MAAJAA: Mám srovnání Fidella fly tai baby size z jejich šátku složení bambus/bavlna- Eli handmade šité z šátku Little frog 100% bavlna - Andala tai ze šátku Vatanai.
1. polstrování ramenních popruhů je podle mě o o trochu lepší než neposltrování - z tich tří za mě Fidella nejlepší, ptže polstrovaný tak akorát, Andala už moc tlustý, Eli nepolstrovaný a moc široký.
2. bederák se dělá tak i tak, opět Fidella vede, polstrovanej tak akorát, Andala moc, Eli nijak a byl jen z jedný vrstvy šátku a měla jsem u něj dojem, že je to moc tenký (že by nemusel vydržet).
3. co vím, tak se celkově na šití nosítek nedoporučuje vysoký procento vlny ve složení, jinak je dobrý se poradit s daným výrobcem.
4. Fidella byla přímo kupovaná od výrobce, Andala taky (resp měla jsem jen na testování), Eli šitá z mého šátku. Každopádně já osobně Eli nedoporučuju, už jsem tady níž psala zkušenosti s komunikací, ale hlavně mi to přišlo takový dost fórový, určitě ne na větší dítě.
5. teď bude 12.5. nosící miniveletrh v Praze na Stodůlkách, v rámci Evropského týdne nošení, tam určitě ta možnost bude. Případně ti můžu tu mojí Fidellu půjčit na vyzkoušení.
6. Ta fidela má tři velikosti - baby, new a toddler, ale každá zvlášť se ještě upravuje šňůrkou jak v zádový opěrce, tak v sedu, Eli má snad jen jednu velikost, taky se upravuje šňůrkama a ta Andala je taky jedna a upravuje se šňůrkama.
Toliko moje zkušenosti :)