karaush, Kokon nebo ta Fusion?
    KAI
    KAI --- ---
    FRENNET: fajn, to zvládnu :) napiš mi do pošty a domluvíme se ;)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KAI: jde mi o cerstve pulrocni mimino :-)
    KAI
    KAI --- ---
    FRENNET: ja jsem z Brna. jak mas stary dite? :)
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    SIG: Děkuju, zkouším jí psát po mesendžru, ale je otázka, jestli a jak se jí zobrazí.... ?

    Děkuju ti, jdu si zažádat o přístup
    SIG
    SIG --- ---
    BLANITCHKA: moderni nosicky jestli tam nejsi muzu dat echo majitelce ze napises zpravu (?)
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    SIG: Co to je prosím za skupinu? Podle screenshotu to nedokážu identifikovat :(

    SIG
    SIG --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam