• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MYSKAZBRISKA: zkus si na fb najít, jestli nemáš tam kde bydlíš poblíž nějakou regionální skupinu, kde by sis mohla nosítka vyzkoušet a osahat
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MYSKAZBRISKA: prave ze je spousta různých nositek, ergo ani nemá všechna nosítka ergo, na to bacha...spis to jeste prozkoumej, ať zbytecne nekoupíš předraženou pitomost...hodně lidi ani nic jiného nezná, než ergobaby nebo manduca, což je skoda :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MYSKAZBRISKA: zkousela jsem manducu a storchenwiege a rozhodla se pro storcha, ale ja tam jela s mesicnim prckem a manduca je od 4.. pouzivam az ted na rocni.. uplne pohodlna na zacatek neni, bych rekla muj nazor..
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    CAMELLA: moc se v tom nevyznám, z recenzí mi tohle a Ergo vycházelo jako dobrý produkt
    KLAIR:
    SUFFOCATE:
    SIMCIIQ: nejsem z Prahy, ale mám to jen 25 minut vlakem. Zatím jsem si s kočárem na cestu vlakem netroufla. V té půjčovně to je asi nejlepší vyzkoušet ty produkty před půjčením i s dítětem,co?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Ja si nositko pujcila v dite v satku na letne. Pokud jsi z prahy. Na zaklade toho jsem se rozhodla a nositko koupila.
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    MYSKAZBRISKA: take se priklanim k jinemu nositku nez manduca. Ono je to fajn nositko, dokud nevyzkousis jine. A co vim od sebe i okoli, manduca je proste takova tuha a ne uplne pohodlna (pro tebe). Daji se myslim nositka i pujcit nebo presne nejaky sraz a tam vyzkouset. Jinak myslim ze je to dobra investice. A rostouci nositko muzes vyuzit treba na vyletech i pozdeji, kdyz dite povyroste a treba uz i samo chodi.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    případně návštiv nějaký sraz a zkus to...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MYSKAZBRISKA: babybjorn je neergo visitko, manduca bude stopro pohodlnější, ale určitě mrkni i na ostatní nosítka, dneska už je tolik možnosti, ze mi přijde skoda řešit jen tu manducu.
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    Ahoj, uvažuji nad koupí nosítka Manducy pro syna (4 měsíce, 6,5 kg). Syn nesnáší jakékoliv "odložení" (kočár, kolébka, postýlka, hrací dečka) a i se zabavením (houpáním) tam vydrží maximálně půl hodiny a pak řve. Ale miluje nošení na rukou s obličejem dopředu. Protože naše procházky dost často končí tím, že mi rupnou nervy a na jedné ruce držím syna a druhou rvu těžký kočár, tak jsem uvažovala o nosítku. Zkoušela jsem ho několikrát dát do Baby bjorn nosítka, ale dostal z toho hysterický záchvat řevu. Je Manduca pro děti pohodlnější? Kvůli její vyšší ceně bych nechtěla riskovat, že mi pak zůstane doma ležet ladem. A ještě jeden dotaz: je nějaký významný rozdíl mezi tou novou Manducou Xt a staršími verzemi?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    VAMPY: Já jsem nikdy nežehlila, ale moje starší mimino bylo takovej šátkovej závislák (A když byla v šátku, nenechala mě sedět), že jsem byla ráda za různé činnosti, které jdou doma dělat vestoje - takže jsem i žehlila. Pak jsem zjistila, že si jde na žehlicí prkno pohodlně položit notebook a má žehlicí fáze nenávratně skončila :)
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    Jediny co jsem vyzehlila byly detsky veci jeste pred porodem a pak teda satek po vyprani. Za pul roku co ho mam to bylo 2x. Jinak tedy diteti fakt nic nezehlim. Znam lepsi vyuziti casu nez zehleni :D
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    také jsem ze začátku žehlila, hlavně u nových věcí, ale je to na každém jak to chce :) Souhlasím s tím, že šesetinedělka má hlavně odpočívat :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    žehlit nemusíš (ale já teda zehlila a měla jsem z toho tak mnohem lepší pocit...)
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    GUDRUN: nemusis zehlit. N E M U S I S ! ! !
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GUDRUN: První dětská věc, na kterou jsem kdy použila žehličku, byla společenská košile pro tehdy pětiletého syna :o)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KEEE: prosim nesazej tu nikomu do hlav, ze by se neco melo... Nic se nemusi, mam za sebou dve sestinedeli a ani bv jednom jsem opravdu nezehlila, je to zbytecna prace navic. Nedelka si ma lehnout a odpocivat....
    KEEE
    KEEE --- ---
    GUDRUN: kvůli všemu, oblečkům, plínkám... aspoň v šestinedělí by se mělo žehlit (pupík a tak)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AOTEAROA: já zehlicku ani nemám... to bych asi stejně mela.mít, kvůli mimiplinam do začátku, ne? zeptam, diky
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    GUDRUN: len obvykle vyžaduje žehlení, a pečlivě složit po nošení. Prostě se mačká. Ale zas je to super na léto, lehký, vzdušný, a prý když jsou zanošené, jsou moc příjemné. Tak jedině to zkusit :-) zeptala bych se asi na tu zanošenost :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam